photoshop nechape tablet

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Jano19
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

photoshop nechape tablet

Príspevok od používateľa Jano19 »

Prosím, pomôžte :smt017 môj tablet Genius G-Pen F610 funguje ako má, až na to že Photoshop večšinou nerozlišuje tlak pera na tablet a robý iba hrubú linku. Tablet je 100% nainštalovaný z ovládačov z officiálnej stránky.
Ďakujem :)
Curuj
Addict
Addict

Re: photoshop nechape tablet

Príspevok od používateľa Curuj »

:?:
Prílohy
2011-11-13_095622.png
Jano19
Light Expert
Light Expert

Curuj napísal::?:
To mi pride ako úplne zbytočná ikona lebo na mojom probléme nič nemení. Zas takú vec by som si všimol nie? :D úplná lama niesom :D Problém bude hlbšie :/
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

úplne zbytočná ikona to nie je, nakoľko práve ona mení nastavenie snímania prítlaku. kedysi tu niekto toto isté riešil a túto ikonu si nevšímal ;)
btw. skús iný soft, ktorý podporuje tablet a odskúšaj, či to pôjde tam. vylúčiť chybu PS
Jano19
Light Expert
Light Expert

Ja viem že je na to tá ikona ale mne proste nefunguje a PS je najdôležitejší program v mojom počítači... ajtak si plánujem dať novšiu verziu tak snáď to tam pôjde, len to tak skoro nebude...
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Mám podobný problém so svojim tabletom Genius Mouse-Pen 8x6, ktorý je plne nainštalovaný...

Ako taký funguje, aj v PS úplne v poriadku. No akonáhle výjdem z PS, prípadne v PS nič nerobím asi tak minútu, už prestane reagovať na citlivosť, prípadne sa objaví problém, že spravím nejakú krivku, a on spraví len rovnú líniu so začiatočným a koncovým bodom. Riešim to tak, že keď tá citlivosť odíde, kliknem na ikonu ovládača vedľa hodín na lište, tam sa prepnem na okno "Pressure", niečo nakreslím do testoacej plochy, dám OK a keď idem do PS znova to funguje. Avšak po neaktivite alebo prepnutí na iný program to musím spraviť znova, je to dosť otravné.
Jano19
Light Expert
Light Expert

Hensym napísal:Mám podobný problém so svojim tabletom Genius Mouse-Pen 8x6, ktorý je plne nainštalovaný...

Ako taký funguje, aj v PS úplne v poriadku. No akonáhle výjdem z PS, prípadne v PS nič nerobím asi tak minútu, už prestane reagovať na citlivosť, prípadne sa objaví problém, že spravím nejakú krivku, a on spraví len rovnú líniu so začiatočným a koncovým bodom. Riešim to tak, že keď tá citlivosť odíde, kliknem na ikonu ovládača vedľa hodín na lište, tam sa prepnem na okno "Pressure", niečo nakreslím do testoacej plochy, dám OK a keď idem do PS znova to funguje. Avšak po neaktivite alebo prepnutí na iný program to musím spraviť znova, je to dosť otravné.

hej aj ja som to tak riešil :) diki že si mi to oživil bo som na to zabudol už ale viem už aj to že mi to prestalo pomáhať... :/ neviem teraz... skúsim :wink:
Jano19
Light Expert
Light Expert

skusim :) inaac ja mam wdws xp :) ostatne su na prd :)
Napísať odpoveď