C++
-
Biohazard66
Light Expert
C++
Chcel by som sa len pre zaujímavosť spýtať koľko ľudí tu programuje v C++/C
A ak vnom neprogramujete v čom programujete?
Ja osobne sa učím C++
A ak vnom neprogramujete v čom programujete?
Ja osobne sa učím C++
Re: C++
http://www.zdrojak.sk/top_riesitelia
pozriet si mozes tu ak si to kazdy vyplnil ...
no idealnejsie by bolo keby to spravis ako anketu aj ked ak by bolo na vyber viac jazykov clovek by sa asi tazko mohol rozhodnut ktoremu dat hlas
no idealnejsie by bolo keby to spravis ako anketu aj ked ak by bolo na vyber viac jazykov clovek by sa asi tazko mohol rozhodnut ktoremu dat hlas
Tak napriklad ja. Aj ked momentalne viac Objective C.
Ale pouzival som to hlavne na vyvoj jedneho emulatora pre jednu nemenovanu online hru a potom na vyvoj utilitiek, ktore mi zjednoduchsili nejaku cinnost ked som potreboval. Ked som napriklad potreboval vyparsovat nejaky text z DB a ulozit ho v nejakom inom formate a podobne.
Ale pouzival som to hlavne na vyvoj jedneho emulatora pre jednu nemenovanu online hru a potom na vyvoj utilitiek, ktore mi zjednoduchsili nejaku cinnost ked som potreboval. Ked som napriklad potreboval vyparsovat nejaky text z DB a ulozit ho v nejakom inom formate a podobne.
-
Biohazard66
Light Expert
Niesom skuseny a neviem ci sa da dat na hojko anketac-ice napísal:http://www.zdrojak.sk/top_riesitelia
no idealnejsie by bolo keby to spravis ako anketu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
tak potom sa neučíš c++, lebo algoritmus nemá nič spoločné s jazykom
-
Biohazard66
Light Expert
audio track potrebujem poradit.
Ucim sa C++ z knihy vraj potej knihe budem pokrocily ale v celej knihe neni nic o prostredi a grafike tak sa pytam ci v C++ ide prijamo naprogramovat aj prostredie
Dik za odpoved
Ucim sa C++ z knihy vraj potej knihe budem pokrocily ale v celej knihe neni nic o prostredi a grafike tak sa pytam ci v C++ ide prijamo naprogramovat aj prostredie
Dik za odpoved
no okienka sa robia uz v nejakom FrameWorku lebo je to inak zbytocne zlozite ... pokrocili mozes byt bez toho aby si nejaku okienkovu aplikaciu polepil ... lebo okienka si nakresli aj niekto kto vzivote neprogramoval to je klikacka ale tu funkcnost uz pridas az ked vies kodit
-
Biohazard66
Light Expert
dik
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2011, 16:00)
ale len tak som pozer do programu na kodovanie a da sa nejake okna aj v C++ ne?
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2011, 16:00)
ale len tak som pozer do programu na kodovanie a da sa nejake okna aj v C++ ne?
no jasne drevene, plastove ake len chces trojkomorove, 6komorove ... v podstate mas cely system v C/C++ nakodeny tak ak v okienku citas tento prispevok tak niekto to okienko pre teba nakodil tak logicky hej... da sa to rozne dosiahnut najlahsie je cez nejaky FrameWork dobry ... ale tym je zbytocne zapodievat sa najprv sa nauc nejake zakladiky ... pointre co snimi zretazene zoznami chu**** OOP STL ... konzolkovat chvilku (ne zas jeden dva programy...) vyskusat dalsie veci TCP/IP a ine veci backEnd az potom by som odporucil ist kreslit FrontEnd lebo ten ti dokaze nakreslit aj Grafik ale prepojit to a dat tomu funkcnost...
(napr. Photoshop ma plugin pre QML)
Učim sa aj C++ aj algoritmy.audiotrack napísal:tak potom sa neučíš c++, lebo algoritmus nemá nič spoločné s jazykom
-
Biohazard66
Light Expert
jj ucim sa ale zaujimalo ma to bo predtim som sa zaoberal lazarusom a tam odzaciatku iba okienka si robitc-ice napísal:no jasne drevene, plastove ake len chces trojkomorove, 6komorove ... v podstate mas cely system v C/C++ nakodeny tak ak v okienku citas tento prispevok tak niekto to okienko pre teba nakodil tak logicky hej... da sa to rozne dosiahnut najlahsie je cez nejaky FrameWork dobry ... ale tym je zbytocne zapodievat sa najprv sa nauc nejake zakladiky ... pointre co snimi zretazene zoznami chu**** OOP STL ... konzolkovat chvilku (ne zas jeden dva programy...) vyskusat dalsie veci TCP/IP a ine veci backEnd az potom by som odporucil ist kreslit FrontEnd lebo ten ti dokaze nakreslit aj Grafik ale prepojit to a dat tomu funkcnost...
-
Biohazard66
Light Expert
C++ je nižší programovaci jazyk ? WTF?
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ano je,mas tam napisane preco. takisto podorucam si precitat posledny hrubo zvyrazneny riadok.
Aj ked nesuhlasim zo vsetkym co sa na tom blogu nachádza, no o uceni ma pravdu.
-
Biohazard66
Light Expert
Ja zas nesuhlasím stím ze by sa nemalo začínať v Charrison314 napísal:Ano je,mas tam napisane preco. takisto podorucam si precitat posledny hrubo zvyrazneny riadok.
Ja sa učím v C++ nerobí mi to ziadne problémy aj keď súhlasim ze by sa dalo začínať aj v Pascale (skúsal som to ale nevišlo mi to) k Pascalu nieje veľa kníh (aspon teraz)