Využíva ma?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Mammut
Light Expert
Light Expert

Využíva ma?

Príspevok od používateľa Mammut »

Ahojte, v poslednej dobe ma trápi jedna kamarátka. Poznáme sa už pomaly 5 rokov, spoznali sme sa na pokeci a hneď na začiatku som po nej viac menej šiel. No bola veľmi neoblomná a ako blesk z čistého neba prišla jej kamarátka s ktorou som vlastne neskôr začal chodiť 3roky.
Takže s tou kamarátkou mojou som sa pomaly viac a viac spoznával až sa z nás stali veľkí a dobrý kamaráti.
Máme spolu nesmierne veľa vecí spoločných, radi chodíme na rôzne spoločenské akcie spolu.
Ona je taký svojský typ, stráni sa chalanov a vzťah proste nechce, skôr také platonické lásky, ktoré jej bohato stačia ku šťastiu :)
Mnoho krát sme sa rozprávali, že je rada že ma pozná a že som úplne iný, že iný ju nedokáže počúvať na tieto témy, veď chalani neradi moc počúvajú, keď dievča básni o inom chlapovi.
Posledný polrok sa vlastne stýkame častejšie, no niečo vážnejšie som si dlho nepripúšťal, ale chémia bohužiaľ pracuje. Chcem byť s ňou čím ďalej tým častejšie a začína mi mnoho krát chýbať, čo v minulosti nebol problém sa aj 2týždne nevidieť.

Jedna vec čo ma teda trápi je táto: Robím pre ňu všetko aby bola šťastná, no jej povaha sa nezaprie. Príde mi to ako by ma len využívala. Strávim s ňou pekný deň, spozná mojich priateľov (medzi nimi aj také jej platonické lásky) a je celá šťastná, ale tu pre ňu prestávam existovať - venuje sa len a len im, ku mne je skôr odmeraná a reaguje podráždene až ironicky na moje otázky prečo ma v danej chvíli nevníma a keď sa zoberiem a idem preč tak hneď si myslí, že sa urážam a robí si srandy.
Preto chcem sa opýtať, čo robiť aby si ma nezabúdala vážiť. Je to asi klasika, keď my ľudia si prestávame vážiť tých, ktorým na nás najviac záleží....rozmýšľal som nad nejakou odmlkou, proste ju trošku odignorovať (možno sa uvedomí, že koho vôbec stráca a že som pre ňu cenným a ak nebudem chýbať, tak pochopím).

Priznávam zaľúbil som sa trošku do nej, ale viem že toto s ňou by bol ešte beh na dlhú trať, kedže je smerom k vzťahu dosť moc zásadová, ale mnoho mojich aj jej známych sa nám smejú a podpichujú nás že budeme spolu........nikam to s ňou netlačím, užívam si to aké to je....len ma to začalo viac menej trápiť, že sa ku mne napriek tomu všetkému správa tak ako by ma len niekedy využívala
lollo
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Využíva ma?

Príspevok od používateľa lollo »

jj skus si dat trosku odpich a nech sa uvidi ake to je :) or ak budete v partii odignoruj ju :) nech vie ake to je ale zase z mierou ak uz bude velmi zle tak nehraj geroja, mozno sa uvedomi, alebo si len prestupak ci handra ale to si tym asi prejde kazdy, nie stale je nedela, avsak GL
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Jeden by to nazval štandardná situácia. Je fajn mať niekoho s kým si výborne rozumieš aj v nežnom pohlaví, ale čo sa takýchto a podobných situácií týka, netreba preháňať. Ty si to už prehnal, i keď chápem, že to si človek nerozkáže, ale zaľúbiť s v takej situácií furt tak dopadne. Potom by si spravil čokoľvek pre toho človeka a hups, jemu to tak vyhovuje. Nepovedal by som, že ťa využíva, jej je tak dobre. Prídu iní ľudia, si nepotrebný, odídu, furt ma do čoho pichnúť. Chcelo by to možno ukázať, že "nie si na nej závislý", kus ignorácie, možno kus viac. Vlastne nemáš čo stratiť. Keby ešte aj krútila nosom, tak mne by napríklad nestála ani za to kamarátstvo.
Tvoj najväčší problém je v tom, že si z nej cely na mäkko. Na to by si mal ale zabudnúť. Bude sa ti ľahšie žiť.
V skratke rada, ako už bolo spomenuté, ignorovať a nevzrušovať sa pre veci typu
a keď sa zoberiem a idem preč tak hneď si myslí, že sa urážam a robí si srandy
GL
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

no možno jedna otázka: ako dlho sa k tebe takto správa? ak to takéto bolo vždy, tak s lollom súhlasím...vymente si strany a teraz buď ty ten zlý, ukáž jej aké to je, keď ťa niekto ignoruje a správa sa k tebe ako k hračke, ktorá ju už omrzela....ale ak má len nejaké zlé obdobie, tak sa s ňou skús o tom porozprávať, nech ti povie čo sa stalo a prečo k tebe zmenila správanie
Mammut
Light Expert
Light Expert

