GTA 4
Re: GTA 4
aký mám mať patch keď chcem mať icenhancer? Na 1.25 mám občas červené nebo ale keď si dám 1.35 na patch 1.0.7.0 tak mi to ani nespustí hru ešte by som skúsil mať patch 1.0.7.0 a dať tam ice z patchu 1.0.4.0 myslíte že to pojde? už to asi 5x reinštalujem
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemas nahodou offline ucet? ak hej tak vytvor online
-
fycke
Light Expert
Cavte ludia. Uz ma to prestava bavit. Hram uplne poslednu misiu hry GTA IV, vybral som si cestu s peniazmi,(Kate ostala zit,ale zomrel Roman)takze posledna misia je ako sa prebojujem na strechu,zachytim sa vrtulnika, Dimitri ma soti dole, lodou ho nasledujem a vyzdvihne ma Jacob. Preberem pilotaz a uz mi len napise "Dimitri got away". Ani sa nemam casu zorientovat a on mi utecie. Uz nato nemam nerf. Co s tym? Alebo dalo by sa este nejako zmenit koniec, zeby som si vybral druhu cestu? Poradte. Dikes
-
fycke
Light Expert
Hmm. Myslel som si, kuuurna.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2011, 22:14)
Cavte ludia. Chcem sa aj opytat. Mam "hole-bose" GTA IV. Ziaden patch nic. Skusal som patche ale stale mi spadla hra, nechapem. Pls poradte ako nato s ktorym najskor zacta. Ide mi o to,ze videl som vela videii, kde mali o dost zlepsenu grafiku pocasiam,jasnejsie texturi a aj to vsetko bolo take svetlejsie ( ku prikladu video). Pls poradte ak emody alebo ako sa k tomu dopracovat.. Dakujem vopred.
//autoeditácia príspevku (13 Nov 2011, 22:14)
Cavte ludia. Chcem sa aj opytat. Mam "hole-bose" GTA IV. Ziaden patch nic. Skusal som patche ale stale mi spadla hra, nechapem. Pls poradte ako nato s ktorym najskor zacta. Ide mi o to,ze videl som vela videii, kde mali o dost zlepsenu grafiku pocasiam,jasnejsie texturi a aj to vsetko bolo take svetlejsie ( ku prikladu video). Pls poradte ak emody alebo ako sa k tomu dopracovat.. Dakujem vopred.
Tak skús Napr. Patch 1.0.7.0 a potom tam daj IceNhancer 1.25 + Config z GTA.CZ
Aj keď ten mod na grafiku je na patch 1.0.4.0 ale já som to spravil tak že som dal na patch 1.0.7.0 IceNhancer ktorý má byť na patch 1.0.4.0 aj keď občas je obloha strašne biele ale to je nič lepšie ako červená. Ak by si chcel spravil by som ti aj návod.
Aj keď ten mod na grafiku je na patch 1.0.4.0 ale já som to spravil tak že som dal na patch 1.0.7.0 IceNhancer ktorý má byť na patch 1.0.4.0 aj keď občas je obloha strašne biele ale to je nič lepšie ako červená. Ak by si chcel spravil by som ti aj návod.
-
fycke
Light Expert
Diqy moc, bol by som velmi rad. ja som skusal rozne patche aj ten 1040 ale stale mi spadla hra. Nechapem to. A ak mozem poprosit aj overene linky na stiahnutie, lebo nie na kazdej stranke je patch rovnaky 
fycke čiže máš neorigo?
No neva zajtra čiže 16.11.2011 ti sem dá video a tento post editujem. A zatial si preinštaluj hru patchni s patchom 1.0.4.0 a potom s patchom 1.0.7.0 a daj crack na 1.0.7.0 teda ak to ccheš cracknuť. Potom postupuj podla návodu.
/tak zajtráá/
No neva zajtra čiže 16.11.2011 ti sem dá video a tento post editujem. A zatial si preinštaluj hru patchni s patchom 1.0.4.0 a potom s patchom 1.0.7.0 a daj crack na 1.0.7.0 teda ak to ccheš cracknuť. Potom postupuj podla návodu.
/tak zajtráá/
-
Daggertail
Light Professional
to je dobry odpal :DDDDD
mám taký problém mám icenhancer 1.35 + nastavenie z modu 1.25.
A cez deň mi to ide v pohode iba dovtedy do kedy je na oblohe slnko neajko tak do 18:00 ešte aj v tedy možno aj o 19:00 (herného času). Ale keď som šiel napr. cez SNT 6.3 presunúť čas napr. do 23:00 tak mi padne hra. Alebo keď som si to išiel savnutím presunúť o 6 hodín tak tiež mi to padne.
A cez deň mi to ide v pohode iba dovtedy do kedy je na oblohe slnko neajko tak do 18:00 ešte aj v tedy možno aj o 19:00 (herného času). Ale keď som šiel napr. cez SNT 6.3 presunúť čas napr. do 23:00 tak mi padne hra. Alebo keď som si to išiel savnutím presunúť o 6 hodín tak tiež mi to padne.