Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

nieco lepsie ako twin ale nie ofik?10 pad za hodinu nehratelne
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XGames »

Son-Goku napísal:nieco lepsie ako twin ale nie ofik?10 pad za hodinu nehratelne
neviem prečo sa tak strašne brániš skutočnému WoW, 11,50 mesačne za WoW nie tak veľa, to maš jeden skromný večer v podniku.
WoW na oficiálnych servroch je úplne iná hra, žiaden free server sa ani zďaleka nedá prirovnať

Ak máš zájuem darujem ti World of Warcraft základnú hru máš v tom aj 30 dní hrania zadarmo.
Son-Goku
Darca
Darca

neviem fakt nemam chut vyhadzovat 11,5 eura na hru nie je to ani vela ale mam zabrany platiti nenarodil som sa ako bohac.preto nemam tie maniere platit mesacne za nieco co ma moze prestat bavit toto nie je ako sport ktory som robil a tam som neuvazoval ci zaplatit alebo nie toto je proste len hra.za tu ponuku ti dakujem ale nepotrebujem.
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

tak to potom nehraj vobec ... je ti luto dat par eur na hru, ale stracat x hodin casu na neoficialnom servery ti luto nie je... nie ze by hranie na oficialnom servery nebola strata casu... ale mensia strata to urcite je. vyvoj a prevadzka takejto hry tiez nieco stoji a nie je to 10 korun. ak si myslis ze najdes nejaky neoficialny server na ktorom nebudu taketo problemy tak si naivny... twin je momentalne najlepsi free cz/sk server a aj tak stoji za hovno a to pri vsetkej ucte ku kvalitnej praci ludi kt. sa tam o to staraju...
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

ako funguju offiky ? kazdy datadisk ma jeden server ? Ked som z Europy mozem hrat len na jednom realme ? Kolko tam byva hracov ? Je tam nejaka dobra CZ/SK komunita ?
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Na každom oficiálnom realme je maximálny možný patch tzn. aj datadisk okrem ázie ale to nás trápiť nemusí.Ak si z EU tzn. že máš EU verziu hry môžeš hrať na všetkých európskych realmoch až na rusov. Samozrejme na viacerých realmoch hraje veľa Slovákov a Čechov a počet hráčov na stredne populačnom realme sa pohybuje v tisícoch onnline.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

cize ked mam napriklad WOTLK tak si mozem zahrat na wotlk, tbc a zakladom servri, ci si vobec nezahram ?
Son-Goku
Darca
Darca

ako funguje deimos?budem stale v pvp state a ak natrafim na enemy tak ma hned moze napadnut?a ako je to poriesene s vyssim lvl ja budem 10 dojde 40 su tam limity?+ za rady
filip289
Novice
Novice

Príspevok od používateľa filip289 »

Chcem prejsť s Wotlk na Cataclysm. Začal som cez Launcher a teraz ked zapnem hru mám už myslím nejaký 4.0.0 patch a teraz sa mi cez launcher inštaluje nejaký Setup (618.7 MB), potom je tam AVAILABLE (6.2 GB) a potom PLAYABLE (4.4 GB). Ked chcem prejsť na Patch 4.0.6 mám nechať Launcher všetko dokončiť alebo to zrušiť?
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Son-Goku napísal:ako funguje deimos?budem stale v pvp state a ak natrafim na enemy tak ma hned moze napadnut?a ako je to poriesene s vyssim lvl ja budem 10 dojde 40 su tam limity?+ za rady

mas to tam aj napisane...
staci hladat... PVP znamena ze v contested territory sa neda vypnut PVP, napr. v stranglethorne je problem expit, a preto sa tato zona z daleka obchadza...
21tomy21
Star
Star

