DC Universe Online
DC Universe Online
nova akcna MMORPG pre PC a PS3
Cinematic Trailer
Gameplay
co na to hovorite?
Cinematic Trailer
Gameplay
co na to hovorite?
Re: DC Universe Online
vyzera to celkom fajn, myslim, ze ak budu nejake peniaze navyse, tak si to po skuskovom zaobstaram za odmenu 
ja som zacal teraz pred 2 dnami a zatial mam 15lvl, slusna zabava, hodne questov, obrovske mesta, grafika na MMOcko dobra, uvidim ako to pojde dalej
hram to na PS3 a trochu som sa bal ovladania ale je uplne v poho, jediny problem je ze clovek tazko nieco napise, ale da sa to riesit klavesnicou a ked opravia voice chat tak ani tu nebude treba
hram to na PS3 a trochu som sa bal ovladania ale je uplne v poho, jediny problem je ze clovek tazko nieco napise, ale da sa to riesit klavesnicou a ked opravia voice chat tak ani tu nebude treba
rozmyslal som nadtym ze si to kupim len 10$ mesacne je dost a potom jak to vyslo som cital recenziu na pc verziu a ze je tam dost blbe ovladanie tak som kaslal na to ale vyzera to fakt dobre najme vytvaranie vlastneho superhrdinu 
takze 30lvl(max) sa mi podarilo dat za 4 dni pomerne aktivneho hrania(dovolenku v praci som ale nebral
)
v ceskej lige na servry crossfire(PS3) je 8 hracov tak predpokladam ze zachvilku skusime nejake spolocne pvp popripade nejaky dung
v ceskej lige na servry crossfire(PS3) je 8 hracov tak predpokladam ze zachvilku skusime nejake spolocne pvp popripade nejaky dung
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tak tato hra presla na F2P a zatial co som mal moznost vyskusat je to viac ako chytlave
Jediny problem je ,ze po napore novych hracov im absolutne nezvladaju servery. Doobeda sa da zahrat v pohodicke ale poobede sa uz nepripojite pretoze je to pernamentne down a daco sa riesi 
-
DeJF
Addict
Tiež sa nato chystám..no čaká ma ešte asi 8gb stiahnuť
..riadne pomaly to sťahuje z toho psn.
Mne sa to tiez pomaly stahovalo ... cca 6-7 h
Inak poobede je citit ze servery su pretazene , zatial som sa ale vzdy pripojil
Inak poobede je citit ze servery su pretazene , zatial som sa ale vzdy pripojil
-
Croven
Star
rozmyslam,ze to aj ja skusim, a ako to funguje s mikrotransakciami, zvyhodnuju hracov moc?
-
webmasterr
Medium Professional
http://www.dcuniverseonline.com/free/ - tu mas prehladovu tabulku 
A ked chcem byt napriklad healer tak si musim vybrat nejaku classu, alebo mozu byt healeri vsetci podla toho, ako budu davat talenty?
Dá sa zmeniť typ movementu už keď mám vytvorenú postavu a mám zvolenú super speed a chcem to zmeniť flight ?
z3t: musis zi zvolit classu na konkretne povolanie, tank su fire a ice, healeri su natural a sorcery, controleri su mental a gadget
Zral0k: nie neda
Zral0k: nie neda
Prešiel som z Metropolisu do Gothamu a vyšiel som z policajnej stanice, zapnem super speed a crashne mi to. Skúsim nalogovať hru druhy krát, tretí krát ale stále to padne. Nie sú v priečinku, kde mám hru nainštalovanú nejaké súbory podobné súborom Cache vo WoW, ktoré som vymazal a často krát mi to pomohlo keď to crashovalo ?