How I met your mother [spoilers]
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: How I met your mother [spoilers]
No neviem dnesny diel mne osobne zase neprisiel zrovna moc funny , neviem proste ci je to len mojim pocitom alebo proste je to vseobecne tak ale zda sa mi ze pozeravam HIMYM uz len zo zvyku
Barney a Robin no neviem ako par sa mi nikdy nepacili a dalsia lubostna zapletka do serialu mi fakt nesedi,zda sa mi ze tej lasky je v tom HIMYM uz aj tak dost a mali by popracovat skor na zabave...
ja som sa dneska, výnimočne, bavil... posledné predchádzajúce diely mi až tak nesadli ale tento bol fajn
Spoiler
hlavne ma pobavili tie Marshallove medvede 
-
Sarger
Guru wannabe
Konečne fajn originálna časť, Barney pobavil a ten koniec

-
Soviet
Darca
Tak tak..chcelo by to viac zabavy a menej lasky, bo je to ako telenovela pomaly. A veru ten medved bol v prvych dvoch momentoch celkom funny, ale uz potom to bolo trapenie. Mrzi ma aj to, ze dost, ze vlastne Ted vyprava pribeh detom v minulosti, oni este miesto toho, aby coilen kusok posunuli pribeh dopredu, tiez spominaju na kadejake zbytocne veci v minulosti. Cize rozprava Ted pribeh o tom, ako rozpravaju oni pribeh o tom a tom..Ale tak co..zo zvyku pozeram dalej..
-
Thrash/Death
Star
Táto sezóna priniesla jednu solídnu časť (tak 6/10) a S07E03 a ten zvyšok je čistá vata
Himym je už len pozeranie zo zvyku ako hovoríte... už sa asi nikdy nezopakujú časti a príhody typu olíznutie zvonu slobody 
Ved toto, teraz sa vlastne len dostavame k Barneyho svadbe. Je to ako serialova verzia InceptionSoviet napísal:Tak tak..chcelo by to viac zabavy a menej lasky, bo je to ako telenovela pomaly. A veru ten medved bol v prvych dvoch momentoch celkom funny, ale uz potom to bolo trapenie. Mrzi ma aj to, ze dost, ze vlastne Ted vyprava pribeh detom v minulosti, oni este miesto toho, aby coilen kusok posunuli pribeh dopredu, tiez spominaju na kadejake zbytocne veci v minulosti. Cize rozprava Ted pribeh o tom, ako rozpravaju oni pribeh o tom a tom..Ale tak co..zo zvyku pozeram dalej..
Ale inak to bol este celkom dobry diel, sice priemerny, ale mali sme uz aj horsie
-
Geogomeogo
Light Professional
Celkom dobrá časť
Koniec prekvapil :O
Spoiler
Najlepšia scéna bola jak Marshall išiel dávať Barneymu facku
"I wanna wear tie again!"
Ako, dnes som sa pobavil
Spoiler
Barney a jeho príbeh o kravate, ktorú mu ukradol vták po tom, ako s ňou zachránil dieťa
Marshall a medveď a samozrejme, Barney dostal také facky, že ja by som to asi nerozchodil 
Spoiler
Prekvapenie na konci ? Aké ? Myslíte ten predvídatelný moment v taxíku ? čo sa týka týchto vzťahov príde mi to ako keby si scenáristi robili srandu sami zo seba O.o Inak Barney a všetko kolo faciek atď pobavilo 
-
Sagittarius
Guru
Momo46:
Spoiler
Prekvapenie v tom zmysle, že pred touto epizódou by to bolo prekvapenie, ale nie v rámci scénky. Aj tak by som bol radšej keby si Barney zobral Noru.

podla mna super cast
aj prekvapivy zaver
tusil som nieco taketo
-
javatar
Hardcore addict
opat velmi chaoticky diel kde sa vypravaju suche nasilne prepletene historky... ta cast mala potencial byt o dost lepsou - tvorcovia by mali brat menej drog
Mne sa vobec tento diel nepacil, pozeram to hadam len zo zotrvacnosti... Zopad dobrych hlasok za 20 minut je malo ... 
-
DeFeAt
Medium Professional
mne sa to zdala konecne dobra cast po par troska nudnejsich ale stale by som to odporucal 
skoda konca
skoda konca
sendwich, nachos... len tie vztahove veci... ach jaj
KONECNE DOBRA CAST !!! uplne prijemne sa to pozeralo a clovek ma dobry pocit ked sa to vrati sem tam nejakym flashbackom do starych kolaji, sandwich, rada, super to bolo konecne 
-
Geogomeogo
Light Professional
Prepáč, ale absolutne neviem pochopiť tvoje "len tie vzťahove veci". Je to HIMYM, nie každá časť má byť len a len vtipná a nič iné. Pri "vzťahových veciach" by som sa štval na BBT, ale nie pri HIMYMjackb napísal:sendwich, nachos... len tie vztahove veci... ach jaj
Btw. dosť slušná časť, rada
Nahúlený Marshall a Ted boli najlepší 
Ale od Robin celkom hnusné, že to tiež nepovedala ...
Ale od Robin celkom hnusné, že to tiež nepovedala ...
Nuz, ale ak by to aj Robin urobila, mohli spolu chodit a na konci by bola svadba, spoznali by sme matku a koniec trapenia sa okolo serialu...Geogomeogo napísal: Prepáč, ale absolutne neviem pochopiť tvoje "len tie vzťahove veci". Je to HIMYM, nie každá časť má byť len a len vtipná a nič iné. Pri "vzťahových veciach" by som sa štval na BBT, ale nie pri HIMYM![]()
Podla mňa super časť - po strááááášne dlhej dobe som sa na himym z chuti zasmial a konečne sa aj v deji niečo posunulo