Telekom Neobmedzený Internet

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Telekom Neobmedzený Internet

Príspevok od používateľa veslo121 »

Čaute...
Včera som si predĺžil paušál v Telekome.... dal som si tam aj Neobmedzený Internet. Prišla mi sms že Služba je aktívna a pozerám spotrebu dát na ich stránke a tam že mám pár MB nad Volné.... ako to je možné ? alebo sa mi tá služba aktivuje až po zúčtovacom období ? A ak som aj tých pár MB nad.. neviete mi niekto povedať koľko € je na 1MB ? lebo ja to tam nemôžem nikde nájsť. Vopred ďakujem za odpoveď. a dúfam že mi niekto nepovie že sa mám pýtať tých kktov v telekome, lebo tí mi tak hovno povedia....
RATZINGER666
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Telekom Neobmedzený Internet

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ak Ti prisla sprava s SMS, ktoru spominas, sluzba by mala byt aktivna, tieto veci robia do 24 hodin od objednania... jedina vec, co ma napada - vo FUP programu neobmedzeny internet je zahrnuty pocet GB, ktory mozno presurfovat v plnej rychlosti, cize 2/5/10GB, zalezi od programu... cize je mozne, ze nad tento ramec si presurfoval aj nieco naviac - nevsimol si si podstatne spomalenie prenosov? tieto MB nad ramec nie su uctovane...
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

1.Mesiac ti to moze chybne ukazovat,mne takto blbli prevolane minuty,vo fakture to pisalo tiez,ale neplatil som nic navyse,od dalsieho mesiaca ti to bude ukazovat spravne.
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa veslo121 »

Zas toľko dát som nepreniesol... to je naozaj pár MB pretože predtým som nemal žiadne volné... tak to je asi nastavené na staré...

No dúfam že mi to iba blbne :-) Lebo hovorím, prišla mi SMS že to je už aktivované....
typek61
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

pokial mas neobmedzeny tak by si nemal nic platit.inac skus zavolat na linku zakaznikov 12345 a rovno sa ich spytat
mas to zadarmo tak prečo nezavolat? :mrgreen:
Napísať odpoveď