Azureus torrent klient
Azureus torrent klient
Vie mi niekto poradit ako v Azureus nastavit aby mi po pridani torrentu ukazalo okno so subormi ktore ten torrent obsahuje?
Keď pridávaš torrent, zobrazí sa ti ten zoznam súborov. Ak si ho chceš zobraziť neskôr, otvor si ten torrent v novej karte (buď pomocou "dvojkliku" alebo cez menu Torrent -> Zobraziť detaily) a tam budeš mať kartu Súbory. (píšem o klasickom móde, ten "pekný" mód nepoužívam, ale aj tam sa to bude robiť podobne).
Re: Azureus torrent klient
nedávno som preinštaloval Windows a odvtedy mi Azureus nechce sťahovať. skúšal som aj rôzne hry, ale nič nefunguje. nenabehne ani počet odosielateľov ani prijímateľov. stále je to na nule. ale keď si pozriem na nete informácie o sťahovaní toho konkrétneho torentu, tak to zdieľa dosť ľudí. je možné, že by to bola aj nejaká chyba v klientovi?
Mozno v nastaveni, ale takto ti nikto neporadi. Preco neskusis nenarocny uTorrent?
a je to lepšie ako Azureus?
Urcite. Pred par rokmi bol Azureus asi najlepsi, nevyhodou bola Java, jeho velkost a naroky. A tak ho casom uTorrent prevalcoval.
Azureus torrent klient
Ja používa Bitcomet a nemám s ním najmänší problém!!použival som snáď všetky dostupné programy pre sťahovanie torentov.azureus bol super ale po nejakom väčšom update mi prestal vyhovovať!
Bitcomet kvoli chybe DHT byval blokovany na sukromnych trackeroch. Inak je to tiez sikovny program.