SŠ a VŠ

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: SŠ a VŠ

Príspevok od používateľa harrison314 »

@paralen , ja o Jave netvrdim nic zle ( aspon v tomto prispevku ), len som sa stretol s tym ze takto pristup maju najme pseudokoderi, ktory ovladaju Pascal+Javu, samozrejme su to zvetca vynimky
Aj zo stredoskolsou matikou sa daco da, najme ak sa clovek uci aj sam.

Tkisto viem ze zlozitosti algoritmou su zname, ale casto klasicke algoritmy nestacia a musis modifikovat.
Este k tej matike, ja som mal na mysli napriklad mnoziny a relacie ( databazy ), matematicku logiku, ci uz Boolovske vyrazy az po fuzzy logiku, modularna aritmetika,rekurentne postupnosti, atd... programtory HW toho potrebuju daleko viac
BX napísal:ropman, prídeš mi ako človek, ktorý má v pi* na lehátku a vyhovuje mu, že do konca života bude robiť furt len to isté a nikdy nič sám nedokáže. Takých ľudí by som z chuti vyfackal :)
Asi tak a dodam takto ludia maju velke problemi riesit nieco s cim sa este nestretli, ale pokial chcu celi zivot riesit iba webovu stranku o cukrovinkach prosim ( ilustrativny priklad )
igiasd
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa igiasd »

manager666 napísal:
Neviem odkiaľ si, ale napr. v PN je elektrotechnická priemyslovka s odborom elektrotechnika, so zameraním na ITS(informačné a telekomunikačné systémy), ktorý môžem odporučiť (dostaneš základy Assembleru, Delphi, jazyka C, v prípade záujmu aj HTML/CSS/PHP/SQL)
SOm z oravy ale chcem ist niekam na Z do ziliny alebo BA a ja som pozeral informaticky gympel ale nebol tam internat mozno pozrem este aj to ak mas niejaku presnu skolu kludne napis linky (ale iba ak ma internat)

//autoeditácia príspevku (05 Nov 2011, 21:00)
Pozna nekdo nejake gymple so zameranim na Inf v okoly BA alebo zilina s internatom?

//autoeditácia príspevku (06 Nov 2011, 17:32)
co si myslite o http://www.gmhtrstena.sk/ ma aj zameranie na INF (programovanie pascal delphi a ajdac ine) ?
refr0
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa refr0 »

Hm nemam rad ludi co odsudzuju podla toho aku ma kto skolu. Poznam ludi co maju super skolu ale su vypatlani az to boli. Ja nemam SS s programovanim a VS ani nemam (ale rad by som i spravil ak bude cas na to). Tak ako je mozne ze sa mi celkom dari a maju o mna firmy zaujem ? Samozrejme zaciatky boli tazke ale postupne sa kazdy niekde dostane. Neber to tak ze VS ti nieco pomoze k praci. Je to dobra cesta ako sa nieco naucit ale v dnesnej dobe po tom ako tam zacal kazdy chodit a spravi si ju kazdy fero z horneho dolneho je to na prd makovy. Hlavne si zapamataj to ze na skole ta nemusia nic neucit pokial tam ides len s tym ze ti to tam naleju. Mal by si sa hlavne sam vzdelavat. A jasne matika je fajn ale dajte si ruku na srdce ti co ste tam boli a nepracujete zrovna pre CERN ze ci naozaj vsetku tu matiku co ste tam mali ste aj vyuzili ? Mna teda tento slovensky komunisticky sposob vyucovania nebere.
igiasd
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa igiasd »

ja sa ucim aj sam ale chcem vediet ci nekdo pozna a ak hej nazor na skolu http://www.gmhtrstena.sk/
Napísať odpoveď