BattleField 3
Re: BattleField 3
Heh. Tak to i robia srandu. Polpalcovka a neda na jednu ranu v HC? 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
No pekne. Tiez by som rad nieco podobne lebo pochybujem ze mi tu moju Asusku zreklamuju takze ju predam za polovicnu cenu a kupim novu.H@wk napísal:Kedze mam P6T deluxe v2 mam 6 slotov na DDR3 Triple channel RAMky... mal som 3x 2GB a dokupil som dalsich 3x 2GB
takze uz mam 12GB a BOHATE staci, uz ziadne lagy kvoli swapu z ssd
Nemas nejaky tip na socket 1155 ?
WWWWWOOOOOWWWWWW => http://www.alza.sk/gigabyte-g1-sniper2-d262881.htm
Je dosť pravdepodobné že BF3 bude čochvíľa na steame 
https://www.sapphireselectclub.com/promo/bf3gold/
Scroll down to "5. Awarding of PC Game code Codes" "One (1) PC Game code for Battlefield 3, redeemable for the game on Steam (www.steampowered.com) with a Suggested Retail Price of $USD 59.99"
Also, Punkbuster has been updated with the following install files:
"C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3\
C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\battlefield 3\
C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\battlefield 3\
C:\Program Files\Electronic Arts\Battlefield 3\"
Nemaju inu moznost s tymi zalobami na krku, aspon to budem konecne moct kupit, ked uz nebude treba origin.
Dufam, ze s prechodom na steam pridaju server browsed priamo do hry a battlelog bude iba na statistiky.
-
Michaelo
Hardcore addict
No tak to ma nastve potom ked budem musiet hrat cez Origin a ostatni pojdu cez Steam. Dufam ze budem moct hrat cez steam ked mam krabicovku. V tom pripade origin poleti ihned z PC.
-
Hotwire
Addict
to ze sa to bude dat kupit cez steam neznamena ze na zapnutie nebudes potrebovat originGangy napísal:Nemaju inu moznost s tymi zalobami na krku, aspon to budem konecne moct kupit, ked uz nebude treba origin.
To je mi jasne, ale dufam, ze sa od Originu a battlelogu osamostatni 
Na sectore som cital ze riaditel EA uz potvrdil aj to ze bude BF4. Vraj na twittery.
EDIT: Je to pravda http://m.ign.com/articles/1212018
EDIT: Je to pravda http://m.ign.com/articles/1212018
ak by zanikla nutnost originu, mohli by byt kluce z originu pouzitelne na steame ...
inak dnes som konecne poriadne zahral, pada to este niekomu stale pri prvom spusteni ?
inak dnes som konecne poriadne zahral, pada to este niekomu stale pri prvom spusteni ?
este to stale pada, aj ked nie az tak stale, teda aspon u mna uz to nie je pravidlom 
Aby Vam nebolo smutno ze len v MW3 sa recyklovali stare budovy:
http://imgur.com/a/G2865
http://imgur.com/a/G2865
ten z B1942 je pochopitelny. Vsak to je jeden bunker. A v podst. mi to ani nevadi, recyklovane budovy nie su "skopcene" ako to plati v MW3 [povacsine] ale su vynovene. Uz som bol na ne zvyknuty z BC2 takze som s nimi spokojny.
Mne to crashuje menej casto. Hravam hlavne 64 CQ Large, obcas zavadim o lagujuci server ale vacsinou sa to da zniest.
Mne to crashuje menej casto. Hravam hlavne 64 CQ Large, obcas zavadim o lagujuci server ale vacsinou sa to da zniest.
ty si si tie obrazky aj pozeral? nie su skopcene? hmm..
je uplne pochopitelne ze tento druh hier v takom slede akom sa vydavaju si nesu tento kriz.. pri mp to tak nevadi ale od sp by som chcel stale novy zazitok...
je uplne pochopitelne ze tento druh hier v takom slede akom sa vydavaju si nesu tento kriz.. pri mp to tak nevadi ale od sp by som chcel stale novy zazitok...
No aspon tam su nove textury a interier(myslim tie vacsie, nie tie kontajnery). Inac ked to bude na steame tak dufam ze pojde dat retail kluc do steamu a origin si zmazem... ak by to slo tak by som bol velmi stastny ale SILNO pochybujem.
-
p4ra
Redeemer
Osobne si myslim, ze zabudnite na to, ze EA sa zbavi Originu uplne, napriek tomu, ze to pojde na Steam. Je to produkt od EA, a oni s nim chcu uspiet. Tentokrat je to na Steame len z dovodu predajnosti a kompromisu. Skor ci neskor budu vsetko tlacit cez Origin. Ludia totiz nechapu, ze EA prichadza o peniaze skrz Steam.
-
lekoklatik
VIP
Chcem sa opýtať, dá sa v hre vykláňať do strán? Nehral som to moc dlho a teraz to už nemám možnosť vyskúšať.
či sa dá a či nie, celkom mi chýbal nejaký systém krytia. Viem že v takýchto fps hrách to moc nie je, ale mám na mysli niečo na štýl Deus Ex, alebo Gears of war (keby teda bolo vidieť natlačeného vojaka za ktorého hráme, niekde na stene, strieľajúc na slepo ponad prekážku, prípadne vyklonenie). To by bolo ózaj super, pretože mi celkom chýbal nejaký "systém", nakoľko držať CTRL a v správnej chvíli pustiť (postaviť sa) mi na dnešnú dobu príde zastaralé.
To ma len tak napadlo, každý máme iné chute a samozrejme hovorím o SP, v MP by mi to bolo samozrejme jedno.
či sa dá a či nie, celkom mi chýbal nejaký systém krytia. Viem že v takýchto fps hrách to moc nie je, ale mám na mysli niečo na štýl Deus Ex, alebo Gears of war (keby teda bolo vidieť natlačeného vojaka za ktorého hráme, niekde na stene, strieľajúc na slepo ponad prekážku, prípadne vyklonenie). To by bolo ózaj super, pretože mi celkom chýbal nejaký "systém", nakoľko držať CTRL a v správnej chvíli pustiť (postaviť sa) mi na dnešnú dobu príde zastaralé.
To ma len tak napadlo, každý máme iné chute a samozrejme hovorím o SP, v MP by mi to bolo samozrejme jedno.
-
Hotwire
Addict
neda sa to...btw ak ti vadi drzat CTRL tak pouzivaj X to ti staci len stlacit 
Tiez som toho nazoru ze ked sa to objavi na steame tak to bude podobne ako to maju GFWL hry. Originu sa len tak jednoducho nezbavime.
A niekde som aj cital prispevok od cloveka ktory sa podielal na vyvoji originu a pisal ze je to zakodovane do hry a nesluzi to len na ochranu.
A niekde som aj cital prispevok od cloveka ktory sa podielal na vyvoji originu a pisal ze je to zakodovane do hry a nesluzi to len na ochranu.