Vaše video výtvory

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
Polo-X
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vaše video výtvory

Príspevok od používateľa Polo-X »

scenar cheme mat vlastny a preto nechceme natacat nic z hier alebo filmov ci knih aj ked inspiraciu bereme... rozpracovat kvalitnu myslienku z niecoho to ano tomu som otvoreny, no toto bolo dost narychlo a zazrak je ze vobec sme to stihli

druhy film by mal byt uz viac boom ako to myslis...

nocne zabery tiez budeme riesit trosku inac lebo vznika velmi velky sum alebo zozenieme umele svetlo co sme tento krat nemali... je to prvotina a natacali sme to fotakom

bohuzial s nozom suhlasim ale sme len dvaja a nemali sme tam koho dat aby bolo vidiet ze je to nemec, povodny scenar bol iny ale v navaznosti na situaciu a budgetom ktory sme mali sa musel menit...

film sa tocil dva dni a robili sme ho dvaja, celkovo nas vysiel do 100e.. takze preto je to aj take ake je...

zistili sme ze aj zaberov opakovanych mame malo a ze kopa veci nam chyba, ale prave to nas posuva dalej...
moosha
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Trocha OT: neviem ci "natacali sme to fotakom" je vyhovorka na mieste, kedze ten tvoj fotak je 5D MkII, na ktory sa natocili uz aj trocha ine shortfilms ako tie Tvoje ;)(mimochodom velmi pekne!)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak zhliadol som to a ako klobuk dole..Okrem tej hudby, tam mi to tiez vadilo, kedze tu pesnicku som pocul nielen v par filmoch, ale aj v par movie videach ci uz k CS, DOD:S a podobne a do takehoto sa moc nehodila, alebo skor kazila to..Do 5min je tazko vlozit vsetko a dosiahnut 100%, takze aj tak umna dakych 80% nato, ze ste to davali do kopy dvaja. Verim, ze do buducna vas to iba nastartuje a taketo drobne veci sa doladia. Ked ako som davnejsie pisal, budes potrebovat "herca", tak sa ozvi, nerobi mi problem prijst a vypomoct a nieco malo financne do toho vlozit. Vojnovu tematiku velmi rad.
Polo-X
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Polo-X »

fotak nie je vyhovorka je to poukazanie s cim pracujeme a ze nemame poruke profi vybavu filmarskeho rangu ale fotak ktoreho priorita je fotenie a nie video, aj ked sa s tym da spravit naozaj krasny obraz...

soviet druhy film sa planuje na zimu a uz teraz mame viac hercov ako planujeme obsadit ale clovek nikdy nevie mozno sa pomoc zide, len z moskvy to mas dost odruky 8)
iWin
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa iWin »

Už tu dlho nič nebolo...

miGuell
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miGuell »

iWin
Light Professional
Light Professional

tak opäť niečo...
je to na rýchlo točené aj editované tak to aj tak vyzerá :) a opäť som nemal dosť matrošu na full video :/

miguell do doty sa nevyznám ani nesledujem ale máš tam podla mňa občas strašný fps drop...

//autoeditácia príspevku (12 Okt 2011, 23:54)
And again...
Xijo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xijo »

Ja vam ukazem moje stopmotion video, samozrejme nieje dokonale a hudba nesedi k obrazu tak ako by mala, pretoze windows movie maker. KKkazdopadne mi to video zabralo 4 hodiny +
editacia, + 9 giga priestoru.

paci sa:
http://youtu.be/4KbMtcNFtxg

nezabudnite zapnut HD
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Xijo.
Ak sa nemýlim, táto technika sa tiež volá pixelizácia a dôležité "pravidlo" pre túto techniku je viac menej mať záber statický a nechať hýbať len to, čo sa má hýbať, nie mixovať hore dolu celý obraz. Pôsobí to veľmi rušivo. Osobne som video nedopozeral, pretože je to o akejsi prechádzke dozadu niekde neviem kde.
Verím že to bol pokus, možno tvoj prvý, tak si si nemal hneď šupnúť 4minútové video :P
Skús niečo kratšie a daj si ten foťák na statív, alebo ho skús aspoň približne držať v rovnakej výške, polohe, etc..
Xijo
Medium Star
Medium Star

nie, nieje to moj prvy pokus, a takychto videi je po svete strasne vela. zaciatok je roztraseny viac, ale druha polovicka uz vyzera omnoho lepsie. Tu prave islo o to aby si kamera hybala spolu s objektom a tak vytvorila iluziu chodenia-bez pohybu objektu. Napr. tak sa robili prve filmove triky.. napr. King kong
iWin
Light Professional
Light Professional

