Mam problem pripajam sa na wifi a su dva routre s tym istym nazvom, a na channel 1 to vypadava a druhy ide super na 12.
neviete nejaky program poradit.
Diky
Program na pripojenie wifi podla channel alebo mac
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Program na pripojenie wifi podla channel alebo mac
Je nelogicke pouzivat routre, ktore maju rovnaky nazov SSID. Idealne riesenie je zmenit nazov SSID a tiez aj kanal c.1, ktory moze byt dost zaruseny.
Nikde nevidim ziadnu otazku, takze ti poradit neviem. Ale ak hladas program na pripajanie k wifi, tak si otvor Google a napis tam wifi manager, najde ti programov habadej.
Nikde nevidim ziadnu otazku, takze ti poradit neviem. Ale ak hladas program na pripajanie k wifi, tak si otvor Google a napis tam wifi manager, najde ti programov habadej.
-
TOMOO
Medium Star
to je tak ked v hoteli je viac routrou na pokrytie signalu.
a je to blbe, ked ma pripoji na ten co nejde dobre, tak musim stukat stale aby ma prehodilo na ten dobry.
proste program ktory si nastavis kde ta ma presne pripojit.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2011, 23:36)
tak som to vyriesil
na vlastnostiach som nasiel spustit rosirene nastavenie a tam som zadal MAC adresu a uz do frci tak ako ma
a je to blbe, ked ma pripoji na ten co nejde dobre, tak musim stukat stale aby ma prehodilo na ten dobry.
proste program ktory si nastavis kde ta ma presne pripojit.
//autoeditácia príspevku (14 Nov 2011, 23:36)
tak som to vyriesil
na vlastnostiach som nasiel spustit rosirene nastavenie a tam som zadal MAC adresu a uz do frci tak ako ma
-
hojko
Site Admin
Divim sa, ze si hotel nedokaze poriadne nastavit siet. Standardom je cislovanie, teda nech uz sa tie siete volaju akokolvek, nech su aspon odlisene, tj. HotelXXX_hotspot1, HotelXXX_hotspot2, HotelXXX_hotspot3...