Čím to je?
Čím to je?
Zdravím vás všetkých, tak predstavím vám môj problém mám 16 rokov a ešte som vzťah nemal, neviem čím to je nemyslím si o sebe že som dáky " rapavý " nie som ani tučný ani bezzubý, môj názor je taký že vzhľadom to nebude, nehľadám ani návody ako zbaliť babu, len sa potrebujem ukludniť že nie som jediný ktorí nemal v 16 vzťah, každý v mojom okolí už dakoho má alebo mal...
Ďakujem.
Ďakujem.
-
vonjose
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čím to je?
Je to úplne normálne. Stačí?
Niektori nemaju vztah ani v 19tich a su v poriadku. Netreba to silit a nasilu si niekoho hladat. Vykasli sa na to, ze v okoli kazdy uz niekoho mal. Ja som mal prvy vztah v 18tke a necitim sa o nic menejcenny, skor si myslim, ze je dobre ze som si nasilu nikoho nehladal.
Je to normálne. Veľmi s mladšou to nepôjde. Rovesníčky idú na starších. A aby si našiel nejakú čo má rada zajačikov, tak to by si musel mať luck.
Mám 23 a vzťah som nemal. Tak nestresuj 
A možno polovica z tých, ktorí tvrdia, že niekoho mali, tak mali jedine tak vtáka v ruke.
Nie si vôbec jediný. Si ešte mladý a babu si určite skôr či neskôr nájdeš.
Nie si vôbec jediný. Si ešte mladý a babu si určite skôr či neskôr nájdeš.
Nehľadaj si babu len pre to že ostatní majú... to je najväčšia kravina jaká môže byť , ísť s davom... Máš čas... láska príde keď to najmenej čakáš 
Si normálny. Vzťahy v tomto veku nie sú bohviečo. O nič si neprišiel 
-
Suffel
Guru
mam 18 o chvilu vlastne 19 a zatial som nemal ani ja vaznejsi vztah.. iba tak nejake to vecsie kamaratstvo.. zeby mi to nejako chybalo sa neda povedat aj ked niekedy by som to prijal.. urcite mas este cas netreba sa nikam ponahlat a to ze vsetci maju a ty nemas tak vidis mozno ony su optrepany a ty si IN
..
-
jin
VIP
Puschkin: Kľud. Je to normálne, nehľadaj v tom nejakú chybu, ono to príde samo, tak na to netlač.
Ja som normálny vzťah nemal do 19 a čo teraz. A poznám ľudí, čo majú cez 30 a nemali normálny vzťah a majú na tom postavený lifestyle.
//Grim: Pomenoval si to celkom presne!
Ja som normálny vzťah nemal do 19 a čo teraz. A poznám ľudí, čo majú cez 30 a nemali normálny vzťah a majú na tom postavený lifestyle.
//Grim: Pomenoval si to celkom presne!
-
Grim
Darca
...pre mňa osobne dosť prízemný "lifestyle", orientovaný na jednorázovky...ale k podstate veci...nerozdaj sa teraz do vzťahov, pretože keď to budeš najviac potrebovať, už nebudeš mať čo dať a budeš zo vzťahov taký vyflusnutý, že o teba ani tá najškaredšia nezakopne...jin napísal:A poznám ľudí, čo majú cez 30 a nemali normálny vzťah a majú na tom postavený lifestyle.
Na druhej strane, ruku na srdce, komu vyjde prvý vzťah?
Pred tým než nájdeš "tú pravú", mal by si každý prejsť nejakými vzťahmi, kde sa doslova naučí koexistovať vo vzťahu. Minimálne nejaký jeden vzťah, lepšie 2-3 (aspoň trošku dlhšie ako 2 mesiace), kde človek príde na to, čo je vo vzťahu ešte normálne a čo už nie. Lebo potom to zvykne dopadnúť aj tak, že sa zavesí niektorá na prvého v živote, nechá sa oplodniť a považuje za normálne, že ju bije, však taký je každý (keď to vyženiem do extrému).
Hádam ste pochopili, čo som chcel povedať
Pred tým než nájdeš "tú pravú", mal by si každý prejsť nejakými vzťahmi, kde sa doslova naučí koexistovať vo vzťahu. Minimálne nejaký jeden vzťah, lepšie 2-3 (aspoň trošku dlhšie ako 2 mesiace), kde človek príde na to, čo je vo vzťahu ešte normálne a čo už nie. Lebo potom to zvykne dopadnúť aj tak, že sa zavesí niektorá na prvého v živote, nechá sa oplodniť a považuje za normálne, že ju bije, však taký je každý (keď to vyženiem do extrému).
Hádam ste pochopili, čo som chcel povedať
-
Grim
Darca
...nie všetky baby sú také...samozrejme drvivá väčšina áno...na tom sa asi zhodneme...
Ide aj o chlapov, ale toto bol lepší a názornejší príklad.
-
Fabo
Hardcore addict
Ozvi sa o desať rokov, potom to bude problém hodný riešenia
neboj sa, ja som v tiež do polovice 16tich nikoho nemala, preto lebo som ani nemala potrebu hrnúť sa do takýchto vecí len preto aby bolo, vlastne som sa vôbec tým netrápila...a po čase to prišlo úplne samo, neprešiel ani polrok a bolo
netreba to riešiť, príde to ked to najmenej čakáš, ver mi
a v takomto veku a kľudne aj vyššom je to stále normálne, k tomu väčšina vzťahov by nevydržala, akurát by si mal zbytočne zlomené srdce
a v takomto veku a kľudne aj vyššom je to stále normálne, k tomu väčšina vzťahov by nevydržala, akurát by si mal zbytočne zlomené srdce
Tak nechcem nic zakriknut, ale ja mam teraz 19 (holka 20) sme spolu rok aj 2 mesiace a je to moj prvy vztah. A to sme si uz preskakali fakt vselicobegbeee napísal:Na druhej strane, ruku na srdce, komu vyjde prvý vzťah?
Držím palce. Moje skúsenosti (nemyslím len osobné) potvrdzujú moju teóriu. A výnimka potvrdzuje pravidlo 
-
javatar
Hardcore addict
Ale ved je jasne, ze clovek bez skusenosti ktory sa na prvom vztahu len uci pravdepodobne neuspeje. Taktiez riziko idealizacie, nie celkom uvedomenia si svojich tuzob a potrieb. Teda ano - vacsina prvych vztahov sa rozpadne. Osobne vsak poznam pripad (svagrina) kde jediny jej muz sa stal aj jej manzelom.
skodde: tak ci onak, drzim palce, mozno prave vy budete tvorit tu mensinu co si nikdy neodtrpela rozchod
skodde: tak ci onak, drzim palce, mozno prave vy budete tvorit tu mensinu co si nikdy neodtrpela rozchod
-
TommyHot
Addict
Ako povedala Inssomnya pride to, ked to budes najmenej cakat. A potom si aj tak povies, ze to radsej mohlo prist neskor, lebo zistis, ze si mladost obetoval zenskej a aj tak to stalo cele za prd
Este si mlady, na taketo veci mas kopu casu ver mi.