Situacia je taka ked chcem zamknut alebo odomknut auto ide to strasne tazko musim kluc otacat silou ktora je na hranici zlomenia tych mechanizmov v zamku ked sila posobi tak 10- 15 sek tak central pomalicky vychadza az sa odomkne alebo zamkne uz som tak zlomil dva mechanizmy ( taka packa na zamku ) a chcel by som sa spytat co sa s tym da robit aby to normalne slo respektive kde je v tom chyba
skoda felicia rok vyroby 2001
skoda felicia zamky
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: skoda felicia zamky
posahany kompresor? premazat zamky, btw nerozmyslal si nad vymenou za elektricky central?
-
Michaelo
Hardcore addict
Novy central ta vyjde mozno takych 75€ aj s pracou (kvalitnejsi; poriadny aj vyse 100€). Mas to predsa len nepsie aj ked mne po vymene centralu (original mi zblbol uplne) uz nejde klucom zamknut vsetky dvere naraz, to iste aj z vnutra ked stlacim ten cudlik tak mi neodomkne vsetky dvere ale len jedny
ale clovek si na to zvykol.
Mne sa po jemnom vstreku WD-40 do zámky otáčal kľúč skoro sám 
-
gego
Light Professional
ziadne kompresory normalne elektricke zariadenie na ktoreho vrchu mam taku umelu hmotu kde je hacik ktory to dava dole a dviha a no a ono to klucom dviha asi 1cm hore dole lenze uzamknutie je pri 1,3 cm a odomknutie pri 0,9 cm proste to tam akosi nedociahne co s tym ?
- Prílohy
-
- tie biele umele hmoty co su nad tou ciernou gumou nechce reagovat na tiahlo
- steelmate019.jpg (90.17 KiB) 567 zobrazení