Zárobok
Re: Zárobok
Legalne nijako. Nelegalne? Moznosti je vela 
Aká nelegálna cesta napríklad?
Prostitút.
No napriklad 
Ale myslel som aj nieco take ako sprava a udrzba pocitacov s platbou priamo na ruku, pripadne susedska vypomoc (ked treba nieco vykopat, vymalovat,...), moznosti je vela. Len pri tych pocitacoch si treba dat pozor, aby neinstaloval nelegalne aplikacie, z toho by mohol mat vazne problemy.
Ale myslel som aj nieco take ako sprava a udrzba pocitacov s platbou priamo na ruku, pripadne susedska vypomoc (ked treba nieco vykopat, vymalovat,...), moznosti je vela. Len pri tych pocitacoch si treba dat pozor, aby neinstaloval nelegalne aplikacie, z toho by mohol mat vazne problemy.
B:Vidím že s tým máš osobne skúsenosti.
G:Nikoho som takého nenašiel
G:Nikoho som takého nenašiel
Nech investuje do pádu eura alebo do ropy 
keď ohľadom počítačov, čo tak nejaká práca s photoshopom, web design a veci podobné na inzerát? respektívne prepisovanie dokumentov firmám (len napísať činnosť na meno plnoletej sestry, mami, brata..)
Dude...
Ma 15, nech sa hra hry, na pracu ma este cas.
Ma 15, nech sa hra hry, na pracu ma este cas.
GothaR napísal:Len pri tych pocitacoch si treba dat pozor, aby neinstaloval nelegalne aplikacie, z toho by mohol mat vazne problemy.
Mmartin: Hrať hry ho už prestalo baviť, tak preto sa ma spýtal a ja som mu nevedel poradiť.
Dingo: dík za nápad,spýtam sa ho.
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2011, 17:26)
Tak ako je to s tým nelegálnym softwarom Gangy ?
Dingo: dík za nápad,spýtam sa ho.
//autoeditácia príspevku (09 Nov 2011, 17:26)
Tak ako je to s tým nelegálnym softwarom Gangy ?
To si niekto realne mysli ze ktokolvek v tomto state bude riesit to, ze nejaky nastrocny chlapec instaluje do pocitacov cracknute programy? Ten BSA brainwash funguje omnoho lepsie nez som si myslel...
Vtip to nebol, pretoze ak by na tom zarabal a bol by dost blby na to, aby si dal niekde inzerat, tak by vyfasoval minimalne pokutu. Uz tak potrestali viacero ludi a vzdy tam bol ten faktor, ze na tom zarabali a netajili sa tym.
Inzerat? No tak to potom uz hej...
Nelegálne dá sa povedať- nech sa regne na viaceré warez fora a nech uploaduje veci - ale nech uploaduje na servery kde platia za počet sťahovaní