Smartphone do 600€, na všetko
-
TheMatterrss
Light Expert
Čaute tak mobil už pomaly dosluhuje tak si chcem kúpiť nejaký nový tak poraďte, nejako v tom nemám prehľad, Díki za rady 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Smartphone do 600€, na všetko
Samsung Galaxy S2
Jednoznačne iPhone 4S !!!
HTC Sensation XE
-
TheMatterrss
Light Expert
samsungy nenavidím !, ten iphone by som zobral
...htcčko neviem, zbytočne veľký displej a to žerie veľa baterky 
iPhone 4s - stabilita a rýchlosť OS, kvalitne spracovanie, žiadne problémy s kompatibilitou apps, a aktualizácia SW hned ako ho pustia do obehu, a nie kedy si vyrobca zmyslí 
TheMatterrss co mas proti Samsungom? SG II je najlepsi (alebo jeden z najlepsich) mobilov momentalne na trhu. Ked nie ten tak uz jedine potom ten Iphone 4S, ale tie zas ja nemusim, lebo ja nemusim zas apple. Tak nesympaticka a namyslena znacka, ze az to v prdeli stipe a predrazena hlavne, ked za tie prachy konkurencia ponukne viac alebo to iste a za o dost menej. Pockaj do jari na SG III a potom som zvedavy na kritikov co povedia, lebo ja sa uz nemozem dockat a objednavam ho hned ako to pojde, aj ked jeho predchodca funguje paradne a som nadmieru spokojny.
Prečo by mal cakat na SG III ked nechce samsung, ani ty asi nebudeš čakať na iPhone 5 ked nechceš iPhone 
Inak skus sa pozriet aj na Nokiu N9, možno by ti prave toto vyhovovalo
Inak skus sa pozriet aj na Nokiu N9, možno by ti prave toto vyhovovalo
Tu si nejaky kreten koleduje o banan posielanim urazlivych komentov pri znizovani karmy. Co sa nepodpises kto si nech si ta podam aj ja zbabelec?! Nemusi cakat na ziaden samsung, napisal som co som napisal a nieco som sa aj pytal, lebo ma to zaujima.
-
TheMatterrss
Light Expert
prečo nemám rád samsung ?! , ľahká odpoveď, sú to iba kopiráci ktorý kopíruju apple, živím príkladom je samsung galaxy tab 10.1 ktorý je zakázaný predávať v niektorých štátoch, a nokie nemusím bo zlých skúsenostiach so symbianom si ju už NIKDY nekúpim, asi kúpim ten iPhone 4S, je to niečo úžasné jak som pozeral 
Zalozis temu, pytas si radu lebo nemas v tom prehlad a ked ti niekto napise nieco tak zrazu je uz s teba velky odbornik a pekne vylucovacou metodou pises co ano co nie a aj preco nie. Ked si tak mudry tak sa nepytaj a rovno napis, ze chces iphone 4s a nech ti piseme nieco lepsie alebo preco nie a nie takto! Druha vec, to ze samsung neznasas len koli tomu, ze kopiruje apple, tak to este nie je argument, ze je kvoli tomu horsi. Hlavne, ze apple nekopiruje nic, ale to budes musiet sa povzniest nad svoje iq a potom sa dostanes niekam dalej a nebudes pisat sprostosti. Uzasny je aj SG II a nikdy som nenapisal, ze iphone je zly. Ja by som im nezaplatil ani cent navyse a SG II je lacnejsi a ponuka to iste plus minus a ma vacsi displej co pre mna hra zasadnu rolu, aj ma lepsi displej a mam rad Samsungy, lebo vyraba aj kopec inej elektroniky ako to tvoje ohryzene hnile jablko 
-
TheMatterrss
Light Expert
áno máš pravdu niečo som si pozrel na nete ohľadom tejto témy od jej publikácie, nehovorím samsung robí dzivé telky aj pekné displeje ale v poslednom čase veľa kopíruje a neziap po ľuďoch hneď ako vyjadria svoj nazor !...Máš pravdu apple vyrába iba určité veci a preto sú najlepšie, samsung vyrába veľa vecí a nie všetky sú dobré, čo myslíš keby teraz elektrolux (výrobca bielej techniky ) vyrobil telefon, tablet a zrkadlovku určite by to nebolo kvalitné, alebo si keby HTC začalo montovať práčky 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Len bohužiaľ, že u Samsungu ide väčšinu kvantita na úkor kvality. Hlavne keď sa jedná o spotrebnú elektroniku. Osobne som toho názoru, že pokiaľ sa objaví niečo naozaj kvalitné a spoľahlivé, tak je jedno akej to je značky. Ale každá značka má svoje, mne napríklad nesadol Android (nevedel som s ním svižne pracovať). Viac sa mi páčil iOS, ktorý je viac prepracovaný, reaguje v momente a pod. Ale to je všetko subjektívne. Niekto sa s telefónom potrebuje vyslovene hrať, iný si zas kúpi telefón a potrebuje aby fungoval bez problémov 24/7 a nepotrebuje si tam nič upravovať, jednoducho ten systém fičí.
