Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa hughito »

Cigani maju svoj pach ktory mne smrdi.

__

Ok, vyriešené.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Hughito, mám pocit, že ťa pozvem na vlastné náklady na pár dní k nám na východe, samozrejme počas leta, keď bude predpoveď tak plus 30 v priemere a prejdeme sa autobusom zo SNV ku mne domov do Spišských Vlách. Potom neskôr do Spišského Podhradia, do Rudnian a hádam aj na Farské Lúky do Krompách, do Lúčky, do Richnavy. Som zvedavý, ako by si v takýchto situáciách zmenil názor na smrad cigánov :) Horšie pre teba je, že uvažujem o tom dosť vážne, ubytovania mám habadej, všetko v relatívnom luxuse...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Cigani maju svoj pach ktory mne smrdi.

__

Ok, vyriešené.
Soviet napísal:A veru, smrdia tak ci tak, len kus menej, ako ked su neumyty.
seth82 napísal:ako by si v takýchto situáciách zmenil názor na smrad cigánov
2:0 pre mna hughito :P
hughito
Redeemer
Redeemer

Zapíš si to do tabuľky. :smt006

Opakujem: iný zápach, ktorý má nejaký fyziologický základ je možný, ale ani to neviem, škoda, že tu nemáme nejakého odborníka cez pach. Označenie niečoho za smrad, to je už čistá subjektivita. Čiže 2:0 je akurát v tvojej fantázii.

Umytý cigán nesmrdí, takisto ako proste hocikto umytý iný.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ale smrdi..Resp. velmi rychlo ten sampon prebije jeho telesny pach. Staci mi sediet rano v autobuse za nejakym ciganom, ktory vypada strasne slusne, ale aj tak citit, ze nieco nieje uplne ako by malo byt. Preco skoro kazda ciganka pachne vonavkou ako keby si dala celu flasku na seba?
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Opakujem: iný zápach, ktorý má nejaký fyziologický základ je možný, ale ani to neviem, škoda, že tu nemáme nejakého odborníka cez pach. Označenie niečoho za smrad, to je už čistá subjektivita. Čiže 2:0 je akurát v tvojej fantázii.

Umytý cigán nesmrdí, takisto ako proste hocikto umytý iný.
Ano chapem, tiez sa najde niekto komu kopa hoven nemusi smrdet. Lenze hughito mne tu uz dvaja ludia dali za pravdu teba nikto.
hughito
Redeemer
Redeemer

:smt081

Asi využijem sethovu výzvu na exkurziu po cigánskych autobusoch. :lol: No už to nebudem rozoberať: s x cigánmi som bol v kontakte a nikdy som nič takéhoto nespozoroval, asi mám smolu no.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Hughito: No asi mas stastie na zapadnarskych ciganoch a praveho vychodnarskeho si este nevidzel :lol:
kali520
Darca
Darca

110mat110 napísal:Hughito: No asi mas stastie na zapadnarskych ciganoch a praveho vychodnarskeho si este nevidzel :lol:
Aj zapadnarski smrdia.

Zapadnarsky cigan sa od toho vychodnarskeho v podstate nelisi v nicom. Ten rozdiel je sposobeny hlavne v koncentracii ciganov kdezto na zapade su koncentrovani najma v mestach kde su tiez velmi riedko osidleni, vychodnarski cigani su sustredeni na okraji miest teda v osadach. Dalsim faktorom preco tomu tak je, je aj vacsie zaostavanie vychodu za zapadom (rozvoj, priemysel, skoly atd atd je sustredeny na zapad).

