Ahojte instalujem do jedneho pocitaca windows XP.
Ale mam problem ako dam nacitat pekne nacita a dostanem sa az pokadial co vyberiem ze chcem C a chcem nainstalovat tam novy ale tak je problem ze ked nacita alebo niekedy este pred restartne a vypne pocitac sam od seba. Niekedy vypne sa aj skor ako naskoci ake disky mam v PC teda C , D atd.
neviete mi poradit kde je problem ? Aj baterku som vybral z notebooka lebo niekde som cital ze mam oskusat ale nejde stale. Prosim o radu.
Dakujem velmi pekne za radu.
instalacia widnows XP
-
black evil
Light Star
Re: instalacia widnows XP
Neviem,XP nepouživam,a baterku ked vyberieš nič nespraviš,skus tam dat novu(ale to je asi blbosť).
Alebo možeš mat poškodeny disk,alebo sa ti prehrieva PC.(Ale to su len moje domnienky,možno že su to uplne kraviny,radšej niekto poradte čo mate skusenosti)
Alebo možeš mat poškodeny disk,alebo sa ti prehrieva PC.(Ale to su len moje domnienky,možno že su to uplne kraviny,radšej niekto poradte čo mate skusenosti)
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
otestuj RAM cez memtest86+ a HDD cez nejaké live CD
memtest je live CD a na HDD isto nájdeš software čo napáliš na CD\USB a otestuješ, pravdepodobne najká hardwarová chyba
memtest je live CD a na HDD isto nájdeš software čo napáliš na CD\USB a otestuješ, pravdepodobne najká hardwarová chyba
-
black evil
Light Star
A aky je to počitač?