Ninx napísal:cize ked mam napriklad WOTLK tak si mozem zahrat na wotlk, tbc a zakladom servri, ci si vobec nezahram ?
Áno ak máš account upgrade na Wotlk tak môžeš kľudne hrať na akomkoľvek realme, ale budeš môcť maximálne využívať iba možnosti tohto datadisku čiže max. 80lvl atd...

filip289 napísal:Chcem prejsť s Wotlk na Cataclysm. Začal som cez Launcher a teraz ked zapnem hru mám už myslím nejaký 4.0.0 patch a teraz sa mi cez launcher inštaluje nejaký Setup (618.7 MB), potom je tam AVAILABLE (6.2 GB) a potom PLAYABLE (4.4 GB). Ked chcem prejsť na Patch 4.0.6 mám nechať Launcher všetko dokončiť alebo to zrušiť?
Cez launcher neodporúčam aktualizovať hru pretože ti to automaticky sťahuje na najvyšší možný patch ak chceš len 4.0.6 stiahni to radšej po častiach samotné patche po jednom.
filip289
Novice
Novice

Príspevok od používateľa filip289 »

21tomy21: vdaka, teraz som sa dozvedel žeby mi server išiel aj na patchi 4.2.2. Len mám ešte jednu otázku: Môžem to dosťahovať všetko pomocou toho Launchera (vid. screen) postupne ,napr. žeby som vypol pc, potom na druhý deň zapol a ono by to pokračovalo v sťahovaní (alebo to takto nefunguje a musím to stiahnuť všetko naraz)?

edit//: ešte raz vdaka :)
Prílohy
wowikiki.jpg
21tomy21
Star
Star

Samozrejme môžeš vypnúť pc :wink: ono to bude pri najbližšom zapnutí pokračovať tam kde to skončilo.
freax_xo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa freax_xo »

Nechcel by niekto vymeniť char na Mystiq 2.4.3 / twinstar 2.4.3 popr aj na WOTLK, najlepšie 70/80 nejaký ten gear ( pve pref.) za plný acc s3/s4 charov na deffender tbc ? :)
rasto72
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa rasto72 »

Ahojte chcem sa spýtať na WoW. Chcem si to zahrat mam ofic. Lenze mam dost maly hard-disk a chcel by som vas poprosit alebo sa aspon spytat ci by sa niektore datove subory a zlozky nedali zmensit (iso,rar atd) ale stale by pracovali a aby sa hra dala sputsiti :) dakujem za pomoc
ked tak rozmyslam tak mozno do iso by to slo a pripojit k virtualnej mechanike nie?? :)
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rasto72 napísal:Ahojte chcem sa spýtať na WoW. Chcem si to zahrat mam ofic. Lenze mam dost maly hard-disk a chcel by som vas poprosit alebo sa aspon spytat ci by sa niektore datove subory a zlozky nedali zmensit (iso,rar atd) ale stale by pracovali a aby sa hra dala sputsiti :) dakujem za pomoc
ked tak rozmyslam tak mozno do iso by to slo a pripojit k virtualnej mechanike nie?? :)
nie som si isty ci by ti to behalo spravne,
moj WoW adresar s vsetkymi patchmi, screenmi a podobne ma 35 GB takze predpoklad tam 20gb po instalacii, to musis na tom hardisku najst

Aky velky mas HDD ?
rasto72
Amateur
Amateur

nenajdem max 15gb :/
XGames
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rasto72 napísal:nenajdem max 15gb :/
World of Warcraft® Battle Chest®

PC System Requirements
15 GB available HD space
512 MB RAM (1 GB required for Vista users)
Broadband Internet connection
Windows® XP/Windows Vista® (latest service packs)
Intel Pentium® 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+

info z blizzstore, budes musiet este niekde pohladat
rasto72
Amateur
Amateur

battle chest je len WOW a TBC :( a ja potrebujem aj wotlk :/ fakt by sa to nedalo neako zkomprimovat?? :)
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

nie

Ale vzdy si mozes kupit externy a nainstalovat to tam :wink:
Napísať odpoveď