Zase Python
-
black evil
Light Star
Zase Python
Ahojte,dal som tuto temu lebo sa chcem zistit kto programuje v pythone.Prosim pisnite my sem,a napište či ste začiatočnicy,pokročily,alebo proficy,dik.
-
black evil
Light Star
Re: Zase Python
OK,ja som total začiatočnik,chcem sa ta spytat ako dlho si sa učil asi zaklady,na to aby si mohol vytvoriť svoj prvy normal program,daku aplikaciu,alebo proste niečo.Ale nie že my sem daš "hello world"
Základy asi 2 dni, prešiel som tú stránku (learnpython.org)
Viacej ma ale baví wxPython, v ktorom sa dá robiť s GUI oknami, alebo potom to je Pygame, v ktorom sa robia hry. Dokonca na pygame existuje súťaž pyweek
Viacej ma ale baví wxPython, v ktorom sa dá robiť s GUI oknami, alebo potom to je Pygame, v ktorom sa robia hry. Dokonca na pygame existuje súťaž pyweek
Kód: Vybrať všetko
http://pyweek.org-
black evil
Light Star
No dva dni,to sa ti povie,problem mam v tom že musim chodit do školy,a cez prazdniny(2 mesiace) som net nemam,tak som sa učiť nemohol.V škole nemam nič na temu programovanie,lebo som v 9.A som rad ked si najdem a programovanie pol odinu času za tyžden.
Ja som sa to učil tiež len po večeroch.
-
black evil
Light Star
A kolko maš rokov?
-
black evil
Light Star
To sa my pači ,že su ľudia čo robia aj s pythonom.
Čo najväčšie ste zatiaľ vytvorily?
Nejdem robiť blbé rozhodnutia, kvôli niekoho blbosti.black evil napísal:To sa my pači ,že su ľudia čo robia aj s pythonom.
Nespamuj, stále, všade, v každej téme. Dik
//Nauč sa písať aspon ako 3iak na základke
-
black evil
Light Star
Viem, občas pišem blbosti, no nudim sa.jojinkho napísal: Nejdem robiť blbé rozhodnutia, kvôli niekoho blbosti.
Nespamuj, stále, všade, v každej téme. Dik
//Nauč sa písať aspon ako 3iak na základke
A ja za to nemôžem že my na notebooku už nejde riadne kláveska, a nová my príde asi zajtra alebo napozajtra kurierom.
A tuto temu prosim LOCK-nite a dajte do koša, ja som ju totiž nevytvoril ale môj brat, no on ma už učet tak už nepôjde cez môj.