Zapadnarsky cigan sa ale chovanim nijak nelisi. V skolach ich prospech je biedny, povacsine sikanuju bielich rovesnikov a su problemovi, v dospelosti sa zivia bud kradnutim, zberom (kradnutim) zeleza, pasactvom alebo dilerstvom. Casto piju a droguju, priklad znami pentagon v BA.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

cigánska thrash metalová skupina

http://bandzone.cz/ciganthrash

hudba je na zasmiatie, texty na zamyslenie
Intro: Vy, Gadžové, my metal umíme
My jsme cigáni!
More, Čavalé, Čavalé, more

(1): Flus na bílýho
Flusni mu do huby hned
Mrd na bílýho
Mrdni ho tyčí hned

(2) Chcaj na bílýho
Pochcaj mu hubu hned
Ser na bílýho
Poser mu držku!

Předref: Bílí jsou špíny společnosti
Jo, je to pravda
Bílí jsou špíny společnosti
Pravda přepravda

(3) Ej, čavalé
bouchejte bílý černou tyčí
jsi přece černej,
nestyď se za svůj původ

Jo, je to pravda
ej, čavalé

Refrén (nízko): jsi přece Rom
Tak se za to nestyď
Romský původ máš
Romsky vyhráváš
Dej to lidem najevo
Jsme utlačovaní
Bílí nás mlátěj
Tak pojďme na ně

Solo 1

(4) Bílý nás utlačujou,
nenecháme se
pojďme na odboj
proti rasový nesnášenlivosti
nesnášíme rasismus
proti rasismu jsme

Refrén 1x nízko
Refrén 2x vysoko
Outro Solo
//
[*]Dejové súvislosti u filmov (seriálov-kníh-hier), návody, postupy, riešenia hádaniek a úloh pri hrách (spoiler), ktoré by mohli divákovi (čitateľovi, hráčovi) pokaziť zážitok z takéhoto diela, musia byť umiestnené v tagu spoiler.

Kód: Vybrať všetko

[ spoiler ][ /spoiler ]

Akýkoľvek iný obsah je do spoiler tagu zakázané umiestniť! Obsah tagu spoiler nesmie odporovať pravidlám hojko.com! Pri porušení tohoto pravidla, môže byť príspevok bez upozornenia upravený alebo odstránený![/list][/color]
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Silmarill - to si ale niekto len robí srandu, nie? Keď som si ich pustil, tak som sa skoro počúral od smiechu. Ten "projekt" niekto nemôže myslieť vážne! Hudba ako by len objavili gitaru niekde na povale a pred chatou si na nej brnkali. K tomu texty čo sú úúúúplne mimoňské a ten spev... no neviem, či to bolo zámerom "umelca," ale ich zahuhňaný prejav s nulovou dynamikou za spev nepovažujem.

Ale opakujem - ak to bolo mienené ako recesia, tak je to super :) Fakt sa im podarilo evokovať v človeku obraz cigána, ktorý sedí pred domom, brnká si na gitaru a popritom si prepitým a zfetovaným hlasom pobrukuje, ako sú všetci bieli rasisti. Teda krásna reflexia na dnešnú dobu.
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Čaute neviem či to tu už bolo ,ale pradavam sem videa , ktore stoja za povšimnutie a mal by si ich pozret každy .
Nerobim reklamu kotlebovy i ked to tak možno bude vyzerat.Doležity je obsach tych videii .
A fakt ,že čim viac to budeme ignorovat tym to bude horšie .

Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Este nieco k romskej kriminalite u nas: http://sovik.blog.sme.sk/c/260114/Porov ... istov.html
Z odsudenych je romov iba cca 25%, co sa nezda vela, ale treba to dat do suvisu s tym, ze romovia tvoria iba 7% obyvatelstva.
A dalsi pekny postreh: http://sovik.blog.sme.sk/c/278988/Ludia ... sisti.html
LPR by urcite stupli v ociach mnohych ludi, keby v kauze Dobrovodskych zacali bojovat proti romskej rodine.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

http://www.topky.sk/cl/100371/1290804/M ... treche----

ďalšia časť notoricky známeho príbehu z Malaciek....
hughito
Redeemer
Redeemer

Heh, tak to je nehoráznosť. Dostanú peniaze len tak a ešte aj kúpia chu****. Tento prípad je už totálne absurdný. Ale aspoň sa ukázalo, aká neschopná inštitúcia je štát.

