Call of Duty: Modern Warfare 3
Re: Call of Duty: Modern Warfare 3
za DLC urcite 
vsak to by nebol gangyho priblby coment keby sa do niekoho nepustil..
so sphinxom, cez rusky steam..
staci si zobrazit steam store a daj si na koniec linku
?cc=ru
napr.
http://store.steampowered.com/app/115300/?cc=ru
//gangy opat uraduje s k-
"so mature brah"
so sphinxom, cez rusky steam..
staci si zobrazit steam store a daj si na koniec linku
?cc=ru
napr.
http://store.steampowered.com/app/115300/?cc=ru
//gangy opat uraduje s k-
-
MichalkoOo
Zablokovaný
call of duty ma v sp bavil vždy oveľa viac ako BF. Má to spád, akciu a vždy sa niečo deje. Waw momenty sú super. V mp je to naopak. Je to len pobehovanie a strieľanie po všetkom čo sa hýbe.
michalkoo
suhlasim.....
SP prejdený , viem ako to skončilo , dušu mám na mieste, DVD vybrané z mechaniky a položené na poličku
Napriek tomu že príbeh , teda celá kampaň vážne zabaví (ak sa nebudete pozastavovať nad dosť veľa vecami) som rád že to všetko ma stálo 90 centov 
Neviem ako vy ale ja to nekupim to ani za 50 centov
Ja by som casom kupil keby sa k tomu postavili ako napr u bc2 tj ze sa ta hra za nejaku tu dobu bude dat kupit aj za 10e na steame napr.
Skusil som Spec Ops, zatial len na notebooku a je to celkom hratelne. Klasika CoD. Dobra hratelnost. Zatial som neprisiel na to ze ako by sa dal zmenit fov. V configu sa neda nastavit nic
Kupovat to neplanujem, pockam si ako to budu patchovat a najprv si zahram free weekend.
Doma to potom spustim na max detaily. Na notebooku to vyzera celkom pekne. Hlavne potesia animacie nepriatelov. Strelim mu do nohy a spadne na zem a podobne veci.
Zial AI je dost tupa. Zabijaju sa navzajom 
Kupovat to neplanujem, pockam si ako to budu patchovat a najprv si zahram free weekend.
Doma to potom spustim na max detaily. Na notebooku to vyzera celkom pekne. Hlavne potesia animacie nepriatelov. Strelim mu do nohy a spadne na zem a podobne veci.
-
maty89
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
aky si mal playtime ?Momo46 napísal:SP prejdený , viem ako to skončilo , dušu mám na mieste, DVD vybrané z mechaniky a položené na poličkuNapriek tomu že príbeh , teda celá kampaň vážne zabaví (ak sa nebudete pozastavovať nad dosť veľa vecami) som rád že to všetko ma stálo 90 centov
-
DeJF
Addict
Odhadujem tak 4-5 hodín..maximalne šesť, ale to by musel zomrieť v každej misii cca 5x.
-
krankenwagen
Professional
Prave som to presiel, playtime 4h45m..
Citajte iba ti, co ste to presli:
Citajte iba ti, co ste to presli:
Spoiler
Ten posledny hotel bol Burj Al Arab v Dubaji?
Tu mas odpoved na tvoju otazku. Citajte len ti co presli.
hej tiez som videl par podivnosti pocas hry
ale napriklad v bf3 mi pri tej predposlednej misii v tej vile spoluhraci veselo prechadzali cez steny a dost casto
ale napriklad v bf3 mi pri tej predposlednej misii v tej vile spoluhraci veselo prechadzali cez steny a dost casto
Nepoukazujem na bug skor na tu zabavnejsiu "Riding a tank- You are doing it wrong
"
Zdravim...Stiahol som si verziu BLACK BOX 5,2GB bez MP. Mam Win7 32bit a ihned po spusteni hry mi vyskoci ERROR okno s textom "Couldnt load image xp" Skusil som uz 3 cracky a nic. Poradi mi niekto prosim?
Kup si original.
-
aviceN
Guru
To vazne je ta grafika az tak skareda? Mi to pripada este horsie ako 4ka...Nastavil som to na native a stale nic
Poradi niekto?
Vcera som to tiez nastavil vsetko na max a je to naozaj hnusne. Aj Black Ops mi pripadal krajsi.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nehrať to.. tu sa nič nedá poradiť.