Google Android OS
Re: Google Android OS
Je nejaky jednoduchy program na zdielanie mobilu s notebookom cez wifi? Nieco aby som stale nemusel zapajat usb.
dropbox
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
File Expert vie v telefone vytvorit FTP, SMB a ine servre pomocou ktorych je mozne jednoducho zdielat data. V PC sa jednoducho pripojite na vytvorene FTP.
https://market.android.com/details?id=x ... rch_result
https://market.android.com/details?id=x ... rch_result
Skusim ten File Expert uvidim jak to pojde. Ale mam este taku otazku. Pozivam ES sparvcu a ked kliknem na LAN tak mi ukaze zdielane subory na ocovom notebooku a aj na susedovom PC. Pekne si mozem prezerat subory a kopirovat ich do svojho telefonu? Ako to spravim zo svojim notebookom?
-
guess.whoo
Redeemer
zeby si povolil zdielanie na tvojom pc?
A presnejsie by to neslo?
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 23:41)
Na notebooku ani nemozem nikoho najst. No na mobile som nasiel ako som uz pisal vyssie.
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2011, 23:41)
Na notebooku ani nemozem nikoho najst. No na mobile som nasiel ako som uz pisal vyssie.
-
guess.whoo
Redeemer
nema ti to niekto este prist spravit? sa tu mnozia otazky ku ktorym je odpovedou asi 4 sekundove googlenie
http://www.google.sk/search?gcx=w&sourc ... s+in+my+pc
http://www.google.sk/search?gcx=w&sourc ... s+in+my+pc
Dá sa na mobile Xperia Mini Pro nastaviť, a to aj ak by som musel robiť nejaké SW zásahy, kompresia fotiek? Mobil je super, páči sa mi viac než SGS ale fotky majú 2x menšiu veľkosť a je to aj vidieť, nedá sa to skoro ani na momentky používať...
-
guess.whoo
Redeemer
sotva.vyskusaj nejake aplikacie na fotenie, ale pochybujem, ze to pomoze
Tak to je na prd, ale je to zatiaľ jediná nevýhoda oproti SGS čo som ja osobne našiel, tak svet sa snáď nezrúti
.
Nechapem stale preco, ked raz za par dni vypnem mobil a nasledne zapnem mobil, tak sa mi doje*** cas, datum, defaultne sa mi tapeta a sms zvucka... robi mi to stale, uz mam z toho nervy.. neviete cim to moze byt?
SE xperia NEO android 243
SE xperia NEO android 243
-
t0m4s3
Admin
Nemas ich nahodou na karte? Ked mam mobil zapnuty v USB tak mam tiez default zvonenia ...
No napriklad zvonenie na hovor mam tiez pesnicku z karty a ta sa nedefaultne... Ale co ten cas a datum, to ma hneva najviac, nechapem preco sa to zmeni a tapetu mam tak isto na karte 
neukladaju sa ti nastavenia ... mas ho rootnuty? mas custom launcher? ak mas root tak len preinstaluj ROM ak mas vlastny launcher tak preinstaluj ten a ak mas defaultny tak odporucam GO launcher alebo si niekde najdi reinstalaciu toho co masMeken napísal:No napriklad zvonenie na hovor mam tiez pesnicku z karty a ta sa nedefaultne... Ale co ten cas a datum, to ma hneva najviac, nechapem preco sa to zmeni a tapetu mam tak isto na karte
-
guess.whoo
Redeemer
pre majitelov SGS - Kies mi dnes ponukol update na 2.3.3
-
Pigesko
King
predpokladam ze ide o verziu s battery drain, tak ako to bolo aj u kolegov z CR 
-
guess.whoo
Redeemer
za 3 hodiny mi ubudli asi 2-3 percenta pri 4 sms spravach..zajtra napisem ci je tomu tak
-
Pigesko
King
prejavit sa to moze aj o tyzden/mesiac, alebo aj hned...uz som si konkretne o tomto probleme precital az moc, takze dovera v 2.3.3 je prakticky nulova...len som chcel upozornit ze ide o bugnutu verziu, bezohladu na to ze pre SR je dostupna az teraz
v niekom by to mohlo vzbudzovat pocit, ze ide o opravenu verziu...
-
guess.whoo
Redeemer
mm diky za info..len pre doplnenie - pred 24 hodinami som robil update z 90% baterky, teraz mam 73% takze som zatial spokojny. akonahle sa prejavia vykyvy budem informovat
-
Pigesko
King
jop, zatial dakujem
inak este jedna otazocka...pouzivas Auto rotation ? lebo par dni potom co Samsung potvrdil ze 2.3.3 je bugnuta, zacali na ofiko podpore odporucat vypnutie Auto rotation...samozrejme ja by som ta chcel poprosit, ci by si si ho mohol zapnut, uz len z toho dovodu aby sme my majitelia SGS vedeli na com sme