začal som sa trošku zaujímať o jQuery no a zaujali ma dropdown menu, ktoré sa v ňom dajú vytvoriť.
Teraz nemyslím tie jednoduché že pri CSS :hover sa zobrazí nejaký blok ale pri hoveri v jQuery sa "vysunie" menu.
Tu je ukážka link. Tu je link na source code link
Ale ako ste si všimli, tam treba na obrázok kliknúť a ono sa to potom vysunie/zasunie cez slideToggle.
Ja som skúšal všeliaké eventy ako to spraviť pri hoveri. Ja som to spravil asi potiaľto : Pri prejdení na ten obrázok sa menu vysunulo no keď ste išli myšku dať na nejaký link(položku) menu sa zasunulo. To som vyriešil odstránením eventu " pri opustení myšky z obrázku sa zasuň ".
Pridal som ešte event aby sa po opustení celého UL zasunulo. No vtedy to začalo absolútne čudne bugovať
Chcem sa spýtať, je vôbec možné riešiť to nejako cez tie funkcie slide ? Ja som našiel ešte menu tinydropdown2, ktoré presne robí to čo by som chcel. No keď som sa pozrel na zdroják ... nechápavo som sa díval na tie desiatky riadkov. To len oni to tak "elegantne" vyriešili alebo iná možnosť ani nie je ?
Ďakujem za odpovede