STEVE STARR a jeho vystupenie

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: STEVE STARR a jeho vystupenie

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Hensym napísal:Dosť dobré video, síce nie tak úplne nechápem, čo vo všetkých prípadoch robí, ale napríklad na 6:10 krásne vidno, ako si strčí do úst vopred 3 spojené krúžky, následne zje od moderátora 3 rozpojené (tie asi prehĺtne alebo čo), a vypľuje tie spojené, ktoré vopred nenápadne zjedol. Na tomto princípe funguje asi všetko, aj keď neviem presne ako. :D

kedysi dávno som pozeral práve toto video a vtedy tam bol napísaný komentár, že tie veci si pri vdýchnutí uloží do pľúc, tak je to napr. pri tom cukre.. nadýchne ho do pľúc, následne vodu vypije, dostane ju prirodzene do žalúdku, potom dokáže cukor opäť nejako vydýchnuť. ohľadom tej gule to bude ale samozrejme inak.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

nerozumiem ako moze vydychnut mokry cukor
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa BookEditor »

Ten cukor môže mať uložený v nejakom vrecúšku, ktoré prekusne a jednoducho sa mu sype z huby :D, pretože na záver vždy spraví taký divný pohyb ústami :-)
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

poviete mi ako je fyziologicky možne zjest rubikovu kocku s HRANAMI bez poškodenia vnutornych organov ?
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Tiež by ma zaujímalo, ako spraví to, že mince, keď na seba dopadnú - cinknú. Keby ich niekam pod jazyk schovával, asi by necinkli, nie? :-)

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2011, 8:27)
Tu na konci prehltne žiarovku a hneď po poslednej minci ju vyvráti späť - je to možné tak rýchlo??? :D
CheZteR
Redeemer
Redeemer

možno je to len zvuková nahrávka, ktorú ma zakomponovanú v hudbe počas vystúpenia
ved ked nieco prehltas tak to nestravis takou rychlostou aby to az tak cinklo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A hlavne nemozete uvazovat stale tym sposobom, ze ak zhltne jednu rubikovu kocku, tak potom vypluje tu istu. Je velmi pravdepodobne, ze tam ma odlozenu druhu a len ich vymeni, pricom tie pohyby bruchom su len pre efekt. Taketo veci su zakladom kazdeho dobreho kuzelnickeho vystupenia :) Aj preto si myslim, ze BookEditor odhalil podstatu toho triku s cukrom.
Inak som zvedavy, ci da pred smrtou povolenie na pitvu :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no dobre cukor by sme mali :D ale kam schoval rybku? :D
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

BookEditor napísal:Tiež by ma zaujímalo, ako spraví to, že mince, keď na seba dopadnú - cinknú. Keby ich niekam pod jazyk schovával, asi by necinkli, nie? :-)
ja si myslím, že by necinkli ani keby padli do žalúdka
Gothar
Moderátor
Moderátor

Rybka mohla byt normalne vo vode v zaludku. Skor ma zaujima ten zamok a prsten, tam to chce trochu zrucnosti. Ale je vysokopravdepodobne, ze zamok je upraveny a da sa otvorit aj bez kluca. Tym padom by na neho mohol prsten navliect este v ustach.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lenže v žalúdku nie je voda, ale žalúdočné kyseliny ktoré sú dosť silné. Ktožvie či by sa tam rybke páčilo
Gothar
Moderátor
Moderátor

Ano, ale predtym vypil dost vela vody. K tomu si pred vystupenim mohol zobrat tabletky na neutralizovanie kyseliny, pripadne zaludok kompletne vyprazdnit. Akurat vcera som cital, ze je hlavne susienky a obcas slaninu, co moze tiez suvisiet s tym, ze nevie poriadne travit :) A ak budeme konspirovat dalej, tak je mozne, ze tradicne jedlo neje vobec, ale dava si vyzivove infuzie. Aj ked to by sa uz mozno za tie roky prezradilo.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja fakt netuším ako to robí, ale nechce sa mi veriť že je to trik. Na druhej strane sa mi ani nechce veriť že to robí naozaj.
Úplne ideálne super by bolo, keby sa nechal zrendgenovať pri tom, ako robí jeden z jeho "trikov". Ale nakoľko to ešte neurobil, tak to teda asi bude nejaký trik. Je to pán veru pre mňa.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:Ja fakt netuším ako to robí, ale nechce sa mi veriť že je to trik. Na druhej strane sa mi ani nechce veriť že to robí naozaj.
Úplne ideálne super by bolo, keby sa nechal zrendgenovať pri tom, ako robí jeden z jeho "trikov". Ale nakoľko to ešte neurobil, tak to teda asi bude nejaký trik. Je to pán veru pre mňa.
Prezradíte, ako robíte svoje triky?

- Nič nezverejním. Technicky vzaté, nie sú to triky. Ide o prirodzenú schopnosť. Všetko je skutočné. Dokonca som už absolvoval aj rÖntgen, na ktorom bolo vidno, čo sa nachádza v mojom žalúdku.
zdroj: http://www.cas.sk/clanok/210122/stevie- ... omova.html
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Čo sa cinknutia týka, ak som správne počul tak vo videu z roku 1988 ktoré sem dal BookEditor, tak po asi dvoch cinknutiach moderátor povedal "Please, don't do this part.", a keď prehĺtol ďalšiu, už to necinklo, čiže tam by som predom nahraný zvuk vylúčil. Alebo som zle počul?

Inak, pri rubíkovej kocke by som potrebné dve rozdielne kocky nevidel. Ak dokázal naučenou technikou otvoriť zámok a vložiť tam prsteň, podľa mňa mu nemôže robiť problém náhodné pootočenie kocky. Aj keď pre nás smrteľníkov je to trochu nad laťkou. :D
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Tiež zaujímavé video: :-)
Cca 2:46 vidno, že tá guľa ide trochu nabok :-)
Cca 3:50 mu ten cukor ide z úst najskôr slabo a hneď nato silno - akoby naozaj prekusol vrecúško s cukrom. A ten cukor mu ide veľmi rýchlo z úst, nepripadá mi to veľmi reálne...
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

ma talent, to sa musi uznat- ale na veci ze mi je vrcholne nesympaticky a posobi na mna negativne to nic nemeni.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Práveže aj keď fyzicky vôbec nie je prijemný, tak sympatický je mi dosť. Má zmysel pre humor, a aj keď nemá vo vystúpeniach nadupanú hudbu a svetelné efekty, tak vie spraviť show. :)
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Hej, je príjemný... Ako tak rozmýšľam, tak on má buď schopnosť vyvrhovať veci z žalúdka von, alebo používa kvalitné triky. Stevie v jednom vystúpení predvedie hneď niekoľko "vyvrhovačiek" - t.j. buď svoju schopnosť vyvrhovať veci, alebo kvalitné triky. Ak ich teda chce predviesť viacero cez jedno vystúpenie, musí si všetko dokonale pripraviť - všetky neviditeľné rekvizity a pomôcky... Hm, ale to je umenie :-)
Skrátka TV Star = Stevie Starr :D
Korag
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Korag »

Napísať odpoveď