Bang! (kartová hra)

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Bang! (kartová hra)

Príspevok od používateľa mirak2 »

Poznate tuto vybornu, zaujimavu, zabavnu a komplexnu kartovu hru? Hrate aj rozsirenia? Mate oblubene postavy? Specialne taktiky? Sem s nimi.
Kto nevie o co sa jedna: http://en.wikipedia.org/wiki/Bang!
Ja som o nej prvy pocul v lete na skolskej akcii, kde to hrali nasi vyucujuci so studentami...ale nehral som...az teraz na silvestra pocas dlhych nocnych chvil som to hral s kamaratmi a nenormalne som sa do toho zamiloval, a aj by som si to kupil ale nemam to s kym a kedy hrat...zistil som, ze pred nejakymi 2 rokmi pracoval nejaky mladik na bakalarke, kt. bola sietova pc verzia tejto super hry, aj zverejnil kody, ale teraz sa to neda nikde zohnat, lebo copyright blabla :( tak ak by na to (malo to nazov kBang) niekto niekde narazil, mohol by to sem zavesit (warez to nie je, je to gnu v2)
a oficialna hra je v priprave, na iphone uz je available v store a podla wiki planuje byt multicrossplatform, ze sa bude dat hrat po sieti nezavisle od platformy...co je uplne super
warham
Light Star
Light Star

Re: Bang! (kartová hra)

Príspevok od používateľa warham »

Super hra. takmer celý 4. ročník na strednej sme ju drvili cez prestávky niekedy hodiny :) fu to boli časy
obľúbené postavy : asi Sheriff a Renegade
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

takze hru kBang som nasiel, mam aj serverovu aj klientovu cast, takze kto by chcel zahrat, piste na icq :D
ropman
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ropman »

skvela hra ale neviem ci by ma to teda bavilo hrat online proti neznamym ludom... predpokladam ze asi nie
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Pocul som o tejto hre uz davno a az pred casom ma to naucil spolubyvajuci na intraku hrat. Je to dost zlozite a najma v zaciatkoch treba postupovat pomaly, kym si clovek navykne... ale kedze som uz dlho nehral, myslim, ze som uz vacsinu aj tak zabudol.
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

bang, to je dobrá hra, o online verzii som v živote nepočul, ale aj tak naživo je najlepšie.
Páči sa mi hrám ako šialený šerif alebo ako prekvapivo dobrý odpadlík, keď prežijem s posledným životom ešte dve kolečká (napriek pokusom "sundať" ma), atď
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

perfektna hra :D tolko sa nasmejeme ked to hrame :D ale aj cez net to ujde :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Bang sme hrávali ešte na strednej, to boli tie povestné staré dobré časy :) Mali sme k tomu 2 rozšírenia, už si nepamätám, ako sa volali. Jedno bolo moon niečo, ktoré sa ťahalo každé začaté kolo. Postavy si nepamätám, to už sú roky čo sme to hrávali.
Ale pamätám si, že jedna postava si mohla pridávať životy nejakym uplne jednoduchym sposobom a prakticky bola nesmrtelna, hlavne v kombinacii so šerifom..

//ta online verzia ma docela zaujíma, skusme to poriešiť nejako cez SS, ja by som si rad zahral
erik25
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa erik25 »

jedna postava ked ju trafia tak potiahne kartu a ked je srdcova utok sa vynuluje :D sa mi zda asi myslis tuto nie ? ja mam iba obycajne + mesto duchu :D kto chce zahrat nech mi napise do ss z vasim skype :D
West12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa West12 »

Ked som bol mladsi sme to hrali v tabore kazdy den od 24:00 az do 5 rana :-D zavislaci :-D, rad by som zahral aj online ak da niekto SKYPE ;-)
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Jasné už asi dva roky v škole drtíme :) Obľúbená postava asi odpadlík.A schopnosť Jose Delgado (modré okraje).
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

mozte mi dat niekto link alebo nieco na aktualne pravidla? lebo co hraci to iny vyklad
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ta online veria je hovadina. Vôbec ma to nebaví. Vlastne pri tom zisťujem, že hra sama o sebe úplne nudná a ide tam iba o tu atmosféru kolektívu.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja hrám vždy diverzanta :D preklad - nikto nikdy nevie čo som... strieľam po tom čo sa pohne... iba keď som sheriff, tak to nejde... o to zábavnejšie to potom je keď mi kolega deputy nadáva po hre že prečo som ho zastrelil :D
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

ja to hram uz par rokov, hral som so vsetkymi rozsireniami. V pravidlach sme nasli dieru a tak ked mas Suzi Lafayte (ta co taha kartu ked nema nic na ruke) a vulcanic tak odhodi vsetko co ma na ruke a taha, ak potiahne bang streli a zasa taha a ak nie, tak odhodi a taha :D za 1 kolo rozbijes kazdeho
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Frikso napísal:Ta online veria je hovadina. Vôbec ma to nebaví. Vlastne pri tom zisťujem, že hra sama o sebe úplne nudná a ide tam iba o tu atmosféru kolektívu.
na to je tam chat :lol: na fb som si splasil 6 kamaratov a sme hrali online, i tak sa da, tiez to malo atmosferu...aj ked bez rozsirenia je tam fakt malo kariet a menej moznosti
Maki napísal:ja hrám vždy diverzanta :D preklad - nikto nikdy nevie čo som... strieľam po tom čo sa pohne... iba keď som sheriff, tak to nejde... o to zábavnejšie to potom je keď mi kolega deputy nadáva po hre že prečo som ho zastrelil :D
kazis hru, trubkaaaa...na tom online by ta zjedli zato
110mat110 napísal:ja to hram uz par rokov, hral som so vsetkymi rozsireniami. V pravidlach sme nasli dieru a tak ked mas Suzi Lafayte (ta co taha kartu ked nema nic na ruke) a vulcanic tak odhodi vsetko co ma na ruke a taha, ak potiahne bang streli a zasa taha a ak nie, tak odhodi a taha :D za 1 kolo rozbijes kazdeho
ono to nie je napisane v pravidlach tusim, ale odhadzovat slepohluche karty mozes len, ak ich mas viac ako zivotov...to je potom o dohode partie a nehrani ako hovado
badboy007
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa badboy007 »

Akurát som to nedávno hral a veľmi ma to chytilo. Dnes som si to kúpil +ešte rozšírenie:"Mesto duchov", mám to aj na iPode. Musím skonštatovať, že je to veľmi návyková hra.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

http://www.bangvideogame.com/ dufam ze uz cez leto pride ten slubeny multiplayer a aj ostatne postavy. ale aj solo hra je celkom dobra. ale Kbang ostanem hravat, klasika :P
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Výborná hra. Chaty a veľmi veľa stretávok s kamarátmi sa nesie práve v duchu Bang! :)
Obľúbená postava, samozrejme odpadlík. Neraz už som prinútil Sherifa vyzabíjať si pomocníkov :)
Charakter, vždy som rád, keď potiahnem Calamity Janet (to je tá s možnou zámenou Bang! a Vedľa, ak sa nemýlim), alebo toho čudného, proti ktorému treba dva Vedľa.

Online som to ešte neskúšal, kamarát ale sľubuje, že zorganizuje aj online hru. Uvidím teda, čo to bude. Určite mi tam ale bude chýbať ten psychologický efekt na spoluhráčov.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

vysiel slubeny cross platform multiplayer, mate ho niekto? ja uz dlhsie chcem kupit, ale dlho mi trva, kym si zvalidujem moneybookers ucet (inac povedane, nechce sa mi skenovat veci :lol:)
Napísať odpoveď