GPS navigacia
Re: GPS navigacia
nemam to sledovacie cislo kamos mi to objednaval, ale odoslane z ciny to bolo 11 oktobra. Kolko to trva najnovsie? kamos uz caka na keramicke noze mesiac a pol, neni tam hurikan alebo co? nieze to skonci na dne oceanu
:D
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
okolo 3 tyzdnov... ale zu zacina vianocna sezona tak sa to moze predlzovat
-
hojko
Site Admin
Problemy s DX ries prosim v teme venovanej DX, nie v tejto.
ok tak zmaz tie prispevky co som sem dal co som potreboval uz viem
-
gego
Light Professional
pouzivam sygic mobile mcguilder je to pohodlne v telefone nemusim riesit dalsiu krabicku v aute
-
Michaelo
Hardcore addict
Otec kúpil mame TomTom a nevyzerá zle ale podľa mňa neprehľadný a nedá sa zrušiť naplánovaná trasa inak ako naplánovaním novej, čo je na prd.
Ja využívam GPS ktorú mám v Nokia 5800XM (doživotne zdarma) a funguje kvalitne. Mapy sú tohoročné takže kvalitka
Ja využívam GPS ktorú mám v Nokia 5800XM (doživotne zdarma) a funguje kvalitne. Mapy sú tohoročné takže kvalitka
no zo skusenosti co mam s navigaciami nokia uz nikdy viac, pouzival som 5800, n95 a este nejaku dotykovu nokiu a signal hladalo niekedy aj pol hodinu, niekedy ani nenaslo a neustale vypadky signalu, ked som najviac potreboval navigaciu tak nesla, to uz si radsej kupim najlacnejsiu cinu z dx a budem to mat spolahlivejsie ako toto
To je problem vstavanych cipov. Riesenim je externy Nokia LD3W a LD4W modul.
jasne, ale externy gps modul stoji tolko co najlacenjsia cinska gps, ktora je na predchadzajucej strane, takze riesenie je jasne 
Zase az tak nie, pri stasti ho kupis do 20 eur. Logicke je lepsie si priplatit a kupit nieco z DX.
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem ako ty ale ja som s ňou nikdy problém nemal a signál chytím aj v dome (nie v strede ale keď som v izbe čo je na kraji alebo na rodu tomu tak v poho). Raz mi zlbla ale to bolo mobilom. Vypol som, zapol a slo bez najmensieho problemu a signal vzdy plnySyfon napísal:no zo skusenosti co mam s navigaciami nokia uz nikdy viac, pouzival som 5800, n95 a este nejaku dotykovu nokiu a signal hladalo niekedy aj pol hodinu, niekedy ani nenaslo a neustale vypadky signalu, ked som najviac potreboval navigaciu tak nesla, to uz si radsej kupim najlacnejsiu cinu z dx a budem to mat spolahlivejsie ako toto
Nepouzivam ju nejak casto ale zatial sa nestazujem. Male, prakticke, zavolam z toho, surfujem na nete + GPS. Kde to kedy nejaka lacna GPS z ciny dokazala?
-
Shark NX
Addict
Michaelo skus byt vytazena osoba niekde v prdeli v zahranici, maj na tej Nokii pustene tie OVI maps a nech ti niekto zavola koho musis zdvihnut 
Dovolim si tvrdit ze navigacia sa ti minimalizuje a ty nevies kam mas ist, ak ju privratis naspat tak vdaka slabemu CPU bude sekat hovor aj navigacia.
Cize radsej Cinu alebo kusky od WayteQ ktore ta nesklamu, nezamrznu a sam si tam nainstalujes co chces.
Napr. http://www.wayteq.com/x990.html
Dovolim si tvrdit ze navigacia sa ti minimalizuje a ty nevies kam mas ist, ak ju privratis naspat tak vdaka slabemu CPU bude sekat hovor aj navigacia.
Cize radsej Cinu alebo kusky od WayteQ ktore ta nesklamu, nezamrznu a sam si tam nainstalujes co chces.
Napr. http://www.wayteq.com/x990.html
-
Michaelo
Hardcore addict
Rozhodne hovor aj navigacia sekat nebude
Uz vela krat som telefonoval pocas toho ako som hral hry a nesekalo to
Trochu ten telefon podcenujes. A navigacia sa neminimalizuje. Ukaze ti ze ni niekto vola, prijmess a navigacia funguje dalej, len v hornom rohu mas ikonku telefonu ze telefonujes 
-
hojko
Site Admin
Shark NX: Suhlasim s tebou, neraz sa mi to stalo pri bludeni po meste cez Sygic aj Ovi Maps.
Michaelo: Navigacia sa minimalizuje, ale pocas telefonovania nemas hlasovu navigaciu.
Michaelo: Navigacia sa minimalizuje, ale pocas telefonovania nemas hlasovu navigaciu.
-
Suffel
Guru
Michaelo - to s tym sekanim nemozes myslet vazne ked som mal este N97 mal som tam navigaciu a ked mi niekto zavolal tak v tom momente mi ju minimalizovalo a ked som si ju aj vratil spat tak to bolo tak spomalene ze som v BA presiel tromi krizovatkami a navigacia stale ukazovala ze som na tej prvej.. to bolo prvy aj posledny krat co som mal navigaciu v mobile od vtedy iba navigaciu cez ktoru ked aj mam prepojeny mobil cez BT a niekto zavola nemam najmensi problem..
-
hojko
Site Admin
Suffel: Riesenim je pouzivat telefon offline (lietadlo), pokial ta ma mobil navigovat po meste.
-
Michaelo
Hardcore addict
No neviem neviem, mne sa neminimalizovala. Ani hry ani OVI. Zavila mi, ukaze screen, prijmem, hodi ma na ovi/hru, vypne zvuky a v rohu ukaze ikonku hovoru ale GPS aj hry idu dalej. Aky ste mali FW ked ste to testovali?
-
Suffel
Guru
hojko - ano je to riesenie ak nepotrebujem volat
Michaelo - netusim ten mobil som mal 2 mesiace a to bolo pred pol.rokom..
Michaelo - netusim ten mobil som mal 2 mesiace a to bolo pred pol.rokom..
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak to je dost stary FW a stare mapy. Nokia ma teraz novy 60.0.003 FW s novymi OVI mapami
A nie len apps je nova ale aj mapy su uz z roku 2011 
Btw pri telefonovani pouzivam BT nahlavnu sadu. Ak mi niekto zavola automaticky to zdvihne a nemusim paplat po telefone
Ak niekoho nechcem zdvihnut tak si ho davam do blokovanych cisel a basta.
Btw pri telefonovani pouzivam BT nahlavnu sadu. Ak mi niekto zavola automaticky to zdvihne a nemusim paplat po telefone
Ak niekoho nechcem zdvihnut tak si ho davam do blokovanych cisel a basta.
-
hojko
Site Admin
Mapy z roku 2011 maju snad vsetky dostupne GPS riesenie, ja potesujuce, ze na konci roka ich uz ma aj Nokia, ktora pouziva Navteq mapy, ak ma pamat neklame. Zaujimave, ze Garmin vydal v tomto roku 3 ci 4 aktualizacie map a Nokia tak spravila len nedavno.