Televízia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
elko16
Novice
Novice

Televízia

Príspevok od používateľa elko16 »

Mam takí problém. Mam doma klasickú televíziu je už síce trocha staršia (6 rokov) no pred nedávnom mi začala vrchná časť obrazovky fialovieť
neviem čím to je tak som sa chcel spýtať či sa to dá nejako opraviť v nejakom servise pripadne doma... :?: :?: :?:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Televízia

Príspevok od používateľa begbeee »

V servise určite. Staré TV sa často opravovali. Pamätám si aj ja, že starkovci jednu klasickú nosili do opravy hádam aj 3-4x kým si nekúpili novú....
flyinglead
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa flyinglead »

Neviem odkiaľ si no u nás v meste bol jeden servis kde opravovali kadečo. Raz sme tam s otcom boli s našou starou telkou myslím že to bola Orava color 430 tiež už mala svoje roky.
Chlapík vraví že nie je problém to opraviť (myslím že to bolo trafo vysokého napätia alebo dačo také) ale pýta sa nás nech si zvážime či sa nám to vôbec oplatí. Predsa malo to roky a dnes opravíš jedno a zajtra ti zgegne dačo druhé.
Tak to teda môžeš skúsiť zaniesť do opravy ale odporúčam dať zistiť problém a cenu za odstránenie takejto vady. A potom zvážiť či sa to ozaj oplatí. Zvlášť pri dnešných cenách nových TV.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Akože na jednej strane máš pravdu, ale oprava bude napr. keď aj 30€ za to novú telku nekúpiš. A aby sme si nemýlili pojmy s dojmami tak životnosť súčasných LCD a plaziem je ďaleko nižšia ako starých typov TV.
Napísať odpoveď