Online editor html stranok v php

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
okoloiduci15
Amateur
Amateur

Online editor html stranok v php

Príspevok od používateľa okoloiduci15 »

čaute, chcem sa vás opýtať kde sa dá stiahnuť editor stránok napisanych v html teda myslím tým že nainštalujem si ho do webu a časti tihi systemu vlkožím do mojej html stranky teda do tej časti ktorá má byť editovaná a potom, ked to tam bude sa len prihlasim a budem to editovať články pridavať mazať a pdoobne teda niečo v štýle wordpress, ale nie tinymce a pod. niečo íne alebo teda ak je niekede na nete serial ako od zakladov spraviť RS - redakčný system v php bol by som vďačný čital som jeden ale to bol taký že nakopirovať subory a nastaviť mysql a hotovo to som si mohol radšej stiahnuť nejaké PHP fusion :D .....Predom Ďakujem.... :)
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Online editor html stranok v php

Príspevok od používateľa audiotrack »

zas také jednoduché ako si to predstavuješ to nie je
okoloiduci15
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa okoloiduci15 »

a nejaké návody aby som sa naučil tvoriť weby s PHP? PHP mám taký menší základ ale potreboval by som nejaké navody kde sa naučím postupne tvoriť až k tvorbe nejakého menšieho RS, a dá sa teda inkludovať HTML stránka do mojho RS teda ak sa mi niečo podarí? že sa tam budu priamo meniť? a tiež by som poprosil nejake stránky kde je seriál o PHP skúsil som google ale nič moc .... Ďakujem.. :)
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

pokiaľ si nevieš sám vyhľadať návody na PHP, ktorých je na nete milióny zabudni na vlastný RS.
Napísať odpoveď