harlik: Trošku zníž tón. Je to iba virtuálne diskusné fórum a ty si naštvaný ako keby ta niekto okradol. Pokiaľ si vnútorne so sebou vyrovnaný, tak karmu môžeš mať hlboko niekde, aj keď si myslím, že je častokrát objektívna. A pokiaľ ti bola udelená neprávom, moderátori to zistia a resetujú ti ju, alebo vrátia do pôvodného stavu.
harlik: Trošku zníž tón. Je to iba virtuálne diskusné fórum a ty si naštvaný ako keby ta niekto okradol. Pokiaľ si vnútorne so sebou vyrovnaný, tak karmu môžeš mať hlboko niekde, aj keď si myslím, že je častokrát objektívna. A pokiaľ ti bola udelená neprávom, moderátori to zistia a resetujú ti ju, alebo vrátia do pôvodného stavu.
johny541 nevies aky bol koment ku karme, tak nemam preco znizit ton, prave naopak. Karmu mam inak presne tam kde si napisal, ale urazat ma nikto nebude a ked porusuje pravidla niekto, tak veru dostane co si zasluzi. Pre zakladatela temy este pripomeniem, ze prave Samsung je jeden z hlavnych dodavatelov pre iphony, takze aj to tvoje jablcko je ciastocne samsung a preto by si ho nemal kupovat. Aj o tom sa mimo ineho posledne dotahuju a apple sa chce zbavit zavislosti na samsungu.
-
johny541
King
Je jedno kto komu čo dodáva. Pre kupujúceho je hlavný výsledok. Mne je taktiež ukradnuté, čo ti napísal. Ale mohol si to riešiť aj cez súkromnú správu pokiaľ si si istý, že to bol on. A píšeme k téme. Pokiaľ vyslovene nemá záujem o samsung, tak mu ho nebudeme nútiť. Je to subjektívne. Pokiaľ má toľko prachov nazvyš a páči sa mu to, načo mu vnucovať niečo iné. A chybu nespraví si myslím.
Sťažuješ sa na karmu a sám ju rozdávaš zbytočne. Takže karmu nemáš predsa tam, kde si písal.
Harlik : Ja som ti karmu neubral, nemám to za potrebu.
Sťažuješ sa na karmu a sám ju rozdávaš zbytočne. Takže karmu nemáš predsa tam, kde si písal.
Harlik : Ja som ti karmu neubral, nemám to za potrebu.
