ako začať chodiť s kamoškou
ako začať chodiť s kamoškou
poznáme sa asi 3 roky (sme skauti zo susedných obcí) ale vždicky sme boli kamoši ale v poslednom čase sa to zmenilo. Ona chodí na internát a len výkendy je doma. Len tak nahodou som jej napísal na pokec lebo bola online bavilh sme sa o tom či príde na skautské stretnutie a tak. Ona odpísala že sa jej nedá lebo nestíha ale príde na akciu (Práve vtedy prebiehala nejaká dlhodobá skautská akcia)pytal som si jej čislo -dala mi ho. Náhodou sme dostali ulohu že sme mali ist iba my dvaja nieco pripravit. Ale ja som zistil ze nemame sa o čom bavit- bolo to len take suche... Vecer sme si opäť písali ... Ked odchadzala navrhla aby sme si prezvanali. A od vtedy si stale prezvaname pišeme sms a tak... Myslim že sa jej páčim ale nevem to na isto. Čo mam robiť?
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako začať chodiť s kamoškou
Navrhla aby ste si prezvanali? Kolko mas rokov? 13?
A okrem toho ten kto by mal vediet ci s nou nieco chce alebo nechce mat by si mal byt Ty. Ak citis, ze Ta pritahuje tak sa s nou zbliz viac, ak nie tak nie. Ziadna velka veda. A z toho, ze jedno stretnutie bolo suche si nic nerob, dokonca ani z 10-tich, nie vzdy si mas s niekym co povedat v danej chvili, moze to byt cisto prechodny stav.
Btw. pravdepodobne Ti tu niekto bude odporucat nieco v style: "vytr*kaj ju a dobre" tak si to neber osobne
A okrem toho ten kto by mal vediet ci s nou nieco chce alebo nechce mat by si mal byt Ty. Ak citis, ze Ta pritahuje tak sa s nou zbliz viac, ak nie tak nie. Ziadna velka veda. A z toho, ze jedno stretnutie bolo suche si nic nerob, dokonca ani z 10-tich, nie vzdy si mas s niekym co povedat v danej chvili, moze to byt cisto prechodny stav.
Btw. pravdepodobne Ti tu niekto bude odporucat nieco v style: "vytr*kaj ju a dobre" tak si to neber osobne
mam 15 a ona tiež
-
p4ra
Redeemer
Jednoducho pokracuj dalej v nastavenom tempe a uvidis, ci sa z tych suchych rozhovorov rozvinu aj nejake dlhsie, kedy sa budete citit obaja prijemne. Mate 15 rokov, neocakavaj od toho nic vazne a nechaj sa unasat. Neunahli nic a uvidis sam, ako to dopadne. Ak sa ti paci, tak jej to nejako naznac, pripadne jej to rovno povedz, ale nie ako buran a uvidis, aka bude reakcia z jej strany. Podla toho uvidis, ci ma zmysel premyslat o nejakom vztahu alebo ostanete len v rovine kamaratov.
ako jej to mám povedať?
"Som do teba, budeme spolu chodit?"
-
Hotwire
Addict
gothar si zabudol dodat este "a kupim ti fidorku" 
heh, s mojou prvou frajerkou som sa tiez dal dokopy na skautskej resp. roverskej akcii, a tiez som jej to povedal takym stylom ako tu uz bolo nacrtnute :DDDD nuz.. boli sme spolu vyse roka.. podla mna je uplne jedno ako jej to povies (samozrejme nie stylom podme je*at)
-
jin
VIP
Nuž. Šanca tu je. Skús sa s ňou naďalej udržiavať kontakt. Ďalší krok je pozvanie na kofolu.
Nasledujúci potom chytenie za ruku!
Nasledujúci potom chytenie za ruku!
Jednoznacne si mozes dovolit pozvat ju von.
Budes o skusenost bohatsi.Uz len preto sa to oplati
Budes o skusenost bohatsi.Uz len preto sa to oplati
ako mam zistiť či sa aj ja jej páčim?
To zistíš ked ju niekam pozveš či príjme pozvanie a podla toho ako sa tam bude správať 
a ako sa bude spravať ak nie?
Neboj sa to zbadáš 
nebude sa ti plne venovať, bude si smskovať, volať s kamarátkami. a tak 
Neviem ako si skúseny no z odmietnutia si nič nerob, každí si ich prežil
Neviem ako si skúseny no z odmietnutia si nič nerob, každí si ich prežil
Presne tak a hlavne na to netlač,nechaj tomu voľný priebeh.
ff23 kámo je do teba o tom niet pochyb
...súhlasím s begbee
dosť sa obavam odmietnutia lebo je to riadne super baba ... A boli by sme ešte kamoši keby ma odmietla?
určite nie taký ako predtým, myslím že takmer vôbec 
toto ti odporúčam prečítať
http://www.hojko.com/mozu-byt-baba-a-ch ... 64005.html
toto ti odporúčam prečítať
http://www.hojko.com/mozu-byt-baba-a-ch ... 64005.html