AdSence a priemery za dni?

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
derek19
Novice
Novice

AdSence a priemery za dni?

Príspevok od používateľa derek19 »

Dobrý deň,
síce mi ešte nikto neodpovedal na pradchadzajuci prispevok, ale snad niekto odpovie na tento. Mam založeny učet na adSence, ked si ho otvorim (mám už nové rozhranie), tak na úvednej stránke je Odhadovaný zárobok, mám tam 100euro tento mesiac do teraz, ale ked si otvorím prehľady o výkonosti, tak tam mám Odhadovaný zárobok za mesiac len 10 euro. No tak som to počítal a vyšlo mi, že to google spriemeroval, podľa toho ako som mal jednotlivé dni zárobky, pretože mi web "zarába" iba cez víkendy a cez týzden tam mam takmer nulu, je to možné? Priemeruje to google? Alebo to je len štatistika pre mna a ak hej, prečo tam sú odhadované zárobky 10 a nie 100? Aké máte s tým skusenosti? Dakujem.
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: AdSence a priemery za dni?

Príspevok od používateľa test »

K comu ti je odhad Googlu ked si to vypocitas sam?

Ked uz zakladas temy, tak sa nauc aspon gramaticky spravne napisat nazov sluzby, ty AdSence!
derek19
Novice
Novice

Na čo si to ty chytrolin budem počitať sam, keď tam sú štatistiky, ja som chcel len vysvetliť, čo tam ta hodnota znamena. Radšej sa naučim ich štatistiky ako keby som si to mal sam počitať, to si môžu počitať hlupaci ako napriklad ty, čo sa nesnažia to pochopiť. A je jedno či AdSence alebo adSense, to nieje podstata prispevku a ak niesi extremny hlupak, tak si pochopil čo tym myslim.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...na tomto fóre nemáme vo zvyku pomáhať agresívnym a arogantným hlupákom...odporúčam ti premyslieť stretégiu správania sa na tomto fóre...
derek19
Novice
Novice

a ako mi pomohol jeho prvou odpoveďou? Nijako a otazku som nepisal agrasivne. Mna nezaujima ze si to mozem vypočitať sam, to je uplne jasne ze sa to da ked tam je cina za kliknutie a aj počet kliknuti na reklamu, mna zaujimala hodnota čo tam bola ako k nej dospeli. Sa druhe ak nieje hlupak tak pochopil aku službu mam na mysli. Tak ked nema o tom potuchy tak nech radšej nereaguje na hluposti.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...no vieš, ale my si tu na gramatike a správnych termínoch dosť potrpíme...a narážal som skôr na to, ako si na neho agresívne vyletel, že čo si to dovoľuje ťa opravovať...
derek19
Novice
Novice

tak ked si potrpite na gramatike, tak mal začat od sebe, v jeho príspevku nemá ani jednu diakritiku a ešte aj zle vyskloňoval Google, keby som mal jeho prístup tak ho hned ide naprávať, že odpisuje nespisovne.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Niekto by mal takychto sopliakov na fore prevychovat, je to drzost co si dovoluju.

Kazdy klik na AdSense ma inu hodnotu, neda sa urcit kolko zan dostanes a tak sa neda spravit ziadna predpoved. Mozes si akurat spocitat kolko si zarobil za tyzden s to vynasobit styrmi tyzdnami, dostanes tak hruby odhad za mesiac.
derek19
Novice
Novice

to som sa ale vobec nepytal, ja mam v prvej otazke jasny problem. No nič, vraciam sa ja na poradu, myslel som si, ze tu budu odbornejšie odpovede na IT, ale ako vidim tak su tu iba teenegeri, ktorí sa tu hrajú na dospelích a riešia tu gramatiku a hovadiny, viac mi na porade poradia o IT 50 ročne učtovničky :D . Tak cus Vy "odbornici"
Napísať odpoveď