Vodné fajky
-
vrabciak94
Amateur
Re: Vodne fajky
Tak si ju predsa len vzal Jin
A potvrdzujem, Isar 69 je nenormalna pecka. Dakujem Jinovi ze mi ju poradil. Nelutujem. Isar 69 + nammor a tah ako vysavac
A si zober Jin, to je len " dvojfiltrova" (narazam na nekonecnu pravdu uzivatelky Loo
). Robim si srandu samozrejme.
tak dnes bolo žilinské mini hojko VF stretko (fu fajný názov) - Javatar ja a keg
čo napísať bolo fajn... rád by som bol keby sa nás nájde viac - to asi všetko - nehovorím že veľa ale tak 5 ľudí by bolo fajn
čo napísať bolo fajn... rád by som bol keby sa nás nájde viac - to asi všetko - nehovorím že veľa ale tak 5 ľudí by bolo fajn
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Vcera som bol v cajovni a rozpraval som sa s chalaniskom, ktory tento business u nas prevadzkuje snad uz 7-8 rokov. A pytal som sa na nejake tipy, on povedal, ze co robia doma (v cajovni kvoli zakonu nemoze) je, ze dava do vazy polovicu vodu, polovicu sampanske. To je zevraj strasne chutne. Udajne, ze tvrdy alkohol je VELMI nebezpecny, lebo to co clovek inhaluje je strasne nebezpecne pre pluca. Dalej odporucal okrem citrusovych plodov do vody (o ktorych som sa docital aj tu), ze zvykne robit take, ze polovicu voda, polovicu jablkovy dzus. Namiesto korunky nastokne vydlobane jablko a do neho jablkovy tabak. Vraj to ma extremne dobru chut.
Tak snad niekto odskusa tieto tipy. Chcem sa spytat, ci vie este niekto nieco zaujimave poradit?
Tak snad niekto odskusa tieto tipy. Chcem sa spytat, ci vie este niekto nieco zaujimave poradit?
-
jin
VIP
1:1 voda:šampus - no neviem, neviem si tú chuť predstaviť, no ani to skúšať nebudem. Mne alkohol vo váze nešmakuje vôbec a žiaden.
Inak sa voda vo váze dá zmiešať s čímkoľvek - mlieko, ovocné džúsy, atď. Náplň vo váze dokáže jemne ovplyvniť chuť dymu a to veľmi príjemne. Miesto korunky som už skúšal jablko, mango, hrušku, dokonca aj baby ananás. Avšak vždy som ich vystlal alobalom, nakoľko napríklad to mango zanechávalo dosť divnú pachuť. Takže viac - menej len optický efekt v lete.
No jo a skúšal som aj celú vodnú fajku z ovocia
Inak sa voda vo váze dá zmiešať s čímkoľvek - mlieko, ovocné džúsy, atď. Náplň vo váze dokáže jemne ovplyvniť chuť dymu a to veľmi príjemne. Miesto korunky som už skúšal jablko, mango, hrušku, dokonca aj baby ananás. Avšak vždy som ich vystlal alobalom, nakoľko napríklad to mango zanechávalo dosť divnú pachuť. Takže viac - menej len optický efekt v lete.
No jo a skúšal som aj celú vodnú fajku z ovocia
-
vrabciak94
Amateur
Ja som mal raz vo vaze amudsen vodku. Mne to chutilo ako cisty chlast (ja som ho tam dat nechcel) a to bolo riedene tak voda:vodka 3:1. Chlast do vodnej, akykolvek, nikdy viac. Mozno skusim dakedy mlieko. Ostavam verny kombinacii lad + voda.
/edit: ved hovorim ze to nebol moj napad
Mlieko urcite dakedy skusim.
