Call of Duty: Modern Warfare 3
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
Activision si zasluzi Vase peniaze... Recyklacia jedna radost
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pri cod už som na to zvyknutý
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak, som niekde v 20% hry a moje prve pocity je iba sklamanie. Hra uz teraz zacina byt stereotypom, ludia z vasej jednotky su sprosti ako kybel gitu.. Oproti MW a MW2 zatial nic nove, no musim pochvalit lokacie (NY, Londyn, Hamburg...). Uvidim, mozno sa v neskorsej faze hry aj nieco stane 
cez 3dm iden astaviť grafika, nie ako niekto avizoval že nejde, dosť warezu, k hre:
Je to graficky možno ešte slabšie ako MW2 by som povedal (som síce len an začiatku) je tam použitých viac textúr, objekty z predošlých dielov atď. Určite sklamanie z mojej strany. Uvidíme aký bude MP.
Je to graficky možno ešte slabšie ako MW2 by som povedal (som síce len an začiatku) je tam použitých viac textúr, objekty z predošlých dielov atď. Určite sklamanie z mojej strany. Uvidíme aký bude MP.
Rochedo ved ta budova vyzera este v COD4 lepsie nez v MW3
inak ta recenzia je fakt dobra
Hral niekto MP?Textury map su snad o triedu horsie ako v MW2,v dialke sa to ako keby rozmazava (AF mam na 16x,tym to nieje),mam s toho pocit ako keby som nemal full HD rozlisko 
Aku kvalitu textur mas nastavenu ? Extra alebo native ?
Rochedo trafil si,prave som nasiel riesenie,mal som Extra
http://www.overclock.net/pc-games/11627 ... r-fix.html
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Este som sa k tomu nedostal. Snad zajtra alebo cez vikend, ale obavam sa, ze BF3 to nebude siahat ani po kolena. 
Mam aj BF3,budem striedat-jeden den MW3,druhy BF3 ked uz som za ne vysolil eura 
Multak je v pohode. Mne je osobne SP a vsetko ostatne ukradnute, hravam akurat multak.
Mapy ma trocha seru, grafika je OK, recyklacia aktivna samozrejme.
Ako aktivny BF3 hrac mozem povedat ze graficky nanho samozrejme nema. Mam pocit ze BF3 je aj lepsie hratelnejsi, ale nechcem to porovnavat takto nasilu.
Mapy ma trocha seru, grafika je OK, recyklacia aktivna samozrejme.
Ako aktivny BF3 hrac mozem povedat ze graficky nanho samozrejme nema. Mam pocit ze BF3 je aj lepsie hratelnejsi, ale nechcem to porovnavat takto nasilu.
http://www.eurogamer.net/articles/2011- ... -game-ever
Je vidiet, ze uz predava hlavne znacka a nie obsah.
Je vidiet, ze uz predava hlavne znacka a nie obsah.
Na konzole to ponuka dobru zabavu. V podstate im to na konzolach staci. Kazdy rok dostavaju ten isty obsah. Cize predaje sa daju pochopit.
Tu skor ide o PC verziu, ktora je uplne odflaknuta. Black Ops je oproti MW3 klenot, uz len kvoli zmene FoV, Max FPS a dedikacov.
Aj tak sa na PC preda minimum kopii.
Tu skor ide o PC verziu, ktora je uplne odflaknuta. Black Ops je oproti MW3 klenot, uz len kvoli zmene FoV, Max FPS a dedikacov.
Aj tak sa na PC preda minimum kopii.
Vcera hralo cca 64k ludi o 21.00 a je to teda o dost menej nez na konzolach. Aj tak, kupil som to za 25 a dostal som CoD4 zadara...
Ide hlavne o to ze si to kupil, pokial tomu nechapes.
A co sa starate do niekoho ze si to kupil? Je to jeho osobna vec. Niekomu sa ta hra paci, niekomu nie. Mne osobne sa paci a dost. Tak teraz vsetci domna, lebo kazdy musime mat rovnaky nazor...
Ved hra to je dobra, aj ked som skopirovane budovy a vsetko po starom, stale je to zabavny MP s novymi mapami. Ale co sa tyka SP tak neviem ci to este zapnem...
kde si to kupil za 25 evri?Slayter napísal:Vcera hralo cca 64k ludi o 21.00 a je to teda o dost menej nez na konzolach. Aj tak, kupil som to za 25 a dostal som CoD4 zadara...
ono kdo si sp zahra viac ako jeden krat? ja osobne nikdy sp nehravam viac krat prejdem a konec...
59 eur na steame je pekna zlodejina.