// a ozaj
logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
Re: logo na odkaz | ikonka | hojko userbar | grafika
pekné dušičková logo
ešte aj plamienky sa tam hýbu 
// a ozaj
po chvíľke aj zhasnú 
// a ozaj
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
aj zhasínajú
pekne pekne
akurat ten dym u zhasnutej by mohol byt viac viditelny, inac je dost realicticky
akurat ten dym u zhasnutej by mohol byt viac viditelny, inac je dost realicticky
Ja len dopredu dodam, viem, ze tu uz podobne logo bolo, zistil som to po tom, ako som ho dokoncil.
Konkretne toto:
Konkretne toto:
- Prílohy
-
- 11164_193037366792_193019966792_3444528_7292905_n.jpg (8.39 KiB) 1422 zobrazení
samozrejme nie som rasista... ale v logu je prilis mnoho ciernej

-
halabaster
Darca
Logo vobec nevystihuje temu den proti fasizmu, ale logo je skor pre den proti rasizmu + podobnost s uplinkovym logom. Zial musim konstatovat, ze je to FAIL.
-
Soviet
Darca
Tiez ma dako nezaujalo. Popravde keby nebolo, tak ani neviem, ze je daky taky den.
nepatrí sa nahlas kritizovať niekoho snaživú prácu, ale aj ten, čo sem to logo zavesí, by si mohol uvedomiť, aký je to deň a že je to riadny fail niečo také sem dať. Chvalabohu, že za pár hodín tam bude jesenné logo. Držím sa skôr názoru, že lepšie žiadne logo ako toto.
Treba si uvedomit na co fasizmus naraza a ze je tam velja spojitost s rasizmom. Otvorte si encyklopediu a studujte.
-
audiotrack
VIP
to logo bolo celé zlé. Nápis do dvoch riadkov, odlesk jednofarebný aj keď logo bolo dvojfarebné, tématický odveci, nápad veľmi podobný už použitému logu a tí panáčikovia čo sa v strede šermovali netuším doteraz čo mali znázorňovať. Ja som ho bojkotoval, a celý deň som sa na forum neprihlásil. A argument "viem že tu bolo podobné, zistil som to keď som ho dokončil" je hlúpy alibizmus. Galéria všetkých lóg je na facebooku pre každého voľne dostupná.
-
hojko
Site Admin
To logo som zbabral ciastocne aj ja, pretoze som si nedal poriadne pozor co za udalost to je a napis som dal do dvoch riadkov ja, aby bolo jasne o co ide. Vzdy sa daval do jedneho, no nebolo to tam ako napisat.
sermovali
nie nie, podavali si ruky
nie nie, podavali si ruky
-
Grim
Darca
...môže sem niekto dať to logo? Chcem si pozrieť spomínané nedostatky...
-
audiotrack
VIP
Grim napísal:...môže sem niekto dať to logo? Chcem si pozrieť spomínané nedostatky...
- Prílohy
-
- logo_fasizmus2011.png (24.7 KiB) 1569 zobrazení
-
weroro
Flash coder
Nové (narýchlo zbúchané) Hojko logo, je k dnešnej téme Mikuláša a podpísal som sa pod neho JA a z časti AudioTrack. Logo možno vyzerá na prvý pohľad veľmi divne, pretože Mikuláš je sviatok viac menej pre deti a logo som poňal práve tým štýlom, ale po podrobnejšom preskúmaní zistíte, že sa dá vyfarbovať.
Výsledok vyfarbenia môže vyzerať aj takto:
V kontextovom menu po kliknutí pravým tlačítkom myšky, máte niekoľko funkcií:
• Vyfarbiť obrázok - touto voľbou prepnete logo do režimu editácie a zároveň sa aktivujú ostatné funkcie v menu
• Ukončiť vyfarbovanie - touto voľbou vypnete režim editácie
• Zobraziť paletu farieb - Názov napovedá, že sa jedná o výber farby ktorou budete vyfarbovať
• Pôvodné hodnoty obrázku (reset) - nastaví pôvodné hodnoty farieb obrázku (zruší vyfarbenia)
• Storno - V prípade, že by ste po aktivácii kontextového menu nechceli nič vykonať kliknite sem. Je to akási snaha zamedzenia nežiadúceho efektu zobrazovania pôvodného kurzoru myši.
Logo si pamätá akúkoľvek farebnú zmenu, ktorú na ňom vykonáte a tak ako ho necháte sa Vám bude zobrazovať na každej stránke až kým ho nezmeníte alebo neresetnete.
Pôvodný nápad bol síce taký, že by sa obrázok z loga dal uložiť na server ale AudioTrack má nejaké povinnosti, tak PHP časť nebola dokončená. Preto ak chcete porobte screeny vašich "omalovániek" a podeľte sa s nimi (Každý jeden kus, zbytočne nespamujte).
• Vyfarbiť obrázok - touto voľbou prepnete logo do režimu editácie a zároveň sa aktivujú ostatné funkcie v menu
• Ukončiť vyfarbovanie - touto voľbou vypnete režim editácie
• Zobraziť paletu farieb - Názov napovedá, že sa jedná o výber farby ktorou budete vyfarbovať
• Pôvodné hodnoty obrázku (reset) - nastaví pôvodné hodnoty farieb obrázku (zruší vyfarbenia)
• Storno - V prípade, že by ste po aktivácii kontextového menu nechceli nič vykonať kliknite sem. Je to akási snaha zamedzenia nežiadúceho efektu zobrazovania pôvodného kurzoru myši.
Logo si pamätá akúkoľvek farebnú zmenu, ktorú na ňom vykonáte a tak ako ho necháte sa Vám bude zobrazovať na každej stránke až kým ho nezmeníte alebo neresetnete.
Pôvodný nápad bol síce taký, že by sa obrázok z loga dal uložiť na server ale AudioTrack má nejaké povinnosti, tak PHP časť nebola dokončená. Preto ak chcete porobte screeny vašich "omalovániek" a podeľte sa s nimi (Každý jeden kus, zbytočne nespamujte).
-
Soviet
Darca
Trochu nudy teda som zabil
Inak super napad, aj ked niektore casti loga su tazko trafitelne ako aj napriklad rohy certa vela castove..
- Prílohy
-
- ScreenHunter_03 Dec. 06 11.17.jpg (10.87 KiB) 1428 zobrazení
Napad s vymalovanim je zaujimava myslienka, ale po vyhladovej stranke sa mi tie postavicky absolutne nepacia. Vedela by som si tam predstavit skor obrazky takych klasickych Mikulasov.
Mali by sme spravit Mikulassku sutaz o najkrajsie vyfarbene logo 
//Soviet hento je supa, este vidly by mali byt biele
//Soviet hento je supa, este vidly by mali byt biele
-
lekoklatik
VIP
Mne sa to páči totálne celé. Aj tie postavičky sú ppči, nie nejaké každoročné hlody.
Ste PÁNI páni!
/lala/
Ste PÁNI páni!
/lala/