4s bude dobrá voľba
a len tak pre doplnenie, nokia n9 nemal symbian ale meego 
johny541 ty mozes, mozem aj ja a bude to spravodlive. Nemusel to byt ten koho myslis, co to napisal, tak nebudem pisat ss ked to neviem, ale sem, kde dotycny sa este urcite ukaze a precita si. Ja Samsung nevnucujem, napisal som nech bere Samsung alebo Iphoone 4s s dodatkom, ze ktory si ja myslim, ze je z mojho pohladu lepsi. Basta a bodka. Nikde nepisem, ze je iphone zly, len vyjadrujem nazor na ich firmu a ceny ich produktov, ktore podla mna nestoja za to a ja som jeden z tych co kasle na to co je zvonka ale co je vnutri, lebo to je to co robi telefon. Ci to ma plast na to mozem ja sa vy
A kto ma peniaze nech si kupuje pre mna za mna aj zo zlata mobil. Jeden je v jednom lepsi a druhy zas v inom. Su to dva najlepsie mobily na trhu, u mna Samsung a potom iphone. Ked niekto opacne, tak je to vec subjektivna uz viac ako technicka, ale ak sa pozries na predaj, tak zistis, ze vedie samsung, nakolko ludia maju rozum a nekupia si nieco predrazene aspon tu na SLovensku nie, ked za menej maju podobne alebo rovnake. A boli tu argumenty, ze ked zacne niekto vyrabat pracky a ine veci, nemusi to byt dobre. Ano, lenze Samsung nevyraba len dobre telefony a kto to nevie tak mi ho je luto. Asi ostane zatvrdnuty a s predsudkami, lebo hodnotit telefon, ze nebere samsung lebo ich neznasa kvoli tomu, ze kopiruju apple tak to je smutne, lebo to nehovori nic o vykone a kvalite este. Mam rad fakty. Apple takisto kopiruje a je zavisly na dodavkach od Samsungu, takze keby nebolo jeho nie je tam kde je to jablcko.
-
p4ra
Redeemer
S takym budgetom by som ti odporucal, ako niektori predomnou iPhone 4S.
-
PhYs0c
King
keď tak samsung kopíruje ako si povedal, tak mi povedz od koho skopíroval AMOLED displej a HD rozlíšenie, viď mobil na ktorý čaká celý svet okrem Kórei, Galaxy S2 HD
nech sa páči, http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4212
ten iphone mi je pri ňom na smiech, 4S je síce najlepší, ale len medzi iphonmi, a byť zakomplexovaný kôli tomu že niekto niečo kopíruje aj keby to bola pravda, je odveci, pretože ja nevidím nič zlé na tom keď niekto prevezme nápad a spraví ho lepším, povedzme si na rovinu že ste ľudia, ktorí si kúpia telefón na základe sympatii značky, presne ako vaša mama auto na základe jeho farby
keď sme pri tom aj samsung žaluje apple za kopírovanie jeho patentovaných vecí
ale keď ti je sympatickejší apple, je to tvoja vec, donedávna boli najlepšie na trhu HTC, ešte by som si ho bol stihol kúpiť keby nevyšla S2, ale niekto si priplatí za značku, niekto radšej za výkon, mne veľkosť nevadí aj tak som vždy chcel tablet a jediné čo mi prekážalo že sa nedá s ním volať, pri S2 HD mám 2 muchy jendou ranou
karmohoničom odkazujem dopredu nech sa podpíšu keď si stoja za svojim názorom
nech sa páči, http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4212
ten iphone mi je pri ňom na smiech, 4S je síce najlepší, ale len medzi iphonmi, a byť zakomplexovaný kôli tomu že niekto niečo kopíruje aj keby to bola pravda, je odveci, pretože ja nevidím nič zlé na tom keď niekto prevezme nápad a spraví ho lepším, povedzme si na rovinu že ste ľudia, ktorí si kúpia telefón na základe sympatii značky, presne ako vaša mama auto na základe jeho farby
karmohoničom odkazujem dopredu nech sa podpíšu keď si stoja za svojim názorom
Harlik dufam si nespajas tu nestastnu karmu so mnou, lebo vazne nemam potrebu si burit hormony na znizovani niekoho karmy 
Co sa tyka predajnosti vyhrava samsung, ale treba brat do uvahy ze predava telefony od 100 do 500 eur, nie dva modely
jasne je to vec applu ze nema vacsiu ponuku ale je nefer to hodnotit takto
Phys0c - videl si ako dopadly tie zaloby co podal samsung? Europska komisia ich teraz kvoli tomu presetruje
A zeby cely svet cakal na s2 HD, no neviem
ale neriesme tu fame apple vs zbytok sveta, venujme sa polozenej otazke 
Co sa tyka predajnosti vyhrava samsung, ale treba brat do uvahy ze predava telefony od 100 do 500 eur, nie dva modely
Phys0c - videl si ako dopadly tie zaloby co podal samsung? Europska komisia ich teraz kvoli tomu presetruje
A zeby cely svet cakal na s2 HD, no neviem