Inak predpokladám, že si na tomto prípade budú ešte prihrievať predvolebnú polievočku ĽSNS.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

hughito napísal:Inak predpokladám, že si na tomto prípade budú ešte prihrievať predvolebnú polievočku ĽSNS.
Vladne strany mali cely rok na to, aby si polievocku prihriali a vykaslali sa na to. Tym padom je jasne, ze zatial pocitaju s tym, ze ignorovanim stratia menej hlasov ako keby sa vyjadrili a konali razne. Akurat nemyslia na to, ze tym nepriamo pomahaju extremistom. Keby tam hned po medializacii spravila poriadok policia a samosprava, tak by bol pokoj (nariadit upratovanie, ak nepoupratuju, tak upratovanie zaplatit z ich socialnych davok, atd.).
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Akurat som pozeral pri veceri Ta3, kde SDKU hucala, ako 6 rokov sa venuje tejto problematike. Idu davat schvalovat zakon o ciernych stavbach, ze kazda cierna stavba, ktora bude postavena na cudzom pozemku od schvalenia zakona, bude musiet byt obcou zburana do 60dni, inak bude obec pokutovana mesacnymi sankciami.
Take reci o tom mali, ze strach. Uz vidim, ci nieco taketo im prejde..
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Soviet,
no zvolebnieva sa.... zas budú maž všetci reči, ako túto problematiku vyriešia, a potom po voľbách zase 4 roky vytrvalej ignorancie.... Aj keď začínam byť presvedčený o tom, že práve behom týchto nadchádzajúcich 4 rokov nám začne byť skutočne "veselo", nielen čo sa Cigánov týka....
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

mňa by zaujímalo kebyže aj normálny biely žil takýmto životom v chatrči nič neplatil nerobil nechodil do školy že či by dostával tiež takéto peniaze podľa mňa otázka na zamyslenie
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Iba uvediem, že takéto scény (alebo ich deriváty) sú u nás na východe úplne bežné - príklad - keď som bol v lete doma na dovolenke, tak som šiel mame podať nejaké veci na poštu (nejaké šeky, nerozumiem sa do toho u nás) a samozrejme, bol čas, kedy si cigáni chodili po podpory. Takže fronty ako za komunizmu na banány, pričom sme tam čakali, cigáni blokovali všetkých 6 okienok (pričom iba pri troch z nich sa vydávali peniaze), poniektorí sa predbehovali a keď som si na nich otvoril ústa, tak začali štýlom "coooo, nerooob, my ľen peňeži chcemééé, autobus nam idzeeee" a podobne.

Ďalší bonus bol, keď som nastupoval v SNV do autobusu domov, tak samozrejme, nekultivovaní sa predo mňa vopchali - cigánka a cigán, pričom z nejakého dôvodu mluvili česky. Tak som sa samozrejme ozval, že čo to má znamenať, tak ten cigán si sadol v autobuse predo mňa, sa otočil a začal mi tam akože dávať lekciu z dobrých mravov, že ženy by som mal púšťať pred seba. Tak som sa nasral a odopovedal mu, že jeho etnikum mi nemá čo dávať prednášky zo slušného správania, tak samozrejme zasa zabijácky pohľad, hlúpe reči.

Preto chápem toho staršieho pána, že odtiaľ poslal tú negramotnú osobu doprdele, pretože nie je normálne, aby pracovníčka na pošte robila za ňu prácu naviac. Ak by mal problémy s písaním 80-ročný dedo, tam by problém nebol, ale cigánka v kožuchu, ktorá iba cicia peniaze z rozpočtu a nemá ani chuť sa naučiť písať a čítať (hlavne, že peniaze počítať vie), tak to poslať do krista.
Napísať odpoveď