Nie som z nej zas nejako extra namäkko a ani nejak závislý. Len proste tá chémia začína robiť svoje a už mi pomaly nestačí ten štandard, že sem tam ideme spolu, ale chcel by som častejšie a chémiu nejako neoblbnem.
No taký light ignor veruže asi zrealizujem, ale jedno si myslím a som presvedčený, že som jej neni ukradnutý až tak moc.
Proste má dobré sebavedomie alebo ako by som to nazval, že si nič nepripúšťa moc k telu, proste vie si udržať ten dištanc od chalanov až neprebehne iskra v nej.
Rozmýšľal som sa jej aj opýtať prečo je taká na mňa, ale dopadlo by to tak, že by buď bola náramne ironická a hnusná ku mne schválne a len by som si tým sám ublížil, tými jej slovami (ktorými naschvál odradzuje chalanov), alebo by vycítila, že som sa do nej zaľubil a tým by celé priateľstvo a všetko to čo máme krásne vybudované by krachlo....
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a čo že by to krachlo? tebe kamarátstvo ako tak čítam už nevyhovuje, a pozerať sa na osobu ktorú ľúbim každí deň/víkend neni boh vie čo
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Berie ta ako vyborneho kamarata a v blizkosti platonickej lasky rozmysla inak, takze aj preto si u nej na vedlajsej kolaji v tom momente.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

:smt006
Prílohy
FRIEND-ZONE.jpg
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Mammut

preco investujes tolko casu a v podstate aj citov do dievcata ktore nic viac ako priatelstvo od Teba nechce? jej to na takejto platonickej baze uplne staci a nic viac od toho ani neocakava, a v podstate
sa jej to paci ako okolo nej poletujes s tym ze ona vie ze nic nebude.. :wink:
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Sprav to čo si chcel spraviť. Ignoruj ju, kľudne aj začni flirtovať so slečnou po jej pravici. Tým zvýšiš svoju cenu, už nebudeš tak ľahko manipulovateľný. Pripomínaš mi ten príklad o mačke a niti, kde ona má klbko a pritiahne si tvoju pozornosť, potom keď vidí, že Ťa zaujala odtiahne a tak dookola. Myslím, že sa s Tebou hrá. Hlavne sa jej nepýtaj, prečo sa tak správa. Ona podľa mňa minimálne tuší, že sa jej venuješ, snažíš sa. Si proste lacný, može ťa mať kedy chce. A tým, že sa jej začneš ešte niečo pýtať sa staneš zúfalým a neurotickým.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

podla mna ju urcite nezaujmes tym ze so sebou nechas zametat.....
ak ju chces tak nieco urob aj ked riskujes kamaratstvo, ak nie tak kludne pokracuj ako doteraz
Mammut
Light Expert
Light Expert

No tak ignor trvá už od piatku a zatiaľ je vo vedomí, že som v práci (v podstate nič nového pre ňu, kedže pondelky a útorky na nete nebývam)...som zveadavý od zajtrajška ako to začne na ňu vplývať.
Ale myslím si že vďaka jej povahe keď jej nebudem odpisovať tak mi napíše ironické správy, že čo sa odúvam a že prečo ignorujem. Ale keď som jej fakt chýbal, tak mi dokázala aj zavolať a vtedy to bolo myslím že úprimné z jej strany, keď to myslela telefonátom.

A možno som vás všetkých zmiatol, ale ja s ňou nechcem nejako že chodiť, proste chcem byť s ňou stále a často (aj keď rád by som s ňou chodil v budúcnosti) a trápi ma hlavne to ako sa ku mne správa, za to všetko čo som pre ňu spravil.

Len myslím si že to bude teraz stále to isté, z jej strany ku mne a že ten ignor tomu moc nepomôže. Ešte pred 2-3rokmi to bolo vždy v pohode, keď ešte sa tak o chalanov nezaujímala (teraz má 22r), vždy to bolo super a vážila si ma stále....no teraz viac menej som pre ňu taká záchrana alebo most k novým známostiam respektíve most vďaka ktorému môže prejsť nepríjemným situáciam.

