Fake/originál vône

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
papillonbubu
Expert
Expert

Fake/originál vône

Príspevok od používateľa papillonbubu »

Ahojte,
dúfam, že navadí že zakladám novú tému, napriek tomu, že sa tu nachádza téma ohladom vonaviek, neviem však akú má návštevnosť... :-) asi malú :-) a predsa je trochu odlišná :-)
Rada by som sa opýtala, či máte skúsenosti s kúpou vôní na internete, najlepšie konkrétne so stránkami vonavysvet.sk a parfums.sk. Ide o to, že som si objednala z oboch vône 90ml a 100ml samozrejme za skvelé ceny a bola štastná :-D No dnes som začala mať pochybnosti, či sa nejedná o fake, po bližšom preskúmaní :-/
preto otázka: myslíte že môžu predávať dobre urobené faky na ktorých si niečo môžme všimnúť až po detailnom preskúmaní? Máte s tým nejaké skúsenosti?
dakujem :-)
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Fake/originál vône

Príspevok od používateľa Grim »

...a žoho pramenia tvoje pochybnosti?...čo nieje v poriadku?...
papillonbubu
Expert
Expert

Nuž ja som si to pôvodne ani nevšimla, ale flaška nie je hladká na bočných stranách ako by to malo byť, je tam vidno spoj. Bohužial ked som mala rovnakú vônu predtým mala som EDP a nie EDT a flašky sú rôznofarebné tj. nemôžem to porovnať.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a vonia to?...keď to nevonia ako zelerová vňať máčaná v octe tak neviem či by si sa mala sťažovať...nieje jedno či to je vo fľaštičke so spojom alebo nie?... :-) ...či je to fake asi tak ľahko nezistíš...
papillonbubu
Expert
Expert

vonia nevonia... na prvý čuch hej, teraz možno smrdím ako močovka len to už po hodinách necítim... :-) vieš ked to je fake, je dosť možné, že sa tam skrývajú rôznorodé nepovolené alergény plus občas ich tam napadne dať aj moč... a platiť za fake tiež nie je to, po čom túžim :-) nie že by som zas bola trapka čo nič nevydrží, len chcem mať istotu aj v prípade možného dalšieho nákupu.
nuž a to že to nezistím lahko viem, preto sa obraciam na forum, kde chodí množstvo ludí a môžu mať nejaké skúsenosti, že? :-)
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ak mas podozrenie, ze predavaju neprave parfemy, obrat sa na SOI. alebo si pozri vyrobcu parfemu (resp. distributora) a do mailu napis o ake nezrovnalosti sa jedna - ci sa k tomu vie vyjadrit.
.
dalej fungovala relacia "test magazin", kde robili chemicke rozbory produktov + porovnavali ich. atd atd atd

tu na fore to vzdy ostane len v oblasti dohadov.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

z parfums si pravidelne objednávajú dve známe a myslím že keby tam boli "fejky" tak by to už určite odhalili. bavil som sa s nimi o tom cca pred týždňom, údajne je rozdiel vo flakóne - lacné parfémy vraj majú testerový flakón.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

z Parfums sk som tiež objednával nejaké vône a nič závažné som nepostrehol. Flakóny v pohode (detail) a vôňa vydrží tiež dosť dlho.
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Tester je tester, je to napisane na krabicke aj flaske. Nie je EDP parfum a EDT toaletna voda? Teda dve rozdielne veci pre bezneho pouzivatela oznacene ako vona?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

presne tak, eau de toilet a eau de parfum su dve uplne rozdielne veci, parfum ma niekolkonasobne vyssiu koncentraciu vone a byva casto krat aj niekolko nasobne drahsi ako eau de toilet
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

parfém ma hlavne niekolko násobne viac olejov , ako toaletna voda , s čoho vyplíva že vôňa vydrží dlhšie a ked je kvalitný parfem tak ho nezmiješ ani vodou , ciže vôňa vydrží aj 2-3 dni ( vlastná skúsenosť )
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Nevydrzi, mozno ho decentne citis z oblecenia, ale okolie ho po dvoch dnoch nebude citit.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

jo, ale ziarliva zena bude :D (joke)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Parfém nebude okolie cítiť?! Práve okolie ho bude cítit. Aspoň u mňa je to tak, že aj keď použijem obyčajnú toaletnú vodu, tak ju po čase necítim, kdežto práve ľudia okolo ktorých prejdem, ju stále cítia. Keď odložím tričko do skrine, tak aj po týždni je stále cítiť vôňu, či už parfému alebo toaletnej vody.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

je to preto lebo nos si na tu vôňu po čase navykne a preto ju už bere ako samozrejmosť a necíti ju tak extremne ako na začiatku , preto aj staršie ženy ktoré už nejaky ten čas používajú rovnaku vôňu si jej na seba dávaju viacej aby ju cítili a potom to tak vyzera ked príde do čakarne alebo autobusu nejaka 50tnička a smrdí sladkastou vôňou na pol kilometra
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

To mi chcete povedat, ze ked si date na seba v nedelu vecer parfem, tak ho este v utorok citite bez ohladu na to, ci ste sa sprchovali alebo nie? Zase odtial podtial.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

No podľa toho či si to tresneš na mikinu pod ktorou máš tričko alebo či to dávaš na krk.
Ja aj tak každý deň dávam tričká do prania a na mikine voňavku už necítim na druhý deň.
heker
Redeemer
Redeemer

Parfem sa strieka na telo, na teple miesta ako su usi, teda za usi, alebo klasika krk ci zapastie.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ano ked si dam nedelu večer parfem tak ho pondelok ešte cítim a utorok ja už ani nie ale mam otestované že priatelka mi kolko krát povie že ju cíti , samozrejme ked sa osprchujem , ked použiješ šampón tak jasne že to prekrije , tak isto ak ide chlastať v nedelu tak steba raziť bude a žiadny parfém ti nepomôže , ale ak si dam na seba parfem a môžem si hodiť aj sprchu( bez šampónu ) tak po sprche stále parfem cítim , zase ak je niekto v sprche hodinu tak to môže zmyť , to už ja neviem kedže v sprche strávim max 15 minut
heker
Redeemer
Redeemer

To mas aky parfem?
Napísať odpoveď