Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
To ti povie kazdy psychicky zdravy clovek so stipkou vkusu.
alebo skor kazdy internetovy hrdina co nema ani sajn o tuningu...
///karmista co sa bojis podpisat, prosim obes sa ako si pisal, urobis tym svetu sluzbu
///karmista co sa bojis podpisat, prosim obes sa ako si pisal, urobis tym svetu sluzbu
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
aky tam je rozdiel okrem tych smeroviek a masky?
Znizenie, kolesa, folie, vyfuk, v introsi vela roboty co nevidno... zadna kapota, zadne celo(nevidno)
STK si zabudol
STK a EK mam a aj budem mat...
skor špzcssco napísal:STK si zabudol
-
RATZINGER666
Darca
ja som to skor myslel pri porovnani tych fotiek... tam nevidno ani znizenie, ani kola, ani vyfuk, ani folie, ani zadok...
btw vy sa na tych skodovkach nahanate alebo zavodite?
btw vy sa na tych skodovkach nahanate alebo zavodite?
ze tuningu 
jo spz
prva fotka je v den kupy este ze presova som ju dotiahol...
tak ja som fotky neporovnaval, si sa ma pytal na rozdiely... ale na zavodenie staviam ine auto...
ano sa smej, ty smejo
kazdopadne vacsina uprav je tuningovych kedze ide skutocne o zlepsenie jazdnych vlastnosti oproti serii a snaz sa ma presvedcit o opaku 
tak ja som fotky neporovnaval, si sa ma pytal na rozdiely... ale na zavodenie staviam ine auto...
ano sa smej, ty smejo
Ake?FR33RIDER napísal:ale na zavodenie staviam ine auto...
-
RATZINGER666
Darca
hej, ja som sa pytal ostatnych, lebo tam fakt nic ine nevidim...
pokial by to bolo na nahanacky alebo na drift, tak by som to este bral... inak mi to pride celkom aj zbytocne...
pokial by to bolo na nahanacky alebo na drift, tak by som to este bral... inak mi to pride celkom aj zbytocne...
skoda 110 motor 120LS - ladene zvody, natryskovany karbec, bezkontakt zapalovanie, odlahceny zotrvak, ostra vacka, kasna kompletne odlahcena, laminatove dvere lexan okna, naporove chladenie, slicky 235 atd...cssco napísal: Ake?
-
Grim
Darca
...ja bohužiaľ musím súhlasiť s Friksom...a prečo si nepofotil práve tie veci, ktoré si tam zmenil? Niesi na ne hrdý? Hanbíš sa za ne? Ja chcem vidieť (a určite nielen ja), koľko roboty si urobil v interiéri...inak je to dosť nerentabilné, tuningovať dve autá...potom to tak aj vyzerá...neviem ako to druhé, ale toto vyzerá ako lacný tuzing...aj tá vyťahaná farba je tam hnusná...namiesto otáčania kolies (určite tak trpia nielen homokinetické kĺby, ale aj ložiská a celé poloosi) si mal investovať do nového laku (najlepšie červený) a vyvarenia karosérie...spravil by si autu určite lepšiu službu ako toto...
Tu plati zas len to, ze keby si tie peniaze investoval hned do lepsieho auta, tak by si mal rovnake alebo lepsie jazdne vlastnosti a usetril by si si aj kopu casu.
Veci niesu dokoncene.... toto nieje ziaden blog kde si zverejnujem kazdu vec ktoru som na aute spravil... auto je vo vyvoji... myslim ze po dokonceni budu padat sanky aj momentalnym hejterom... neviem naco by som lakoval auto ked ho caka kompletna vonkajsia premena...
A kam peniaze investujem to je moja vec nie ? Aspon sa neflakam po krcmach ako vacsina tunajsieho osadenstva ale robim nieco uzitocne... radsej budem jazdit na vytunenej 40 rocnej skodovke jak na novej seriovej krabici v ktorej sa budem citit mizerne... ale pre niektorych je auto len prostriedok na prepravu z bodu a do bodu b a nikdy to nepochopia...
A kam peniaze investujem to je moja vec nie ? Aspon sa neflakam po krcmach ako vacsina tunajsieho osadenstva ale robim nieco uzitocne... radsej budem jazdit na vytunenej 40 rocnej skodovke jak na novej seriovej krabici v ktorej sa budem citit mizerne... ale pre niektorych je auto len prostriedok na prepravu z bodu a do bodu b a nikdy to nepochopia...
-
RATZINGER666
Darca
na toto sa tesim, znie to zaujimavoFR33RIDER napísal: skoda 110 motor 120LS - ladene zvody, natryskovany karbec, bezkontakt zapalovanie, odlahceny zotrvak, ostra vacka, kasna kompletne odlahcena, laminatove dvere lexan okna, naporove chladenie, slicky 235 atd...
Ja ti chcem len ukazat, ze "tunit" 40 kilowattovu skodovku je zbytocnost. Nie je lepsie kupit nieco taketo: http://honda-prelude.autobazar.eu/20-16 ... 51336.html ? Priamo v cene mas vlastnosti mnohokrat prevysujuce 120ku. A takych aut je kopa. Ide o to, ze Skoda nikdy nevedela robit poriadne auta, Fabia RS mala 130 koni a bol to vrcholny model z radu, pritom japonci davaju do aut 130 konove motory v ramci beznej vybavy. To iste plati teraz pre Fabiu Monte carlo, tvari sa ako sportove auto a pritom ma 100 koni. A ta Honda je o len 4 roky mladsia od tvojej skodovky a technologicky je uplne inde.
PS: ja nemam nic proti upravam aut, ale tie upravy musia mat zmysel. Rezanie pruzin tam vsak nepatri.
PS: ja nemam nic proti upravam aut, ale tie upravy musia mat zmysel. Rezanie pruzin tam vsak nepatri.
Ja proste niesom zastancom tychto ricer predohrabov... v skodovke si postavim motor za pomoci jedneho vidlicoveho kluca a mozem z neho vyjazdit dusu a potom postavit dalsi... nechcem vediet kolko by ma tuna stalo staviat novy motor do poslednej srubky z novych dielov... ak by som chcel auto co je dobre uz v zaklade a nemusim do neho vela sprtat kupim E30/E36 ale poviem pravdu, nemal som na to odvahu zacinat staviat take auta od zakladu...
-
redliner
King
6 až 6,5lCheZteR napísal: moj tip na kombinovanú bude do 6 litrov