hmmm je to zvláštne.... nie je to zlé... ale zvláštne viac sa mi páči ako písal leko keď je záber staticky a pohybujú sa len objekty v ňom...
nejako nerozumiem tej výhovorke, s tým wmm, čím zapríčinil, že tá hudba nesedí?
Xijo
Medium Star
Medium Star

zapricinene to je tym, ze video v malom okienku a fullscreen nesedeli. a kezde som to cele urobil podla maleho okienka a naivne som si myslel ze to bude sediet, tak po dokonceni a ulozeni to samozrejme nesedelo...
iWin
Light Professional
Light Professional

hmm to sa mi nejako nevidí :D aj ja vo vegas editujem v malom okienku a vo fullscreen to je to isté.. ako veril by som tomu źe je ten out of sync možný keby to je pri normal videu ale pri stop motion? veď stopmotion má len pár fps nie? neviem nevyznám sa do stopmotionu vôbec :)
Xijo
Medium Star
Medium Star

ani ja tomu nechapem. A pritom mam nadupany stroj tak preto ma ani nenapadlo ze to nebude to iste. Pustal som si to cele nie raz v tom okienku a ked som myslel ze uz to je super tak som to nechal urobit normalne do fullHD a nesedelo to. takze nabuduce vegas alebo nieco profesionalnejsie...
iWin
Light Professional
Light Professional

Tak a opäť niečo... toto ani nieje veľmi video výtvor, ale zaujíma ma váš názor....

lekoklatik
VIP
VIP

Po tom, ako si pustil ukážku, ako celé video vyzerá by som tam už dal len to že nech ťa subskrajbujú, už by som sa do Vegasu nevracal, že to môžu použiť na prechody a tak Chápeš ako to myslím?
iWin
Light Professional
Light Professional

Chápem, len som chcel proste k tomu dodať niečo ako "tip" a inak taký celkový názor na to?
lekoklatik
VIP
VIP

Také obyčajné.
Ono verím že to niekto niekedy využije (ja som napríklad nevedel že sa to takto robí, nakoľko Vegas nepoužívam), ale inak je to veľmi jednoduchá vec na tutoriál podľa mňa. Verím že chceš pokračovať a ukazovať zložitejšie veci, takže v podstate je to fajn základ.
Osobne mi celkom prekáža to subscribe me if u like. To už vie snáď každý používateľ youtube a mňa osobne to dosť otravuje.
To by som hodil do popisu. Prípadne vôbec. Veď ak sa to niekomu páči, tak to urobí aj bez toho aby si im to pripomínal. Príde mi to také nútené, no.

A ten tip by som teda spomenul niekde pri tom, ako hovoríš "ako na to".
Ako je to len môj pohľad, mne sa vždy páčilo keď video končilo s výsledným efektom.
Potom prišiel ten booooom že všetci začali "subscribe meh pls" a tak...

btw anglicky by si mohol hovoriť trošku pomalšie možno, čistejšie :P
ale inak držím palce ;)
iWin
Light Professional
Light Professional

Hej časom určite prejdem aj na niečo zložitejšie... Plánujem začať s úplnymi základmi povedzme 10 tutoriálov úplne jednoduchosti (pre tých, ktorý nemali žiadne skúsenosti s upravovaním videa)a potom by som chcel prejsť do zložitejších vecí, možno aj do niečoho iného ako vegas...
ten koniec je preto taký, že vlastne len začínam... ono keď sa to rozbehne a budem mať viac subscriberov tak to už také nutné nebude + som to využil aj na propagáciu ostatných videí.

K angličtine, pokúsim sa ale tak snáď aspoň gramaticky to bolo správne :D

Každopádne je to môj prvý tutoriál... takže si cením tvoje názory, ďakujem ;)
ToMer69
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ToMer69 »

Môj prvý výtvor Movie remix 2011 / The Glitch Mob - Vydeoklip z filmov vytvorený v sony vegas 10.0
odkaz:

Môj druhý výtvor The Vertiginous zostrihaný zo športovych záberov. Použitý sony vegas 10.0 a Adobe After Effects CS5.5
odkaz:

A môj posledný výtvor The Violence / Liquid Stranger zostrihaný zase z filmov. Použitý sony vegas 10.0 a Adobe After Effects CS5.5
odkaz:
http://www.youtube.com/user/Trailermaker69?feature=mhee

Podrobnejšie info o mojich výtvoroch :) nájdete po kliknutí na link pod každým videom.
Napísať odpoveď