Nevedeli by ste mi poradiť nejaké stránky ohľadom programovacieho jazyka phyton.Myslím pre začiatočníkov.
phyton
Re: phyton
http://py.cz/
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
btw. zišlo by sa aspoň vedieť ako sa ten programovací jazyk volá, než sa do neho pustíš, lebo phyton neexistuje, je to python
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
btw. zišlo by sa aspoň vedieť ako sa ten programovací jazyk volá, než sa do neho pustíš, lebo phyton neexistuje, je to python
-
black evil
Light Star
Stači si zadat do Googla python,alebo python tutorial ,alebo python lekcie,atd.
Ja to robim tak,ked prejdem jeden tutorial,idem na druhy,a všade sa naučim niečo.Viem o jednom,je tam snad všetko,je na hlavnej strane pythonu,ale je v angline,a kedže si začiatočnik uč sa najskor z českych a slovenskych.
Ja to robim tak,ked prejdem jeden tutorial,idem na druhy,a všade sa naučim niečo.Viem o jednom,je tam snad všetko,je na hlavnej strane pythonu,ale je v angline,a kedže si začiatočnik uč sa najskor z českych a slovenskych.
-
Biohazard66
Light Expert
A to chces vnom vediet normalne programovat alebo to beres iba pred zlozitejsim jakzykom aby si sa daco naucil?
(ja sa teraz ucim C++ ale predtým som sa chcel naucit aj Pascal nech to ide lepsie ale na Pascal som sa vykaslal a vpoho sa ucim C++)
(ja sa teraz ucim C++ ale predtým som sa chcel naucit aj Pascal nech to ide lepsie ale na Pascal som sa vykaslal a vpoho sa ucim C++)
-
black evil
Light Star
Ja sa učim python preto že chcem v nom vediet robiť.
PC game sa uči bud preto že python je ľahky a chce niečo vedieť z programovania,alebo chce ist napriklad na iny jazyk,ale ako zaklady sa chce učiť python.
PC game sa uči bud preto že python je ľahky a chce niečo vedieť z programovania,alebo chce ist napriklad na iny jazyk,ale ako zaklady sa chce učiť python.
To s akým jazykom kto začne je otázka vkusu a schopností. Napríklad ja začínam s C++, na škole náš ročník nemá informatiku a bol som na jednej sútaži všetci čo tam boli (na našej škole) samozrejme Pascal ja jediný (samouk) c++. Tak som sa pochytil s profesorom, že čo je lepšie. On, že Pascal. A ja že HEH a to prečo si myslí? Lebo tam si musíš všetko sám naprogramovať. Čo pokladám za blbý argument. Študent ktorý bude chcieť vedieť ako to funguje (rôzne datové štruktúry napr. fronta,...) tak sa to naučí. Samozrejme že sa to väčšine nebude chcieť, ale aj tak.Biohazard66 napísal:A to chces vnom vediet normalne programovat alebo to beres iba pred zlozitejsim jakzykom aby si sa daco naucil?
Neodcudzujem Pascal, naozaj ťa prinúti si tie dátové štruktúry naprogramovať samého, ak budeš mať skúšku na VŠ a zabudneš, si v keli.
Ale vôbec sa mi nepáči jeho syntax. C++ -> {-} Pascal -> begin-end.... pascal nejak var a : integer; C++ int a;
...Názor každého ale C++ je podľa mňa o dosť schopnejší jazyk, ale aj tak by sa trebalo spýtať nejakého profesora z VŠ, prečo sa učia Pascal, lebo aj tak neskôr sa učí C++, asi naozaj na tie základy.
-
black evil
Light Star
C++ je teraz popularne, Pascal je podľa mna blby jazyk,a na začiatok programovania sa vôbec nehodi,python- to je frajer