Aku pouzivate vonavku?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aku pouzivate vonavku?
Alex481991: Ak je to oranzova gulicka, tak je to sladkasta pomarancova vona. Na moj vkus trochu netradicne a nie moc pekne, nakolko Hugo Boss ma daleko lepsie vone.
Auruz: Myslim, ze mam malu 15ml vonavku tejto vone, pozriem na na to zajtra.
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2011, 23:18)
Auruz: Takze je to ona co mam doma, podla mna zaujimava vona. Nepouzivam ju sice, ale aj na to pride cas, momentalne uprednostnujem nieco ine co mam. Kazdopadne je to pekne vona, skor sviezejsia, ale zaroven podla mna aj trochu nasladla. Neviem to opisat. Ak tak, zbehni niekde do parfumerie, ovonaj a uvidis.
Auruz: Takze je to ona co mam doma, podla mna zaujimava vona. Nepouzivam ju sice, ale aj na to pride cas, momentalne uprednostnujem nieco ine co mam. Kazdopadne je to pekne vona, skor sviezejsia, ale zaroven podla mna aj trochu nasladla. Neviem to opisat. Ak tak, zbehni niekde do parfumerie, ovonaj a uvidis.
-
Peter_Retep
VIP
nova: Hugo Boss Energise - skvela vona
Dik za info Hojko, v parfumerii som sice nebol, ale hladal som ju v roznych obchodoch typu DM no nejako som ju nikde nevidel. Z internetu ju velmi objednavat nechcem, teda aspon pokial neviem, ako vonia.hojko napísal:Alex481991: Ak je to oranzova gulicka, tak je to sladkasta pomarancova vona. Na moj vkus trochu netradicne a nie moc pekne, nakolko Hugo Boss ma daleko lepsie vone.
A povedal by si skor ze je to vona pre starsich panov, alebo aj pre mladsie generacie?
Lacoste Essential Sport (Blue) 
Esprit VIP Life... len je strasne malicka ale vonia pekne..castejsie vsak pouziam rozne deodoranty
Nedávno som kúpila dve vône.. Mexx Fly High Woman , Kappa Moda - na túto vôňu mám len samé pozitívne ohlasy a je neskutočnááá... 
Mexx- elegancia
Puma- sport
intimately BECKHAM- zvadzanie (overene;))
Puma- sport
intimately BECKHAM- zvadzanie (overene;))
tak ja hlavne OLD SPICE - ORIGINAL ked ma omrzi, tak KILIMANJARO
PlayBoy - Malibu
nedavno zakupena Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, ktora ma fakt fascinovala a musel som ju kupit...
vonavky, deodoranty typu FullSpeed, Blue a pod. co dostanem k narodkam ochotne davam bratrancovi do Ciech, ktory ma z tej "vone" nesmiernu radost..
asi naj je ta D&G ... naj vona ktoru som mal...
PlayBoy - Malibu
nedavno zakupena Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme, ktora ma fakt fascinovala a musel som ju kupit...
vonavky, deodoranty typu FullSpeed, Blue a pod. co dostanem k narodkam ochotne davam bratrancovi do Ciech, ktory ma z tej "vone" nesmiernu radost..
asi naj je ta D&G ... naj vona ktoru som mal...
-
Kok
Light Professional
momentalne pouzivam Pumu - Urban Motion, ta vona sa mi celkom pacila tak som nevahal
Giorgio Armani Code
zdravim, chcel by som sa spytat; ma niekto z vas tuto vonavku ??? ako sa paci vam a taktiez neznejsiemu pohlaviu ?
http://www.butterflyparfemy.sk/fotky207 ... 20Code.jpg
http://www.butterflyparfemy.sk/fotky207 ... 20Code.jpg
-
hojko
Site Admin
pajington: Mam, neni to zla vona, ale moc sa mi nepaci. Naopak, od zien som pocul len samu chvalu.
Playboy akýkoľvek druh 
mal som ich uz viacero.. no premna sv. trojka: trussardi jeans men , bvlgari aqva , dior fahrenheit
Nepoužívam ,ešte som na to mladý
jedine AXE i andelé podlehnou ale to nieje voňavka
-
Hellboy248
Guru wannabe
momentalne Bvlgari AQVA Pour Homme, predtym Ralph Lauren Polo Blue a takto sa to strieda uz veeelmi dlho 
-
badboy007
Star
deleted..
-
Michaelo
Hardcore addict
Mám v aute dve:
Mustang
AXE dark temptation
No väčšinou používam ten mustang. Prenikavejšia vôňa. Ten axe je zas taký sladký.
Mustang
AXE dark temptation
No väčšinou používam ten mustang. Prenikavejšia vôňa. Ten axe je zas taký sladký.
používam David Beckham Instinct
zatial mi vyhovuje, je to moja prvá voňafka, časom určite odskúšam aj niečo iné
zatial mi vyhovuje, je to moja prvá voňafka, časom určite odskúšam aj niečo iné
-
rufus59
Light Professional
Používam aktuálne : Versace Eau Fraiche
M.Schumacher World Champion