KHL (Kontinentálna hokejová liga)
Re: KHL (Kontinentálna hokejová liga)
da sa niekde pozerat zapas medzi HC LEV Poprad - Avangard Omsk ? na nete pripadne v telke ? 
http://hclev.blogspot.com/p/khl-zapasy-nazivo.html
prípadne https://www.facebook.com/hclevpoprad - sem zvyknú dať linky
či to ide aj v telke, netuším
prípadne https://www.facebook.com/hclevpoprad - sem zvyknú dať linky
či to ide aj v telke, netuším
-
Sagittarius
Guru
Keby tak Laco častejšie chytal... 
dnes Minsk vs. Čechov
asi tam nebola žiadna poriadna situácia tak to zobral tréner do vlastných rúk
no... v piatok povedal, že s Levom to ani poriadna bitka nebola tak tu ju má. Takýto tréner nemá čo robiť v KHL.
Tak tak som to myslel.. a súhlasím že tam nemá čo robiť.
dostal stop až na 2 zápasy 
Z profesionálneho hľadiska je to iste nesprávne. Na druhej strane..hádzali po ňom sklenené fľaše a poriadková služba nikde a prišla až po dobrej chvíli. Samozrejme neschvaľujem jeho konanie, ale všetci sme len ľudia a máme jedny nervy.
A tiež mi idú na nervy niektorí, čo hovoria, že to vidno aká je úroveň KHL... ako keby sa to inde nedialo. Hen za morom majú viac videokamier, tak aj lepšie dôkazy...
A tiež mi idú na nervy niektorí, čo hovoria, že to vidno aká je úroveň KHL... ako keby sa to inde nedialo. Hen za morom majú viac videokamier, tak aj lepšie dôkazy...
-
Sagittarius
Guru
Čechov zostáva v KHL, Yablonského dištancovali do konca sezóny
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2011, 16:27)
Lev Poprad má nový režim: hráči chodia spať o tretej ráno dobrý nápad
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 19:20)
Hokejový Jaroslavľ je späť
//autoeditácia príspevku (08 Dec 2011, 16:27)
Lev Poprad má nový režim: hráči chodia spať o tretej ráno dobrý nápad
//autoeditácia príspevku (12 Dec 2011, 19:20)
Hokejový Jaroslavľ je späť
Čo poviete na Rjazantsevovu strelu? O 13 km viac ako Chára (samozrejme oproti NHL s rozbehom od stredu klziska).
Tarasenko vytiahol tiež peknú fintičku, Ovečkin s klobúkom a 2 hokejkami spred 2 rokov sa môže hanbiť
Tarasenko vytiahol tiež peknú fintičku, Ovečkin s klobúkom a 2 hokejkami spred 2 rokov sa môže hanbiť
nemáš linky? nechce sa mi to hľadať 
Chalani, taka zlozita otazka. Vsimli ste si, ze na zapasoch KHL ma Lev lad s rekpamami KHL, sponzori a vsetko co k tomu patri. Pocas extraligy je ten led prisposobeny reklamami nase lige. Ako to robia ked mrznutie ladu aj rozmrazovanie je dost dlhodobe a je to tak robota na cely den? Myslite, ze lad len mierne zoskrabu do polovice, daju plachty s reklamami a potom nanesu viac vody a zamrazia? Alebo to rozmrazuju uplne?
Tarasenko si zobral hokejku na ktorej mal silónom prichytený puk (to samozrejme nikto nevidel/nevedel). Pri nájazde si puk hodil napravo, on išiel doľava. Keď bol brankár už úplne vpravo, puk si pritiahol a dal ho do prázdnej (neviem ako urobil, že po strele mu už neostal na silóne). Celkom nápadité.Shwollo napísal:nemáš linky? nechce sa mi to hľadať
-
Sagittarius
Guru
No štvrtok hral Lev s Novosibirskom a v piatok hral Poprad Extraligu a podľa záberov v športových novinách bol ľad s reklamami KHL. A takto by to malo byť aj podľa vyhlásení, čo som čítal. Reklamy sa menia len na mantineloch. A neviem ako v Poprad, ale v súčasnosti sa zvyknú reklamy na ľad (pod ľad, na nejakú vrstvu ľadu) skôr striekať ako dávať plachty. Aspoň podľa toho, čo viem.test napísal:Chalani, taka zlozita otazka. Vsimli ste si, ze na zapasoch KHL ma Lev lad s rekpamami KHL, sponzori a vsetko co k tomu patri. Pocas extraligy je ten led prisposobeny reklamami nase lige. Ako to robia ked mrznutie ladu aj rozmrazovanie je dost dlhodobe a je to tak robota na cely den? Myslite, ze lad len mierne zoskrabu do polovice, daju plachty s reklamami a potom nanesu viac vody a zamrazia? Alebo to rozmrazuju uplne?
// oprava: s Nižnekamskom...
tak ten nájazd bol peckabegbeee napísal:Tarasenko si zobral hokejku na ktorej mal silónom prichytený puk (to samozrejme nikto nevidel/nevedel). Pri nájazde si puk hodil napravo, on išiel doľava. Keď bol brankár už úplne vpravo, puk si pritiahol a dal ho do prázdnej (neviem ako urobil, že po strele mu už neostal na silóne). Celkom nápadité.
a čo sa týka tvrdej strely tak s NHL sa to naozaj porovnávať nemôže, pokiaľ nebudú mať rovnaký rozbeh. To dali preto, aby mali viac ako NHL
-
Sagittarius
Guru
Už v prvom kole play-off (štvrťfinále konferencií) sa stretnú jediní dvaja doterajší víťazi tejto súťaže AK Bars Kazaň (2009, 2010) a Salavat Julajev Ufa (2011). A podľa mňa v tejto najväčšiu šancu asi najbohatší klub Západnej konferencie SKA Petrohrad, ktorý ju s prehľadom vyhral. Ako ďalších favoritov vidím Dinamo Moskva, Omsk, Magnitogorsk a jedného už spomínanej dvojice. Klubom ktoré sa v tejto sezóne dostali do popredia ako Nižnij Novgorod a Čeljabinsk by veľkú šancu nedával. A možno opäť prekvapí Riga, ktorá hrá prvé kolo práve s Nižným Novgorodom.
Prezident KHL Medvedev: „HC Lev odchádza do Prahy, do ligy vstúpi Slovan“
nejaká fáma zas? či to myslia vážne? pokiaľ viem, tak Slovan chcel vstúpiť do KHL až niekdy za 2-3 roky nie?
nejaká fáma zas? či to myslia vážne? pokiaľ viem, tak Slovan chcel vstúpiť do KHL až niekdy za 2-3 roky nie?
-
Sagittarius
Guru
Uvidíme ako to dopadne. Ale zatiaľ je to asi ozaj len fáma. Lebo napr. čo sa týka Milána som sa už na jeseň niekde dočítal, že jeho účasť je istá len podľa slovenských médií...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Slovan chcel od 12/13
-
Sagittarius
Guru
Na SME píšu 13/14 a, že Tatranskí Vlci by mali juniorkou Slovana v KHL.