Kupa multiplayer klucov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Kupa multiplayer klucov

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Chcem sa opytat ci je legalne alebo aspon mozno kupit registracny kluc. Napriklad keby som chcel hrat Fifu 12 alebo hocico ine. Kedysi mi to niekto spominal ze sa to da a ze je to aj lacnejsie no neviem ci je to pravda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Kupa multiplayer klucov

Príspevok od používateľa hojko »

Ano, trebars xgames.sk predava len kluce. Stiahnes si teda hru cez distribucny software, napr. Steam, Origin... a pouzijes len kluc.

Alebo mas na mysli nieco ine???
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

mozno trosku spam, ale fifa 12 je na g2p za 16,99€ :) takze ak to nebol doslova len priklad, tak odporucam...cez Origin by si za nu dal 49.99€...

http://www.g2play.net/store/FIFA-Soccer ... nager.html
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nie nie, toto som mal na mysli. A musim si tu stahnut? Nestaci ak mam warez verziu?

Pigesko: No ja sa to viac menej len kvoli Fife pytam ale mam zaujem aj ine hry ak budu take dobre ceny. Ale cena je tam 22 eur co je i tak dobra cena.
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

stačí ti aj warez verzia, no nesmie byť CRACKnutá už pri inštalácií, a ani si ju necrackuj, len to nainštaluj a daj registrovať
ja som mal problém s hrou assasins creed, bo bola inštalačka od RedBox (team ktorý robí cracky), a tam bol crack už priamo v inštalácií, takže som musel sťahovať odznovu z inej warez stránky (toto som uviedol ako príklad len aby si vedel, ale len veľmi málo inštalačiek je takto crackovaných)
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

lukas9206: ta cena (fify) sa za 24 hodin zmeni aj 2-3 krat, takze treba to sledovat castejsie :wink:

- a tak ako vravi hrban, vo warez verzii nie je problem, ak ju necracknes...no to zhodou okolnosti neplati pre fifu 12, kde je jedno ci mas cracknutu warez verziu, kedze Origin overuje len release date (datum vydania), a myslim ze ani pri aktualizaciach sa neoveruje exe subor :)

// http://www.hojko.com/steam-xgames-g2pla ... 52980.html
Napísať odpoveď