Menenie textov
Menenie textov
Dobri ďen
Mam taki problem keď chcem zmenit niekte text na Internete vždi ho označim dam skontrolovať prvek ďalej dam editovať html kod a zmenim ho , avšak ked my znova načita (Dá sa to len v Opere a google chrome ,Exploveri to nejďe ) tak to je ak to bolo, a preto sa pytam aby sa to zobrazovalo jako som to je zmenil ,a aby to tak ostalo aj po vypnuti prehliadača, po vypati PC a aby sa to zobrazovalo aj Exploveri vopred Ďakujem ,za gramatiku sa ospravedujem
Mam taki problem keď chcem zmenit niekte text na Internete vždi ho označim dam skontrolovať prvek ďalej dam editovať html kod a zmenim ho , avšak ked my znova načita (Dá sa to len v Opere a google chrome ,Exploveri to nejďe ) tak to je ak to bolo, a preto sa pytam aby sa to zobrazovalo jako som to je zmenil ,a aby to tak ostalo aj po vypnuti prehliadača, po vypati PC a aby sa to zobrazovalo aj Exploveri vopred Ďakujem ,za gramatiku sa ospravedujem
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Meneie textov
...treba tú zmenu spraviť v súbori na serveri...
Grim to ako ?, potreboval by som podrobnešsi postup.
ta stranka, ktoru editujes, je tvoja?
Beardie, nie je to moja stranka , vy sťe ma asi nepochopili ja to chcem zmeniť len svojom PC !
-
audiotrack
VIP
uložiť stránku, zmeniť ju a spúšťať ju lokálne a nie z internetu
audiotrack, možem poprosit neakii presnejšši postup ?
ctrl+s a enter
Re: Menenie textov
dobre ano,tobz aj bolo len ako ju spustiť lokalne to je to ?
-
audiotrack
VIP
dvojklik
@trolofon - najprv si prejdeme škôlku, potom prvý ročník a potom robiť pokusy s html v Google Chrome (aj keď predtým odporúčam použiť starý dobrý jakpsatweb)