Hm. Teoreticky by som to možno aj mohol robiť, lenže neviem či ovládam C# na toľko, aby som písal (dostatočne kvalitné) tutoriály. Neviem...
BTW s tým MMartinom je to pre mňa novina.
Nápady na programovanie aplikácií
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nápady na programovanie aplikácií
To ja už neviem aký si skill, ale predpokladal som, že keď si niekto vypýta nápady na programovanie, tak mu nerobí problém naprogramovať čokoľvek, čo sa od neho žiada (v rámci možností daného jazyka).
Tu na fóre sa robí všetko teamovou spoluprácou. Bez toho by fórum nebolo tým, čím je dnes
Tu na fóre sa robí všetko teamovou spoluprácou. Bez toho by fórum nebolo tým, čím je dnes
To hej, lenže človek nemôže predsa vedieť všetko...weroro napísal:To ja už neviem aký si skill, ale predpokladal som, že keď si niekto vypýta nápady na programovanie, tak mu nerobí problém naprogramovať čokoľvek, čo sa od neho žiada (v rámci možností daného jazyka).
ale moze si to dostudovat a oboznamit stym ostatnych (win-win nieco sa naucis a uzitok aj pre ostatnych)
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Sprav simulátor pre zásobníkový deterministický aj nedeterministický automat s vizualizáciou a zadadávaním vstupu pomocou rovníc.
Chcel som si ho spraviť sam ale nemám čas.
Chcel som si ho spraviť sam ale nemám čas.