/edit: ved hovorim ze to nebol moj napad
3:1? šialenci... 10:1 by sa dalo prežiť... ja dávam cca v takom pomere mlieko/smotanu a vodu... a aj s tým opatrne - predtým to vždy vypením, aby to nepenilo vo váze a nešlo do hadice...
btw: mad skillz day... som si spomenul na jinov dávny experiment a rozbiehal pred 20 minútami vodnicu vysávačom...
btw: mad skillz day... som si spomenul na jinov dávny experiment a rozbiehal pred 20 minútami vodnicu vysávačom...
@Maki
s tym mliekom 10:1 ?
a co sa tyka vysavaca...ako si rozpaloval kokosaky? lebo ak su rozpalene na 50% tak podla mna staci len tarbus a treba proste cakat kym sa korunka zohreje
ale vyznam to ma ak kokosak rozpalujes nejakym triskacom
s tym mliekom 10:1 ?
a co sa tyka vysavaca...ako si rozpaloval kokosaky? lebo ak su rozpalene na 50% tak podla mna staci len tarbus a treba proste cakat kym sa korunka zohreje
ale vyznam to ma ak kokosak rozpalujes nejakym triskacom
wladas: jo... do heavy dávam deci mlieka a 9 deci vody s ľadom...
kokosák bol tak na 80% rozpálený, korunka už nahriata pod tarbušom, akurát pri tom malom mod bowle ktorý tam teraz je viem, že mu to aj tak trvá 3-4 minúty kým ide dym ako má... s vysávačom za 30s...
kokosák bol tak na 80% rozpálený, korunka už nahriata pod tarbušom, akurát pri tom malom mod bowle ktorý tam teraz je viem, že mu to aj tak trvá 3-4 minúty kým ide dym ako má... s vysávačom za 30s...
Mlieka možete dať aj plnú vázu ,len nemože byť studené a pred tým to treba zahŕkať aby nepenilo
ale mne sa to nejako neosvedčilo,skorej sa mi zdá že je tam strata chuti 
môžeš... ale ide to zbytočne do peňazí... ja ho tam dávam skôr pre to, že to trošku zhustí dym - teda resp. je hutnejší a nerozpadá sa hneď po vyfúknutí => lepšie na krúžky a nie strata chuti... ale zjemnenie...
-
Silmer
Darca
skusil som ten napad s vysavacom a fici to
fajka roztiahnuta za 25 sekund
dik za tip 
Ja naložím uhlíky nechám ich tam minútu,otočím o 90° a po troch ťahoch už mám hustý dym 
to som mal aj ja keď som mal na koleji dvojplatničku a dával som na korunku dokonale žeravé uhlíky... okrem toho vlhké tabaky potrebujú viac tepla a dlhší čas na rozbeh... 2 roky dozadu s nakhlou bežná prax - dal som uhlík, posunul som... zakryl som domčekom, potiahol som a kúdoly dymu ako kámoš po 10 minútach...
-
freax_xo
Zablokovaný
Budúci týždeň mi dôjde Al Fakher uhliky, má s nimi niekto skúsenosť ?
Ja som ich mal ,výdrž majú celkom slušnú ale nepamätám si presne koľko,okolo 70-80 minút,strašne veľa popola sa z nich trúsi a popol je taký žltozelený
Či je z nich pachuť to ti neviem povedať,tá hadica bola dosť zasratá ,ale myslím že to bude niekde medzi bambusom a kokosákom.Rozpalovanie tiež niekde medzi Bamboocha a Cocobrico,za chvílku rozpálené.
-
freax_xo
Zablokovaný
Ok dík , stále lepšie než RZU 
To je jasné
Vtedy sme naložili do kaya classic phunnel bez modu starbuzz acid gold a al fakher mäta asi dve hodiny to išlo a stále chuť aj dym (sme dali najprv 3 AF uhlíky ,potom ešte tri havany )
chcem sa spytat pritomnych krori maju fajku KM z nemecka ci tiez maju na nej tacku co vobec nepasuje
-
vrabciak94
Amateur
Ja mam KM Isar 69 z Nemecka a tacka pasuje bez problemov.