Proste asi si už fakt zvykla na to že vždy pribehnem ako poslušný psík....len som zvedavý, či si všimne teraz, keď jej určitý čas nebudem k dispozícii....
lukasM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa lukasM »

Mammut napísal:
Ale myslím si že vďaka jej povahe keď jej nebudem odpisovať tak mi napíše ironické správy, že čo sa odúvam a že prečo ignorujem. Ale keď som jej fakt chýbal, tak mi dokázala aj zavolať a vtedy to bolo myslím že úprimné z jej strany, keď to myslela telefonátom.
Pozri, myslím, že keď Ti odpíše, že prečo sa odúvaš, tak až tak ľahostajný jej nie si. Najlepšia odpoveď na to je, že sa neodúvaš a si v pohode a spýtaj sa jej prečo si to myslí. Hraj sa chvíľu ty, nevravím, že s jej citmy, ale zisti, čo si naozaj myslí, ako sa bude správať. A trošku nadhľadu chlape, baba si chce tiež niečo užiť, tak jej nechaj priestor.
Mammut
Light Expert
Light Expert

Tak ja aj tak asi viem že jej časom zas budem chýbať, ale nebaví ma taký ten štýl, že dookola som jej dobrý iba keď ona potrebuje, keď jej je smutno, nikto ju nevie v danej situácii pochopiť, vypočuť.... chcel by som to vrátiť do čias keď sme sa hocikedy stretli a bolo to stále fajn.

A ja jej dávam priestor, však ja ju netlačím nikam, kopukrát som ju poslal aj za tými jej láskami :) nech ide, keď som videl ako by chcela...ja som len a len rád keď vidím že je spokojná. A ani mi nevadí, keď kdesi v nejakej skupine ľudí a nevenuje sa práve mne.

Ide len o to, že keď sme kdesi a je trápne ticho tak ja to tam väčšinou rozhýbem, ona sa s nimi rozkecá a vtedy prestávam pre ňu existovať - odbije ma fakt hnusne (dobree daj mi pokoj teraz/ ježíš čo chceš + také sprosté pohľady)....inak mi to ako vravím nevadí že sa s nimi ropráva a nie somnou, ale ide o to ako sa začne správať.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Len si od nej oddychni a nemysli na nu..Prvy tyzden je zabijak, potom to ide v pohode. Ked vies tak rozhybavat trapne ticha a podobne v partii, tak sa v partii zdrziavaj teraz bez nej a snaz sa jej trochu vyhybat. Zeny si hned vismnu, ze nieco nieje v poriadku, ked sa jej neozves dlhsie.
Ja som jedneho casu ignoroval tyzden tvrdou ignoraciou (vypnuty telefon, nechodenie na net), bez moznosti ma akokolvek zastihnut a ked som potom po tej dobe "sa nastartoval", tak sice bola nasrata, ale aspon sa veci v ten moment vyjasnili tvrdou debatou.
Vtedy sa mi jasne potvrdilo, ze ona chce "Friend Zone" a ja uplne daco ine.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Mammut napísal:odbije ma fakt hnusne (dobree daj mi pokoj teraz/ ježíš čo chceš + také sprosté pohľady)
boze ser na nu, nechcem sa nikoho dotknut ale z toho mi pride ze je to sprosta krava co si neuvedomuje akeho kamosa ma...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Mammut napísal:odbije ma fakt hnusne (dobree daj mi pokoj teraz/ ježíš čo chceš + také sprosté pohľady)...
fúha, tak toto by mi povedala len raz. Ja by som určite spravil za nou tlstu čiaru, take spravanie v kamaratstve nema čo hladať, zvlášť u dospelej dievčiny. Zjavne si prenu doslovne iba hračka
Homer J Simpson
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Homer J Simpson »

Posli ju do pi*i. Je to krepa. A neboj budu ine holky ktore si ta budu vazit :) Ver nam :)
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

prestan jej robit poskoka, arogantna mindza, si nenechaj skakat po hlave .. aj ked preco jej vlastne nepovies na rovinu, ze ti to ( jej spravanie) vadi? by sa tym mnoho vyriesilo, ak jej na tebe zalezi, zacne sa ovladat
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...myslím, že napísaného už bolo dosť, ale keby ti ani tri názory nadomnou nestačili, tak ti napíšem, že aj ja s nimi úplne súhlasím...
Napísať odpoveď