GTX 580 SOC SLI ?
Re: GTX 580 SOC SLI ?
mam tiez gigabyte GTX 580 SOC 15i a k tomu 2500 i5. mohlo by pomoct ho trosku potocit ? (CPU)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
grafiku + procesor určite..
grafiku uz by som nerad, ta je z vyroby uz dost. no musim postudovat nejake clakny ako nato, lebo som to nerobil od cias duron 900mhz
skusime ci bf3 pojde lepsie
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Grafika zvládne ešte aj viac. 920MHz na jadre by mohla dať. len asi bude treba pridať napetie.
-
Outsider
Star
Jak asi, po tyzdni mu tam pridu zeleny lebo si budu myslet, ze s tym odberom tam niaky ryzozruti pestuju marisku.typek61 napísal:potom daj vediet ako si dopadol
-
xH4wK
Tak uz je to doma -> http://www.hojko.com/post1742850.html#p1742850
Idem skusat.
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2011, 23:20)
Dobre takze vykon FPS je dokonale, ziadne problemy vzdy 75+ FPS aj v najnarocnejsich scenach na ultra vsetko max a zapnute
Po uprave airflow v case a znizeni napetia na grafikach som dosiahol max 85 stupnov na hornej karte a max 73 na spodnej, stabilne po 2 hodinach hrania, co sa mi zda velmi dobre na aftermarket chladenie ktore vyfukuje horuci vzduch do case
na ziadne problemy som zatial nenarazil az na to ze mi raz vypadol obraz na primarnej grafike no na sekundarjen monitor siel co sa opravilo po odpojeni a napojeni SLI mostika zrejme nejaka chybka
Idem skusat.
//autoeditácia príspevku (15 Nov 2011, 23:20)
Dobre takze vykon FPS je dokonale, ziadne problemy vzdy 75+ FPS aj v najnarocnejsich scenach na ultra vsetko max a zapnute
Po uprave airflow v case a znizeni napetia na grafikach som dosiahol max 85 stupnov na hornej karte a max 73 na spodnej, stabilne po 2 hodinach hrania, co sa mi zda velmi dobre na aftermarket chladenie ktore vyfukuje horuci vzduch do case
na ziadne problemy som zatial nenarazil az na to ze mi raz vypadol obraz na primarnej grafike no na sekundarjen monitor siel co sa opravilo po odpojeni a napojeni SLI mostika zrejme nejaka chybka