Čo si kúpiť na Vianoce?
Čo si kúpiť na Vianoce?
Ahojte chcel by som od vás radu že čo si mám kúpiť na Vianoce. Teda mama sa ma pýtala že čo by som chcel ale ja už neviem. Dajte nejaké tipy. A mám 16 rokov. Uvažoval som nad RC vrtuľníkom ( http://www.alza.sk/helikoptera-fleg-333 ... 192174.htm ).
Re: Čo si kúpiť na Vianoce?
+ sa radiť s niekym kto nepozná teba, tvoje záluby, koníčky ....
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zahráš sa s ňou dvakrát, pomachruješ pred kamošmi a koniec? Radšej tie peniaze investuj do niečoho čo ti dlhšie vydrží. Oblečenie ako bolo spomenuté alebo nech ti dá hotovosť a využiješ neskôr keď sa ti niečo zapáči
No rozmýšľal som nad tým vrtuľníkom ale viac som aj tak chcel volant na Xbox 360 http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... id=1042280 .
Nemáte s tým skúsenosti??
Nemáte s tým skúsenosti??
-
audiotrack
VIP
keď všetky tie odkazy tak ničíš aby sa tam nedalo kliknúť, tak nevieme čo si o ňom myslíme
budeš si kupovať originály? ako 16 ročný si na nich dokážeš zarobiť? alebo sa budeš pravidelne starať o reflash xboxu?
ja by som si na narodeniny asi prial ipad alebo iphone, keby som ho nemal...
ty vole táto téma je už fakt sila 
ty už asi všetko máš ked nevieš čo by si ešte mohol chcieť a ak uz vsetko mas, tak nechci nic, mozno nejaku malickost... usetris tym rodicom peniaze
ty už asi všetko máš ked nevieš čo by si ešte mohol chcieť a ak uz vsetko mas, tak nechci nic, mozno nejaku malickost... usetris tym rodicom peniaze
originálky na volant? keď chce volant, tak hádam už xbox máFilipito napísal:budeš si kupovať originály? ako 16 ročný si na nich dokážeš zarobiť? alebo sa budeš pravidelne starať o reflash xboxu?
-
Andi_Cibula
Addict
Praj si sústruh. Vie plodiť ďalšie peniaze.
-
badboy007
Star
Čo kúpiť? Ak nemáš mobil tak iPhone(zaľúbiš si ho a už iný telefón nebudeš chcieť
). Poprípade nejaké pekné oblečenie. Alebo nejakú peknú voňavku, napr.:Lacoste essential-babám sa strašne páči
. A nejakú kozmetiku. Poprípade investuj do športu lyžovanie atď...Skipas alebo permanentku do fitka. ....
//Ale tak najkrajšia myšlienka je nepytať nič
, a ešte kúp ty niečo rodičom..Uvidíš ako ich potešíš
.
//Ale tak najkrajšia myšlienka je nepytať nič
-
cORP.
Addict
kup zemiaky maso a cibulu ,daj to preplatit mame a uvar bezdomovcom na vianoce gulas alebo kapustnicu nech sa zahreju ,mozno ta potom naplni iny pocit ako takato debilna tema ..... boze toto by som ako mod rovno zamkol sak to je tema onicom ....
sorry, moja chyba, nevšimol som si volant keď som písal postToy M@ch!n3 napísal:originálky na volant? keď chce volant, tak hádam už xbox má
Naozaj duchaplná téma musím poznamenať 
Skús brať Vianoce trochu inak ako musím mať nejaký darček, pretože na Vianoce sa sostávajú darčeky.
Ako si spomínal máš už 16 rokov tak si raz sadni a pouvažuj: prečo musím silou mocou niečo dostať keď nič nepotrebujem?
Ak ten vrtulník nepotrebuješ, tak ti akurát zaberie miesto v izbe keď ho pod 3 letoch hodíš do rohu a navyše prídeš o peniaze ktoré si mohol ty, či tvoji rodičia minúť rozumnejším spôsobom
Skús brať Vianoce trochu inak ako musím mať nejaký darček, pretože na Vianoce sa sostávajú darčeky.
Ako si spomínal máš už 16 rokov tak si raz sadni a pouvažuj: prečo musím silou mocou niečo dostať keď nič nepotrebujem?
Ak ten vrtulník nepotrebuješ, tak ti akurát zaberie miesto v izbe keď ho pod 3 letoch hodíš do rohu a navyše prídeš o peniaze ktoré si mohol ty, či tvoji rodičia minúť rozumnejším spôsobom