Tak to by si potom mohol poradiť nijaké hokejiky..DanielDevil napísal: som v plusepresne percento ti neviem povedať, štatistiky si nevediem, ale sú aj také dni že pokazia už pekne nazbierané sumy, ale KHL mi celkom ide
Stavkovanie
Re: Stavkovanie
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
síce nie hokej, ale verím tomuto
Newcastle - Everton -1@2,15
Newcastle - Everton -1@2,15
DanielDevil napísal: som v plusepresne percento ti neviem povedať, štatistiky si nevediem, ale sú aj také dni že pokazia už pekne nazbierané sumy, ale KHL mi celkom ide
Ty vole ja to kaslem
-
17
Light Professional
Francuzska Ligue 1, 13. kolo
AS Saint-Etiénne - Montpellier HSC, 6.11.2011, 17:00
Nedaleko mojho oblubeneho mesta - Lyon, jedneho z jeho najvacsich rivalov, teda v Saint-Etiénne, sa odohra pre mna velmi zaujimavy zapas. Stadion domacich Les Verts (Stade Geoffroy-Guichard) uvidi zapas medzi domacim AS a hostami hrajucimi za farby Montpellier Hérault Sport Club. Klub z rodiska Rémiho Gaillarda zavita do Saint-Etiénne ako aktualne 2. celok najvyssej francuzskej futbalovej sutaze, kdezto domaci su na osmej priecke. Montpellier je zaroven druhym timom z pohladu statistik zapasov vonku (11 bodov, viac ma len Rennes a Lille [12]). Montpellier s pomerne slusnym skore z vonkajsich zapasov (12:8) urcite bude chciet ziskat plny pocet bodov, kdezto doma nemastne-neslane AS s domacim skore 5:5 by nemuselo byt az taky velky problem. Problemom domacich je, ze nemaju vychyteneho strelca, najviac golov dal Aubameyang (4 goly) a AS trapia golove suchoty. Na druhej strane sa dari utocnikom Olivierovi Giroundovi (8 golov) a Souleymaneovi Camarovi (5 golov). Myslim si, ze Motpellier HSC napriek domacemu kotlu vyse 35 000 fanusikov uhra vysledok, v ktorom dosiahne viac golov, ako domaci.
Tip: 2 s kurzom 2.89
AS Saint-Etiénne - Montpellier HSC, 6.11.2011, 17:00
Nedaleko mojho oblubeneho mesta - Lyon, jedneho z jeho najvacsich rivalov, teda v Saint-Etiénne, sa odohra pre mna velmi zaujimavy zapas. Stadion domacich Les Verts (Stade Geoffroy-Guichard) uvidi zapas medzi domacim AS a hostami hrajucimi za farby Montpellier Hérault Sport Club. Klub z rodiska Rémiho Gaillarda zavita do Saint-Etiénne ako aktualne 2. celok najvyssej francuzskej futbalovej sutaze, kdezto domaci su na osmej priecke. Montpellier je zaroven druhym timom z pohladu statistik zapasov vonku (11 bodov, viac ma len Rennes a Lille [12]). Montpellier s pomerne slusnym skore z vonkajsich zapasov (12:8) urcite bude chciet ziskat plny pocet bodov, kdezto doma nemastne-neslane AS s domacim skore 5:5 by nemuselo byt az taky velky problem. Problemom domacich je, ze nemaju vychyteneho strelca, najviac golov dal Aubameyang (4 goly) a AS trapia golove suchoty. Na druhej strane sa dari utocnikom Olivierovi Giroundovi (8 golov) a Souleymaneovi Camarovi (5 golov). Myslim si, ze Motpellier HSC napriek domacemu kotlu vyse 35 000 fanusikov uhra vysledok, v ktorom dosiahne viac golov, ako domaci.
Tip: 2 s kurzom 2.89
Spoiler
PS: na zlepsenie kurzu: Marseille - Nice 1 s kurzom 1,42; Rennes - Valenciennes 1 s kurzom 1,6; Lille - Croix Savoie 1 s kurzom 1,35.
Chcem sa vás spýtať že či už niekomu vyšlo keď podal cca 30 zápasov s pomerne nízkym kurzom a že či to niekto vôbec skúšal, dík
:D ... minule mi takto ušli dva zápasy, aj to mal jeden kurz 1.1 a druhý 1.15 .. čiže dosť nízke .... a mohol som mať 2000 za 50 centov, skoro ma je*lo ......
podla mna to skusal kazdy, casom na to prides ze sa ti to neoplati, sanca je miziva, radsej si podam 3-5 zapasov, niektore si ošetrím kurzom 1X alebo X2 a podám to za 5€ a mám EVK okolo 25 - 30€
taky tiket, ktory musis zlozit 6x na polovicu aby ti vosiel do penazenky nema ziadnu sancu
taky tiket, ktory musis zlozit 6x na polovicu aby ti vosiel do penazenky nema ziadnu sancu
Ja osobne podávam napr. teraz Eropsku ligu veľa zápasov aspoň takých 15 ale všetko istím....najmenšie kurzy povyhadzujem ako 1,01 , 1,11....A podam to za euro, až 2......Výhra väčšinou 100-200€...Včera mi ušiel jeden zápas a to S. Lisabon kurz - 1,21......Minule tiež jeden zápas- Kodaň.....
-
DanielDevil
Addict
Sakra ja som dneska nestihol podať....Akurat som došiel domov....No čo maš ešte nijaký tip napr. na zajtra .. ??DanielDevil napísal:tak ako som radil
ak ma niekto zaujem tak ja pridavam tipy na tipy365.sk
cauko chcem sa opytat zekde je najlepsie stavkovat cez internet chcem si vytvorit ucet na stavkovanie na ktorej stranke je lepsie napr : doxx, bwin, fortuna, nike, tipsport ...
BetFair...aspon podla mna
eeeej, možem trhať tiket
Livpool X Swansea
Livpool X Swansea
-
DanielDevil
Addict
Trnava - Slovan -2@2,62FL0W napísal: Sakra ja som dneska nestihol podať....Akurat som došiel domov....No čo maš ešte nijaký tip napr. na zajtra .. ??
Espanyol - Villareal -1@1,85
Tak som to teda podal aj stými Francúzmi čo radi 17.....Dal som to za 4€ nech nežermDanielDevil napísal: Trnava - Slovan -2@2,62
Espanyol - Villareal -1@1,85
dobre že si francúzov nepodal včera, Lille remízovalo 
-
redliner
King
Taky tak
Kurnik ten Slovan prehráva...