problem s NTB ASUS F5RL pomaly inštaluje win a dlho pušta
problem s NTB ASUS F5RL pomaly inštaluje win a dlho pušta
zdravim mam taky problem pred tym tam bola Vista naištalovana teraz som daval XP-čko pri tom mi aj dlho čita inštalaciu.po inštalaci sa pomaly pušta ku vitajte a neviem čo styxm može byt.robi to aj na win 7

Re: problem s NTB ASUS F5RL pomaly inštaluje win a dlho pušt
Kocka ma presne rovnaky notebook, a po velkom boji sa mi podarilo do toho natrepat win7, najhorsie to bolo s grafikou kde som musel pouzit ovladace z visty. Tento notebook je fakt nepodareny. Neviem ti sice nijak extra pomoct ale moze to byt aj tym ze to robia nedoinstalovane ovladace....
Na to ti odporucim DriverMax pri free registracii to bude boj aj na tyzden pretoze na den mozes stiahnut len 2, Moze ale nemusi to pomoct. U mna tento notebook ide bez ziadnych vacsich problemov.
Akurat ked ho dam spat a nahodou do neho silnejsie buchcem alebo s nim zatrasiem tak sa prebudi co je niekedy dost na nervy.
Vela stastia
Na to ti odporucim DriverMax pri free registracii to bude boj aj na tyzden pretoze na den mozes stiahnut len 2, Moze ale nemusi to pomoct. U mna tento notebook ide bez ziadnych vacsich problemov.
Akurat ked ho dam spat a nahodou do neho silnejsie buchcem alebo s nim zatrasiem tak sa prebudi co je niekedy dost na nervy.
Vela stastia
ide to aj mne na nervy už som skušal všetko možne a nič sa stym neda robit.skusim ešte to čo si mi ty poradil.dal som tam teraz xp ale pušta dlho strašne dlho to su poriadne šunky ked sa to neda nijak spravit.ešte možno že by pomohlo vymenit disk
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem prečo si myslíš že ovládač z visty je nedobrý ???? DriverMax je kktina najvačšieho zrna ako všetky tieto programy ale ak si chceš rozmrdať systém tak do toho ....
Vôbec si nám nedal výsledky testov, otestuj hlavne HDD, skontroluj teploty
teploty cez everest a HDD cez HDtune, sprav hlavne error scan
pravdepodobne je disk vadný
pomáha spustenie chkdsk -f a reboot
následne chkdisk -r a reboot
malo by to spraviť najskôr test HDD a následne aj s kontrolou povrchu a opravy vadných sektorov, samozrejme čakaj, že to bude robiť aj 2 dni, záleží od toho v akom stave je disk, každopádne pošli sem screen z HDtune a veverestu
Vôbec si nám nedal výsledky testov, otestuj hlavne HDD, skontroluj teploty
teploty cez everest a HDD cez HDtune, sprav hlavne error scan
pravdepodobne je disk vadný
pomáha spustenie chkdsk -f a reboot
následne chkdisk -r a reboot
malo by to spraviť najskôr test HDD a následne aj s kontrolou povrchu a opravy vadných sektorov, samozrejme čakaj, že to bude robiť aj 2 dni, záleží od toho v akom stave je disk, každopádne pošli sem screen z HDtune a veverestu
Tak to vyzera ked "profik" instaluje system.
A este sem bude pisat ze to je tym ze je notebook nevydareny, skapem.
A este sem bude pisat ze to je tym ze je notebook nevydareny, skapem.