Stranka, ktora rozozna obrazky ciu su prave alebo fake...
Stranka, ktora rozozna obrazky ciu su prave alebo fake...
...Ahoj, viem, ze je jedna internetova stranka, do ktorej ked uploadnem obrazok, napise mi kto je na obrazku popripade odkial je fotka, a ine info, no nespomeniem si na nazov co zahyniem,.... Diky
Re: Stranka, ktora rozozna obrazky ciu su prave alebo fake..
Google má podobnú funkciu, stačí obrázok pretiahnuť do vyhľadávacieho pola na Google Obrázky (nie je to úplne čo chceš, ale také podľa mňa existuje iba v CSI kriminálkach
).
-
BookEditor
Light Professional
Aj ja by som to rád vedel, bolo to aj na JOJke v Novinách 
Ja som tu stranku mal kedysi, je to anglicka stranka, tam nahras nejaku fotku a mozes ju akokolvek upravit aj tak ta stranka to dokaze rozoznat, ze kto je na nej, alebo odkial j, kd eje fotena a tak info.....
No porovnal som to na jednom obrazku modelky (chcel som vediet meno)...tineye nenasiel nic, ale google vyhodil kopu kopii toho obrazka. Z ich popisu sa uz meno dalo lahko zistit. Cize napad je to dobry, ale google vyhrava v hrubej sile
Na druhej strane nemali stranky s dalsimi obrazkami ziadny problem. Vyhoda tineye je v tom, ze staci vlozit url obrazka a netreba ho stahovat.
Gothar.. ani pri googli nemusíš obrázky sťahovať, stačí drag&drop z druhej karty, kde máš obrázok natiahnutý.. aspoň mne vo Firefoxe to funguje...

O tineye som nevedel. Vyskúšal som ho. Dal som tam obrázok herečky, pri jednom našiel jeden výsledok, ale z neho sa nedalo vyčítať o koho ide. Pri druhom obrázku už našlo viac výsledok a tam sa už aj ukázalo o koho ide.
A Google, ako hovorí GothaR, nájde rovnaké obrázky k vami zadanému a podľa toho sa už lahko dá zistiť, o koho ide.
A Google, ako hovorí GothaR, nájde rovnaké obrázky k vami zadanému a podľa toho sa už lahko dá zistiť, o koho ide.