http://www.thehut.com/games/platforms/p ... 69987.htmlMmartin napísal: A to mas odkial?
GTA V - vseobecna diskusia
Re: GTA V
Pozrite sa, ak sa na dvoch e-shopoch objavil preorder, a každý na iný dátum, jeden na január/jún, a druhý na november, je jasné, že na tom niečo proste v poriadku nieje. Minimálne jeden je nepravdivý, ale podľa mňa sú nepravdivé oba. Je to buď sranda, nahnanie kupujúcich, alebo proste len chyba. Ja neverím žiadnym takýmto blbostiam, dokým to nepotvrdí R*. Ale ku konkrétnym dátumom - Január je absolútna blbosť, marketing začína v polovici Jesene a hra už na konci Zimy? Je to ešte hlúpejšie než to znie. Jún podľa mňa tiež trochu priskoro, ale je reálnejší... No a ten koniec Novembra je už reálny dátum, priestor pre plnohodnotný marketing a otvorenie hernej jesennej sezóny. Osobne by som ale týmto informáciám o dátumoch v obchodoch neveril, ako príklad uvediem už len desiatky prípadov, keď sa pár rokov dozadu začali objavovať v e-shopoch Mafie 2 či Diablá 3... Obe vtedy ešte v nedohľadne, samozrejme bez dátumu od developera...
Spica..
asi sa zmeni len grafika..
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.zing.cz/novinky/8123/unikla- ... uska-gta-v
dúfam že to je naozaj ono, vyzerá to pekne..
dúfam že to je naozaj ono, vyzerá to pekne..
-
Stuntbiker
Amateur
Stalker 2 + GTA 5 su jedine hry co ma za poslednu dobu zaujali
no a plus Risen 2

no a plus Risen 2
Urcite to nie je engine z SA naco by ho tam aj davali??? To video skor naznacuje ako sa podobaju tieto 2 tituly, jak atmosfericky, tak aj prostredim su si skoro na vlas podobne, engine je tam ale uplne iny, to nevidis? Ved SA je len prerobeny engine z Vice City a to zas z GTA 3 (2002), mi chces povedat ze titul ktory vyjde v roku 2012 bude mat 10 rokov stary engine?Shwollo napísal:
spolubývajúci mi na základe tohto videa tvrdí, že je tam starý engine. Ja si myslím, že to je blbosť... na čo by dávali engine z GTA SA do V, keď už v IV bol nový?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
používa engine RAGE (rockstar advanced game engine) použitý aj v GTA IV, EFLC, L.A. Noire, Red Dead Redemption a Max Payne 3 s middleware nadstavbou Euphoria pre animácie. v GTA SA bol úplne iný bez Euphorie.