Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Twinstarom by som sa neriadil. Sice ked tam clovek pride, ma pocit majestatnosti, ale je to len kvantita nad kvalitou. Robim (teda robil) som developera na Anthorii, postupne to ide do riti aj tam kvoli pristupu Calusariho k teamu a k hracom. Radim vam, dneska uz neexistuje nic poriadne na CZ/SK scene. Radsej fakt ten ofik.
Ja hrám na Anthorii a je to tam celkom dobré čo sa týka hráčov a GM. A čo sa týka problémov tak väčšinov vám to vyriešia do 48 hod. a počul som o tom že na vianoce prechádza na Cataclysm, síce to má svjoe
aj
tak si myslím že to bude v pohode 
nechapem za maga sa vobec da daco zahrat?teraz prvykrat v bg a padal som dole kazdu chvilu ani som nestihol spellom niekoho zranit 2,5 sekundy cakat a dovtedy ma stealth rogue na jednu ranu.
Anthoria neprechadza na vianoce na Cataclysm. Urcite nie.Twitchi napísal:Ja hrám na Anthorii a je to tam celkom dobré čo sa týka hráčov a GM. A čo sa týka problémov tak väčšinov vám to vyriešia do 48 hod. a počul som o tom že na vianoce prechádza na Cataclysm, síce to má svjoeaj
tak si myslím že to bude v pohode
Tak nejaké dva mesiace po Vianociach-=wolf=- napísal:Anthoria neprechadza na vianoce na Cataclysm. Urcite nie.
tak na ten cataclysm na anthorii by som sa velmi tesil, uz ked prechadzali na wotlk tak skoro nic nefungovalo a vkuse to padalo... som zvedavy co bude na cataclysm, co je 10x zlozitejsi datadisk...
Som jeden z Developerov Anthorie. Asi viem lepsie ako vy...
-
Mrk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
odporucam vsetkym hracom signut sa na Annual pass
http://eu.battle.net/wow/en/blog/3170106
s patchom 4.3.0 dostaneme nejakeho mounta, automaticky pristup do bety pandziciek a to hlavne digital download Diabla 3, jedinou podmienkou je upisat sa im na rok, ze budete platit
s patchom 4.3.0 dostaneme nejakeho mounta, automaticky pristup do bety pandziciek a to hlavne digital download Diabla 3, jedinou podmienkou je upisat sa im na rok, ze budete platit
-
XGames
VIP
na rocnu platbu sa daju pouzit aj Game Time kupony, nieje povinne platit kartouMrk napísal:odporucam vsetkym hracom signut sa na Annual passhttp://eu.battle.net/wow/en/blog/3170106
-
Mrk
Professional
no pisu tam toto
ale asi staci mat pridanu kartu a nahodit tam 6 kuponovYou can pay for the WoW Annual Pass on a monthly basis at €12.99 EUR (£8.99 GBP) per month or according to the billing plan of your choice. To participate, you must be 18 or older, have a valid credit card, and have registered a full version of World of Warcraft on or before October 18, 2011.
Ach na Anthorii cata. Ak ho aj daju pridem sa tam zasmiat... Nie koli tomu ze to je anthoria ale koli tom uako by ten datadisc poriesili... I ked u calusariho nikdy nevies mozno mu jeho vypocty vysli ze na cata zarobi viac.
su lepsie pvp veci?mam len 10 000 honor to je asi malo ze.len teraz to zacinam hravat wsg tak to preto
-
Mrk
Professional
jak su lepsie pvp veci ? pvp veci su predsa na pvp a pve veci na pve, nie ? teda ovsem ak vsetko funguje jak ma
ja som si len myslel ze maju vyssi armor alebo staminu a tak.
ved ano kazde sa lišia nemmaju tie iste staty
neskusal som ale daju sa itemy niekde uskladnit bez toho aby som platil za priestor ci na to staci jednorazovy poplatok?
Zdravim,prosim vas je neake macro alebo addon pomocou ktoreho by som mohol priradit jednotlive spelly na tlačidla klavesnice? (napr na R by som si dal flash of light...)
Za odpoved sa odvďačim aspon K
vopred dik
Za odpoved sa odvďačim aspon K
vopred dik
Options - Key Bindings 
jaaj jasne,tam pod action button
Dik moc
Dik moc
Son-Goku: Itemi sa dajú uskladniť v banke, ktorú nájdeš v každom hlavnou meste, alebo v nejakej väčšej dedinke Booty bay, atď... Na začiatok tam máš zadarmo niekoľko slotov, ale ak ti to nebude stačiť tak sa to dá rozšíriť za poplatok, kde vložíš bag a do toho bagu si ukladáš itemi...