A to si za tu hru pytaju 60 dolarov...
Need for Speed: The Run
Re: Need for Speed: The Run
Podla tejto stranky http://gamingbolt.com/need-for-speed-th ... -hour-game sa da hra prejst za 2 hodiny.
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pochybujem že všetky pasáže budú trvať rovnako..podla mňa ten čas bude stúpať priamo úmerne s postupom v hre..
rochedo - pisat o hernej dobe u zavodnej hry, je skoro ako pisat o hernej dobe u hier typu CS. Kolko ti trvalo, nez si ju presiel? 
Narazam na to, ze sa tam hraju s nejakou dejovou linkou, ale ludia co si chcu proste iba prilezitostne zajazdit v argadovom besneni, maju nejaky pribeh u prdele.
Narazam na to, ze sa tam hraju s nejakou dejovou linkou, ale ludia co si chcu proste iba prilezitostne zajazdit v argadovom besneni, maju nejaky pribeh u prdele.
No pri hre, pri ktorej vyzdvihovali hlavne pribeh by som cakal trochu viac. 
mam taky problem nainstaloval som si uz NFS na mojom NB win 7 32bit islo to najprv som musel direct nainstalovat potom najnovsi ovladac na grafiku no lenze mi to sekalo tak som to isol nainstalovat bratovi na NB ten ma vsak win 7 64bit aa neslo mi to nikdy pustit a nic nevypisovalo proste spustila sa hra ak som dal karieru tu seklo a koniec tak som skusil vsetko spravit co na mojom NB aa ked som konecne dal najnovsi ovladac na grafiku tak mi uz spustilo dalej lenze obraz vhre ani nesiel bola cierna obrazovka a pochvile mi zas napisalo ze chyba .,, moze to bit zaten 64bit win kedze na 32bit som to hral bes problemov len mi to sekalo za slaby NB
-
hojko
Site Admin
Aky pribeh??? Ide o zavodnu hru, takze v takomto pripade nie je dolezity pribeh, ale zabava, ktora spociva v jazdnom modely a v arkadovosti alebo simulacie.
No teraz je to uz jedno. Hra konci v recenziach slabo.
-
krsitian123
Novice
Ahojte stiahol som si verziu Blac box mozem tam pouzit crack od reoladed lebo bez cracku mi to nejde..
http://www.2i.cz/bba9c1eb38
http://www.2i.cz/bba9c1eb38
-
rufus59
Light Professional
Kúp originál a podpor vývojárov
Tu sa warez nerieši 
-
p4ra
Redeemer
Dnes som to skusil. Podla mna to nie je take zle. Grafika je celkom pekna tiez. Uvidime, ako to bude prebiehat dalej.
Grafika je podla mna otrasna akoby bol vypnuty AA a pri tom to mam vsetko na ultra.
Je predsa jedno aka je to hra do p*ce, tolerovat vydavatelovi hru s 2 hodinovym hracim casom, to musi byt zly vtip.hojko napísal:Aky pribeh??? Ide o zavodnu hru, takze v takomto pripade nie je dolezity pribeh, ale zabava, ktora spociva v jazdnom modely a v arkadovosti alebo simulacie.
Tebe to uz tiez pekne pecie na karbit, ze?
-
rufus59
Light Professional
Keď si ju vedel zaobstarat nech si vyrieši problém aj s crackom a ty sa tu domňa nenavážaj 
-
maty89
Medium Expert
Na ultra detajloch mam iba 30fps(stale mam rovnych 30; pri videach, načitavani pri hrani aj v menu), pritom procak robi iba na 40%([email protected] ghz) a grafika tak isto 40-45%(560 gtx). čim to bude? žeby zle optimalizovana hra?
-
rufus59
Light Professional
Podobný lock na fps je aj v L.A. Noire je možné že je aj tu. Konzolové porty su na prd.
Dakujem za K-
Dakujem za K-
jojo ... nfs run je locknutý na 30 fps
-
hojko
Site Admin
Gangy: Ja som naherny cas v ziadnom pripade nenarazal, narazal som na pribeh hry, ktory je podla mna v takychto pripadoch uplne zbytocny.
-
p4ra
Redeemer
Ty si asi slepy potom. Ked pridem domov, porobim FullHD screeny a som zvedavy na komentar.TeaPack napísal:Grafika je podla mna otrasna akoby bol vypnuty AA a pri tom to mam vsetko na ultra.
Gangy, co je na tom zle, ked niekto povie, ze to mas kupit a podporit vyvojarov?
ak by sa jednalo o hru k filmu tak poviem dobre tie hry nebývajú nič extra ale toto je sila
za veľa peňazí málo muziky
Ani sa mi to neoplati stahovat a nie este kupovat... taka ista hovadina jak undercover typujem... Porsche, Underground 1,2, ProStreet, Shift 1,2 to su dobre racingovky...