Pokec---search->uzivatelia bez uvedeneho veku
-
spider-wifi
Light Expert
Pokec---search->uzivatelia bez uvedeneho veku
Zdravim,..existuje nejaka volba aby sa dalo na pokeci vyhladat ludi len tych, kt nemaju uvedeny vek, respektive vsetkych ale pre velky pocet sa nedaju zobrazit. Je to mozne? ale treba nejaky script....diky za reakcie 
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hhh .. blbost
kazdy user sa registruje na NEJAKY datum..
a cize mu prideluje vek ..cize ak das vyhladavat userov do ktoreho budu pasovat aj ti ludia ktori si nezadali vek .. prida ich do vysledku ..
zrozumitelne
dievca A - ma 18
dievca B - nema zverejneny vek(ale podla datumu ma 18)
dievca C - ma 17
das vyhladat holky co maju 17-18 .. zobrazi ti A, B aj C vo vysledku
a cize mu prideluje vek ..cize ak das vyhladavat userov do ktoreho budu pasovat aj ti ludia ktori si nezadali vek .. prida ich do vysledku ..
zrozumitelne
dievca A - ma 18
dievca C - ma 17
-
KamzikPP
Medium Expert
Ano to mas pravdu... Ale on sa pýtal, či sa dá nejako obísť to, že Ti ich vyhodí viac ako 1000, že musíš meniť kritériá. Inak máš pravdu...NuSuey napísal:hhh .. blbost
zrozumitelne
dievca A - ma 18
dievca C - ma 17
-
KamzikPP
Medium Expert
No skus ... on na to urcite pride... ja som pocul ze je to byvaly admin pokecu, to preto tak vie dobre ako sa im dostat do polievkyNuSuey napísal:noo asi by sa ti trebalo skontaktovat s autorom spambota na pokecon nejak vedel ziskat vsetkych uzivatelov
ale ziadne konkretne detaily pri nich vybrane..
Tak tam daj vek 3. Predpokladám, že trojročne decko tam nebude (i keď pokec, na mentalnej urovni ich tam je na tisice) a vyhlada ti tých, čo boli regnutý v poslednych 3 rokoch a nezverejnili si vek.KamzikPP napísal:Ano to mas pravdu... Ale on sa pýtal, či sa dá nejako obísť to, že Ti ich vyhodí viac ako 1000, že musíš meniť kritériá. Inak máš pravdu...
takto ti to vyhlada uzivatelov, ktory maju vek od 3 rokov hore. ak si das hladat len podla veku, tak ti nenajde nic, pokial neupresnis podmienky vyhladavania.Frikso napísal:Tak tam daj vek 3. Predpokladám, že trojročne decko tam nebude (i keď pokec, na mentalnej urovni ich tam je na tisice) a vyhlada ti tých, čo boli regnutý v poslednych 3 rokoch a nezverejnili si vek.
Re: Pokec---search->uzivatelia bez uvedeneho veku
Ja by som mal otazku, ako vyhladat uzivatelapokecu, ked poznam jeho mail vo formate: r*******[email protected]
Daju sa nejako rozumne nahradit znaky? Neviem ako najst aby mi vyhodilo len uzivatelov co ich nick zacina na r a konci 1.
Dakujem
Daju sa nejako rozumne nahradit znaky? Neviem ako najst aby mi vyhodilo len uzivatelov co ich nick zacina na r a konci 1.
Dakujem
Re: Pokec---search->uzivatelia bez uvedeneho veku
myslim ze to sa neda